Vidíte na těhotenském testu slabý náznak druhé čárky?
Ahoj, než mě ukamenujete, proč si dělám testy takhle zbytečně brzo… tak jsem byla prostě zvědavá, no… začala jsem být mega unavená, bolely mě záda… no klasické PMS, jen brzo a silné, tak jsem to zkusila 🫣 no a teď
Mám pocit, že tam něco vidím, ale to bude asi ta ryska, že jo? Nebo tam není vůbec nic a zdá se mi to?

@kolibrik123 jj, to bude ryska... btw příznaky těhotenství, které popisujes mohou být klidně PMS, nastupující viroza, stres, vyčerpání, atd... pokud by to bylo těhotenství, tak na testu už je čárka, protože je to právě HCG v těle, které ty příznaky spouští.
@felis já v minulém těhotenství měla slabou čárku až 12 DPO, takže vůbec nechápu, jak mě napadlo si ten test dělat 😅 a vlastně všechno tohle vím, jen… “co kdyby” bylo silnější 😆
Hele je to 50 na 50. Ten stín tam vidím taky, ale nemusí nic znamenat. Zkusila bych pozítří další test (ale je mi jasné, že nevydržíš a zkusíš to i zítra 🙂). Držím palce!
@kolibrik123 Nic, negativní.
Ukáže se v následujících dnech. Teď je to fakt buď doušek nebo jen ryska, těžko říct..
@kolibrik123 já měla prvního ducha až 13 dpo ..musíš počkat no ..nic jiného nezbývá
@kolibrik123 zatím nic počkala bych pár dní příznaky jsou třeba PMS možné je vše
@kolibrik123 já měla prvního ducha až 13 dpo ..musíš počkat no ..nic jiného nezbývá
@vlasta1981 a zkoušela jsi to i před tím? Já měla 12DPO minulé těhotenství, to už teda byla spíš hodně slabá čárka, ale předtím jsem to nezkoušela
@vlasta1981 a zkoušela jsi to i před tím? Já měla 12DPO minulé těhotenství, to už teda byla spíš hodně slabá čárka, ale předtím jsem to nezkoušela
@kolibrik123 ano . Od pátého dne. Bílý až do 13 dpo

@kolibrik123 jj, to bude ryska... btw příznaky těhotenství, které popisujes mohou být klidně PMS, nastupující viroza, stres, vyčerpání, atd... pokud by to bylo těhotenství, tak na testu už je čárka, protože je to právě HCG v těle, které ty příznaky spouští.