Vidíte taky ducha?
Ahojte. S přítelem se snažíme již několik měsíců. Od gynekoložky jsem měla předepsaný Utrogestan 17.-26. den cyklu. Momentálně mám zpoždění menzes - 7 dní. Dělala jsem si těhotenský test a vidím slaboulinkou čárku. Chci si ověřit, zda ji vidíte taky ( jestli už z toho taky neblázním).
Děkuji mnohokrát

Test je falešně pozitivní. Dalších asi 5 testů je negativních. Čímž končím tuto diskusi...
Děkuji všem za podporu a příspěvky...
@evse Nakonec jsem zjistila, že jsem neměla zpoždění, naopak hodně opožděnou ms. V lednu mi totiž antibiotika totálně rozhodila cyklus. Jinak těhotná jsem, zatím jen krátce, ale mám to už potvrzené od doktorky 🙂 Čárka mi moc nezesílila, ale koupila jsem si ten digi test..a šla na gyndu 😀
jééé tak to je krásná zpráva! Moc gratuluji a přeji, ať je vše v naprostém pořádku!!! Mě dnes dorazila MS s 15 ti denním zpožděním, i když užívám Utrogestan...
já ho tam teda vidím 🙂 jen, ať sílí! 🙂
@evse jee dekuji😊co myslis mam zkusit testnout jeste zitra z ranni moci?nebo radeji pockat jestli to nedostanu a zkusit az v pondeli?
z ranní moči bude určitě silnější a pak bych testovala co 2 dny 🙂
@evse tak zitra rano zkusim teda☺minuly mesic jsem mela tolik priznaku a vubec nic😁a ted mi naopak neni nic a kupodivu mivam uz tak 10dni pred ms silenou zravku laduju do sebe co najdu a ted nemam hlad ani chut vuuubec na nic a to je u me fakt hodne divne😀
moc ti to přeji 🙂 dej pak další fotečky 🙂
@dendulin111:je tam.. 😉
jj, je tam 🙂 😉
Jee vy ste mi udelaly takovou radost😊Tak uvidime zitra😉
Holky tak dnes rano jsem delala test a nic😐Ms zatim nedorazila takze nevim..
Vidím a nějak podobně jsem začínala. Přítel samože nic neviděl a tvrdil mi, že mám vidiny 😀
docela špatná kvalita fotky. Zítra testni znova dej vědět

Také už mám asi týden zpoždění a dnes na testu jen slaboučký duch, chtěla jsem sem hodit fotku, ale technika se mnou odmítá spolupracovat 😒