Vidíte po spontánním potratu alespoň čárku?
Ahoj vsem.
Vidite tam nekdo aspon risku? V lednu jsem prodelala samovolny potrat cca v 10 tydnu. Mela jsem jit na vycisteni, ale telo si nakonec poradilo samo s sebou a po kontrole uz cisteni nebylo potreba. Dekuji vsem za odpovedi ♥️ hezky den ♥️

Já jsem vždycky takový test brala jako negativní 🤷
Upřímně jsem takových testů za život měla X a pak jsem to většinou stejně dostala. Tak teď nevím, jestli jsem tolikrát potratila...
Za mě pozitivní🙂
@kyioko Je tam 😊
@adelisss To bys měla ale řešit s doktorkou, hodně biochemek není v pořádku
@klokanka31 dekuji 😘 budu v to doufat! 🙂
@klokanka31 Tak to je otázka, jestli to bylo opravdu biochemické těhotenství. Mně přijde, že na spoustě testů ta druhá čárka prostě trochu prosvítá... Ale možná mám problém, o kterém nevím 🤷
Vidím 🙂
@adelisss Těhotenský test podle mě nemůže být falešně pozitivní, když reaguje na hcg...
@klokanka31 Ono je to spíše o tom, že je obrovské množství velmi raných potratů. Dřív to holky ani jako potrat neřešily - prostě opožděná menstruace.
@klokanka31 Zkus si o tom něco zjistit. Např. cysty na vaječnících.
@adelisss Znám ženský co měly cysty, a nikdy se jim těhu test pozitivní neukázal.
@klokanka31 Jsou různé cysty. Ale je fakt, že jsem měla jednu dobu nízký progesteron, tak to by se mohlo i podílet na některém biochemickém těhotenství. Ale já jsem celkem flegmatik. Nevadí mi, když neotěhotním hned. Když to nevyjde jeden měsíc, tak třeba další anebo ještě další. Čekám druhé dítě, to jsem to těhotenství cítila hned, že je to OK. Ale takové ty duchy, co ani nesílí, tak mi OK nepřišly, že by z toho mělo něco být.

@kyioko já vidím 🙂