Vidíte taky ducha, když si to přiblížíte?
Ahoj holky. Mám doma skoro 3 měsíční holčičku. První den, kdy jsem brala antikoncepci to přítel nejak nezvládl 😀 a vypadá to, že z toho bude druhé mimco. Je to teprve 15 dní od styku. Já tam vidím ducha, jsem jen paranoidní, nebo ho vidíte taky, když si to priblizite?
Dekuju za názory 😊

Taky nic nevidím
@jezek1995 Já hodně slabého vidím 🤔
Nekvalitní fotka, chce to fotit u okna na světle.
Vidím 🙂
@jezek1995 vidím, muž je borec 😂👍
@supermatka no to jo, a to Stellinku máme dokonce jen z kapičky lásky 😆
Tady už trošku vidět je 🙂
něco vidět jde 😀 vítej v klubu,já jsem otěhotněla,když nejmladší neměl ani půl roku 😀
Měla jsem něco podobného když bylo synovi asi 7 měs a nic z toho nebylo 🙂
Dělala jsem si ho odpoledne. Zkusim to zítra z ranní m. 😬
@jezek1995 tak to je nadsamec 👍😉
Vidím 😂. Taky patřím mezi ty, které mají děti od sebe kousek. U nás je to rok a 5 dni 😂🤐🙈💃
tak co dnešní TT?
Dnes vypadal test stejně. Tak počkám pár dní a uvidíme 🙂 To čekání je teda hrozne. Miminko bychom si určitě nechali, druhé jsme chteli, ale až za pár let. Mám z toho trošku obavy, hlavně z toho tehotenstvi takhle hned po sobě. Nebylo to pro mě nic moc krásného 😄 Ale tak vše bude určitě tak, jak má být 🙂 Zase by měla Stellinka sourozence skoro jako dvojčátko. 😊
@klary93 a můžu se zeptat, jak jste prožívala to tehotenstvi takhle hned po sobě? Pro mě.bylo to první docela utrpení 😆 První trimestr neustále nevolnosti, druhý trimestru super a třetí už tedy opravdu šílenost. Silene bolesti zád, pánve, otoky, zaha...no prostě vše co se dá, mi bylo 😀 Porodila jsem malou ve 35tt, naštěstí tedy mi porod
vykompenzoval tehotenstvi, měla jsem opravdu štěstí. Bez problémů, docela to šlo i rychle by se dalo říct, bez poranění a bez komplikací.. druhý den jsem byla jako rybička.
Holky, jen pro info. Dalsi tri testy vypadaly skoro stejne. Mela jsem testy z Benu lekarny TopBabyTest. A dnes jsem si koupila od jine znacky, taky obyc a ten jasne negativni. Takze moje rada zni, nekupovat ty levne smejdy 😆 Muzete pak mit pocit, ze vidite duchy, ale jsou to jen kanalky. 🙄
@jezek1995 Nechci rýpat, ale když jsi chtěla další dítě za pár let, tak proč se nechráníte?

@jezek1995 nic nevidím ;))