icon

Vidíte tam něco?

17. říj 2020

Je něco málo vidět nebo to vidim, protoze to vidět chci? 🤔

Vidíte tam něco?Vidíte tam něco?
Strana
z4
piskle89
22. říj 2020

@malenka3 já vím 😊 Dr mi říkal, že se 100% nestřídají. Já na sobě od porodu ovulaci poznám. A vždy i stranu - potvrzeno UZ. A zatím se mi střídají opravdu co měsíc. Pravdou ale je, že to bylo před operací a teď dva cykly po operaci. Uvidíme, co bude dál. Dnes mě třeba hodně bolí zase pravá, tak třeba půjde znovu pravý. Byla bych vděčná 😊

malenka3
22. říj 2020

@piskle89 tak držím palce, ať nemusíš čekat další měsíc

stefffiii
22. říj 2020

Holky,zatim to pokracuje,tak uvidim...🤷‍♀️🙂

stefffiii
23. říj 2020

@piskle89 tak teď vecer jsem delala ještě jeden test a taky mi přijde trosku slabší carka😳😞 Nevim, jestli to ovlivní to,ze jsem vypila odpoledne hodne tekutin nebo taky to značí nějaký problem😳🤷‍♀️

agneska7
23. říj 2020

@stefffiii určitě to má vliv , udělej ráno určitě to bude v pořádku 😉

stefffiii
23. říj 2020

@agneska7 zkusím,ale fakt teď byla carka o dost slabší... Asi by bylo nejlepsi teď netestovat a vyčkat,ale...😳🤷‍♀️😁

piskle89
24. říj 2020

@stefffiii neboj, vše bude v pořádku 🙏♥️

priefi
24. říj 2020

@stefffiii určitě to má vliv, protože pitím řešíš krev

stefffiii
24. říj 2020

@priefi tak teda fakt nevim... jedna fotka rano(v plastu) a na druhém skoro nic teď odpoledne😱😱😱

agneska7
24. říj 2020

@stefffiii ty jo to je divný 😔 držím palečky aby to tak nebylo ,ale asi to vypadá na biochemické , soudím podle toho horního testu ten jsi požívala i před tím a byly tam krásně čárky

stefffiii
24. říj 2020

@agneska7 Dekuji, jj,to je prave ta stejná znacka🤷‍♀️ Tak asi nic nooo😳

priefi
24. říj 2020

@stefffiii to není zvláštní, v ranní moči se nachází nejvíc koncentrované HCG, během dne je nižší. Pak je otázka, zda testy jsou stejné, anebo jeden je 25 a druhý 10 (10 je citlivější), dále záleží na barvivu testu. Každopádně na papírku je mírný duch. Testuj jen ráno a obden

stefffiii
24. říj 2020

@priefi Toto obdobi “nejistoty” je celkem psycho😁😱 Ale ja prave asi před 2 dny použila taky tento test odpoledne a carka tam byla🤷‍♀️ A je to vše citlivost 10😳 Ale zase je divne, ze by od rana (a to nebylo nějak brzké rano-spis dopoledne) zmizelo komplet hcg,ze?!? Tak buď jsem až tak moc pila nebo divne baleni testu nebo jsem dívna ja😀😀😀

stefffiii
24. říj 2020

@priefi Neee,tak ja to pletu, tento stejný typ jsem delala rano. Teď to vidím na fotkách v mobilu, takže odpol u tohoto testu nemam asi porovnani🤷‍♀️🤔

priefi
24. říj 2020

@stefffiii odpo je hrozně individuální, záleží i od množství a druhů tekutin, které vypíješ, jak se Ti naředí krev. V noci přece jen nepiješ. Co se týče testů, je to obrázek zpětně, protože v krvi se vytváří HCG, krev musí do ledvin, aby se vyčistila a vzniká moč, ve které lze najít HCG. Kdyby se něco podelalo, tak to se zjistí taky až zpětně.

stefffiii
25. říj 2020

@priefi Tak to nevidim dobre,i když je to cele divne ...desitkove testy dnes úplně negativni(bílo),25 test pozitivni , digitalni test +1-2(ale to mi ukázalo už i před 4dnama nebo kdy,nehnulo se to na 2-3😞🤔)

priefi
25. říj 2020

@stefffiii tak už jedině gynda

stefffiii
25. říj 2020

@priefi asi pockam tak tyden, jestli přijde opožděne menstruace 😕🤷‍♀️

priefi
25. říj 2020

@stefffiii když tak už teď brkni, oni Ti dají vyvolávačku, je to progesteron, takže pokud to je těhu, tak ho to naopak pomůže udržet, pokud je nějaký problém, vyvolá ms. V jiné diskuzí autorka měla obdobný problém, zjistili ji cystu na vaječníku a dostala vyvolávačku, teď čeká

stefffiii
25. říj 2020

@priefi aha, to je pravda,taky moznost🤔 Tak asi si tam zavolám...

priefi
25. říj 2020

@stefffiii zavolej, kamarádka takto čekala holčičku třeba, pořád nic nic nic, vyvolavacka a nic a pak už na utz mimi

stefffiii
29. říj 2020

@priefi tak ja jsem to dostala už v tydnu,takže nic...

priefi
29. říj 2020

@stefffiii to je mi líto, ale tak příští cyklus může být úspěšný

Strana
z4