Vidíte tam něco?
Je něco málo vidět nebo to vidim, protoze to vidět chci? 🤔

@priefi Toto obdobi “nejistoty” je celkem psycho😁😱 Ale ja prave asi před 2 dny použila taky tento test odpoledne a carka tam byla🤷♀️ A je to vše citlivost 10😳 Ale zase je divne, ze by od rana (a to nebylo nějak brzké rano-spis dopoledne) zmizelo komplet hcg,ze?!? Tak buď jsem až tak moc pila nebo divne baleni testu nebo jsem dívna ja😀😀😀
@stefffiii odpo je hrozně individuální, záleží i od množství a druhů tekutin, které vypíješ, jak se Ti naředí krev. V noci přece jen nepiješ. Co se týče testů, je to obrázek zpětně, protože v krvi se vytváří HCG, krev musí do ledvin, aby se vyčistila a vzniká moč, ve které lze najít HCG. Kdyby se něco podelalo, tak to se zjistí taky až zpětně.

@malenka3 já vím 😊 Dr mi říkal, že se 100% nestřídají. Já na sobě od porodu ovulaci poznám. A vždy i stranu - potvrzeno UZ. A zatím se mi střídají opravdu co měsíc. Pravdou ale je, že to bylo před operací a teď dva cykly po operaci. Uvidíme, co bude dál. Dnes mě třeba hodně bolí zase pravá, tak třeba půjde znovu pravý. Byla bych vděčná 😊