Vidíte slabé příznaky těhotenství před menstruací?
Ahoj holky vidíte něco? Mám 6 dní do ms, ale od ovulace hrozne priznaky uz me snad 4 dny boli neskutecne prsa, obcas poboliva bricho, je mi celkove zvlastne, simra me v brise a dneska i pichalo tam dole u prvniho tehu jsem mela silnejsiho ducha 4 dny do ms. Ted na fotce nic moc nevidim ale nejaky stin na zivo docela jo. Myslite ze je jeste sance? Kdy byla ovulace primo nevim ale muj odhad je ze jsem dnes 9-10dpo

Tady už je vidět krásný 👻 tak přeji ať sílí 🍀
Holky tak vam dekuju, dnes takto🫢 sili pekne, ted jen doufat aby bylo vse ok❤️ Odted verim ze clovek to muze opravdu citit driv nez se na testu neco ukaze, prekvapive kdyz jsem na tom testu neco nasla tak me uz nic nebylo 😃 a nemusi to mit clovek hned vsugerovane, ani jeden s pritelem jsme neverili ze by to mohlo vyjit ten je ted prekvapenej vic jak ja😂 nebyt tech mojich pocitu tak jsem z toho testu asi taky hotova a neverim svym ocim😃 tak preju vsem kdo se snazite aby to vyslo co nejdriv a hlavne se stastym koncem❤️
Čárka tam je ale sílí hodně pomalu ale to může být i tím že je to v ranném začátku 😊 držím palce
@karkulka1283 mě teda prijde ze sili rychle, oproti vcerejsku rozhodne.. a ty ostatni dva dny tam se objevila zretelnejsi az po limitu, do limitu byla hooodne slaba ani vyfotit to neslo
Jestli mezi prvni nevidite rozdil tak nevim🤔 u prvni mi to sililo uplne stejne
tim se nestresuj- sili to je dulezite- rozdil,tam je videt.
@eloana Dekuji, rika se ze by se melo testovat po dvou dnech abyl byl rozdil znatelnejsi takze na to ze je to hned druhy den taky myslim ze je to ok😊
me tady paradoxne vzdy vysel silnejsi test z opoledni moce nez z ranni
@eloana jj, u prvni jsem to taky tak mela 😊
@karkulka1283 Jj kazdy den, protoze jsem nevedela jestli to neni teda falesne. U prvni taky ze zacatku me prislo ze to slo pomaleji a pak skokove tam byly dalnice.
A jak to teď vypadá?
@karkulka1283 Prvni foto ze vcera, druhe z utery a dnes stejna carka na testu jako v utery ale testovala jsem az vecer tak uvidime co tam vykoukne zitra 🙄
Pořád to moc nesílí 🙄🙄 ale třeba se ještě dálnice ukáže kdy si měla termín menstruace?
@karkulka1283 Prave ze v pondeli tam byl mini duch a v utery uplne skok to je ta druha fotka takze tam to slo pekne ale pak uz jsem nemela mamatesty jen dr max test, a tam se mi udelal uplne slabej duch tak sem si rikala co to je a a sla za dve hodiny udelat znova a byla tam pekna ruzova carka asi jak na te druhe fotce mozna vic no a prave vcera me udelal to same.. takze to uz nekupuju, tak me pritel skocil pro mamatesty a ty jsem delala vcera jenze hodne piju takze carka byla vecer cca jak v utery jestli je to moc naredene nevim🤷♀️ Ted si pujdu udelat hned rano tak jsem zvedava dam fotku.. ms mela byt ve stredu taky me to od toho uterka prijde divne ale uklidnuju se tim ze jsem delala jiny testy, melo by se testovat tema stejnyma kazdy ma jinak barviva 😏
Takové čárky jsem měla u biochemického těhotenství
To nevypadá moc dobře ale ani úplně na prd,jako čárka tam je no ale jestli ti můžu doporučit test tak zkus z teta drogerie , bílá krabička s modrým nápisem pregnancy nebo tak něco. Ty jsou fakt super 🙂 2ks za 50
@katherine177 ja biochemicke mela nekolikrat u prvni a vzdy malej duch ale prave nikdy toto :( na fotce je slabsi nez na zivo ale nesili.. nebo minimalne bohuzel si ty testy neschovavam a podle fotky to jde poznat spatne
@karkulka1283 Do tety se nedostanu tu nikde v blizkosti nemam :/ achjo zkusim jeste testovat a kdyztak v pondeli sjedu pro jistotu k dr ..
@karkulka1283 no tady mam mamatest ten uschlej plastovej a carka me prijde docela hezka takze fakt nevim asi cas ukaze nejlip.. 😏
@karkulka1283 přesně
Ten plastový mama test má hodně barviva ale uvidíš,zítra bych si dala s testem pauzu a udělala ho až v neděli a uvidíš že tam skok bude ♥️
Jak jsi dopadla?
Tak v nedeli carka zeslabila a dostala jsem to, tak snad priste 😊
To je mi líto 😢

Já se omlouvám ale já nic nevidím 🙈 ale přeju aby to vyšlo 🙂