Vidíte tam ducha?
Hezký den, chtěla bych se Vas zeptat. Dnes měla dojit MS ale zatim nic, jen rano hrozné píchani v podbřišku, ale to behem pul hodinky ustalo. Hodně piju a chodim casto na malou, tak me napadli udelat TT.
Zajimalo by mě zda tam některá neco vidíte.
Moc diky.
Pred rokem sem o miminko prisla a od Té doby se nám nedaří tak budu rada za každé ocko co se na to mrkne
😊
@salominx Taky me pichala v podbrisku par hodin kdyz jsem otehotnela 🙂
Já bohužel nevidím nic.
Jeden je udělaný včera další 2 dnes.
A to sem se zarekla ze už testovat nebudu. 😅
Na živo jdou vidět mnohem lépe nez na fotce jsou krasne růžový ale hodne slabe
😏
Taky vidim😉
@salominx ja tam ducha vidim. Testni v nedeli rano, zda sili, pokud bude silit, je to na dobre ceste, pokud bude stale tak slaby, ocekavej ms (pokud ovsem uz ji v te dobe nebudes mit). Ja mela taky takoveho ducha, na fotu ale sel videt lepe a za dva dny prisla ms 😉 takze jeste nejasej 😊 muze to byt jen biochemicke
Něco tam je. Ale může to být zkreslené přicházející MS. Před MS je v těle určitá hladina hcg také. Takže testy hází falešné duchy u některých žen za 3 dny by měl být silnější jestli jde o těhu. Držím palce.
@evakaspar právě me zarazilo ze v den MS se nic neděje a nedorazila. Minuly mesic sem si delala take TT na vině příznaků a nikdy se mi toto neobjevilo proto me to zarazilo ze je vazne do růžova . Tak buď to vyjde nebo ne uvidime. 😊 V neděli zkusim test kdyz MS nedorazi a snad nedorazi 😏😅
taky vidím a co to máš za značku? jestly dr max tak ten bohužel v poslední době dělá i daleko krásnější duchy :( ale snad to nebudou falešnaci držim palečky
@salominx Nechci tě vystrašit, ale mám zkušenost z tohoto týdne s dr.max testy. Dělaly mi krásné duchy až po zaschnutí, tak si je vyzkoušel manžel a měl tam krásného velmi viditelného ducha🙄 Škoda, že jsem to nenafotila, bylo to u něho jasné těhotenství 😁 Zkus jiný 😉
@amaliekvidova no ty vadooo😁
Sem na neschopence a nemam jak pro jiny dojit. 😣
Tak zkusím v nedeli zda zesili ci ne
😊😊
@salominx si pis ze zesilil..to vypada nadejne..🍀
@salominx řekla bych že pěkně sílí.....tak uvidíš, zkus zase zítra a uvidíš, že ti čárka zase zesílí..... vypadá to velmi nadějně... ale to že špiníš, je na začátku normální, pokud tedy nezačneš normálně krvácet. Tak si v pondělí zavolej na gyndu... držím palce...
Drzim palce, at to dobre dopadne...vim, ze to sem nepatri, ale co ty fleky okolo...? Proste me nepred "zaujalo" pozadi a pak az duchove 🙈👻
@salominx kdy máš termín MS?
@lachtanice86 měla dorazit 19teho, 20teho ale uz nebudu zkoumat duchy na TT. 😊
menstruace se rozjede během dne mam hrozny bolesti v podbřišku takze uz nebudu testovat a snad dalsi mesic 😊😊