icon

Vidíte taky ducha?

evse
3. bře 2016

Ahojte. S přítelem se snažíme již několik měsíců. Od gynekoložky jsem měla předepsaný Utrogestan 17.-26. den cyklu. Momentálně mám zpoždění menzes - 7 dní. Dělala jsem si těhotenský test a vidím slaboulinkou čárku. Chci si ověřit, zda ji vidíte taky ( jestli už z toho taky neblázním).
Děkuji mnohokrát

Vidíte taky ducha?Vidíte taky ducha?
Strana
z2
mary28
4. bře 2016

Také už mám asi týden zpoždění a dnes na testu jen slaboučký duch, chtěla jsem sem hodit fotku, ale technika se mnou odmítá spolupracovat 😒

evse
autor
8. bře 2016

Test je falešně pozitivní. Dalších asi 5 testů je negativních. Čímž končím tuto diskusi...

evse
autor
8. bře 2016

Děkuji všem za podporu a příspěvky...

evse
autor
10. bře 2016

@mary28 jak jsi dopadla? Sílí druhá čárka?

mary28
10. bře 2016

@evse Nakonec jsem zjistila, že jsem neměla zpoždění, naopak hodně opožděnou ms. V lednu mi totiž antibiotika totálně rozhodila cyklus. Jinak těhotná jsem, zatím jen krátce, ale mám to už potvrzené od doktorky 🙂 Čárka mi moc nezesílila, ale koupila jsem si ten digi test..a šla na gyndu 😀

evse
autor
11. bře 2016

jééé tak to je krásná zpráva! Moc gratuluji a přeji, ať je vše v naprostém pořádku!!! Mě dnes dorazila MS s 15 ti denním zpožděním, i když užívám Utrogestan...

evse
autor
11. bře 2016
mary28
12. bře 2016

@evse tak preji at se zadari brzy 🙂 dekuju 🙂

dendulin111
12. bře 2016

Ahojky muzu se k vam pridat?S manzelem se snazime 2.mesic a zitra bych to mela dostat ale nevydrzela jsem to a vcera vecer si udelala test. Zda se mi to nebo je tam trochu dusik?☺

evse
autor
12. bře 2016

já ho tam teda vidím 🙂 jen, ať sílí! 🙂

dendulin111
12. bře 2016

@evse jee dekuji😊co myslis mam zkusit testnout jeste zitra z ranni moci?nebo radeji pockat jestli to nedostanu a zkusit az v pondeli?

evse
autor
12. bře 2016

z ranní moči bude určitě silnější a pak bych testovala co 2 dny 🙂

dendulin111
12. bře 2016

@evse tak zitra rano zkusim teda☺minuly mesic jsem mela tolik priznaku a vubec nic😁a ted mi naopak neni nic a kupodivu mivam uz tak 10dni pred ms silenou zravku laduju do sebe co najdu a ted nemam hlad ani chut vuuubec na nic a to je u me fakt hodne divne😀

evse
autor
12. bře 2016

moc ti to přeji 🙂 dej pak další fotečky 🙂

dada_88
12. bře 2016

@dendulin111:je tam.. 😉

mr_falko
12. bře 2016

jj, je tam 🙂 😉

dendulin111
12. bře 2016

Jee vy ste mi udelaly takovou radost😊Tak uvidime zitra😉

dendulin111
13. bře 2016

Holky tak dnes rano jsem delala test a nic😐Ms zatim nedorazila takze nevim..

aknicul1
14. dub 2016

Ahoj holky 🙂 vidíte něco? mám dva dny před ms, pobolívá mě podbřišek ale jinak nic 😔

dada_88
14. dub 2016

@aknicul1:mně se zdá, že ano 🙂 ale ruku do ohně bych za to zase nedala 😀

andu
14. dub 2016

Vidím a nějak podobně jsem začínala. Přítel samože nic neviděl a tvrdil mi, že mám vidiny 😀

aknicul1
14. dub 2016

@andu tak uvidím jak to dopadne. Snad to vyjde 🙂 a děkuji za podporu, už sem myslela že blázním ☹

evse
autor
14. dub 2016

docela špatná kvalita fotky. Zítra testni znova dej vědět

andu
15. dub 2016

@aknicul1 Kdybych vyfotila svůj první test, není ten stín ani vidět. Šlo to poznat jen pod určitým úhlem a jen určitým okem, hi hi. A koukala jsem i na testy, které jsem si dělala u syna a je tam něco podobného 🙂 Tak držím palec!

dudlik226
27. dub 2021

Je tam duch?

Strana
z2