icon

Vidíte tam něco? 🤷‍♀️

nikiss9
7. bře 2018

Ahoj holky, nevím jestli jsem už slepá,ale vidíte tam něco? Díky moc

Vidíte tam něco? 🤷‍♀️
Strana
z3
nikiss9
autor
9. bře 2018

Nic nic tak asi Ovulace...🤷‍♀️ Tak možná za 14 dni 😁

nikiss9
autor
9. bře 2018
kachna001
9. bře 2018

@nikiss9 drzim palce 🙏 kazdopadne tohle by mně osobně přišlo děsně divné 😅 já měla pozitivní ovulační test tak na jednu jedinou hodinu během dne, musel abych testovat 12x abych ho fakt chytla...a ty máš hned dva za sebou 😨

thalia
9. bře 2018

@kachna001 já mívala normálně dva dny pozitivní ovutest, ovulace byla dle bt vždy ten první den.
@nikiss9 na tom tt je pořád duch, je možný že je to třeba biochemické a tak moc nesílí, těžko říct. Začínám být zvědavá 🙂).

lussinka88
9. bře 2018

@nikiss9 ja bych rekla ze jsi v tom ;) na tom tehu to zacina byt vic videt

lussinka88
9. bře 2018

@nikiss9 jestli to chces rozseknout zkus ten digitalni clearblue

monnytka
9. bře 2018

@nikiss9
Já na tom horním něco vidím...Na spodním nic...Zkus si udělat ráno a hoď sem další fotku, třeba to rozlouskne situaci 🙂 🙂

nikiss9
autor
9. bře 2018
nikiss9
autor
9. bře 2018

Preklik už tady je 😁

monnytka
9. bře 2018

@nikiss9 já tam mini mini ducha vidím... Co ostatní? 🙂

nikiss9
autor
Autor odpověď smazal
nikiss9
autor
9. bře 2018

Ještě jeden ale stejny to je 🤷‍♀️

lussinka88
9. bře 2018

@nikiss9 musis pockat a delat testy ve stejny cas idealne rano

nikiss9
autor
10. bře 2018

Tak ovulaci test z dneska uz slabej , takze opravdu jen ovulace byla 😁 Nevadi, ale myslíte si, ze když Ovulace byla 8 a my jsme 3,9 a 10 Byli aktivní ze by z toho mohlo něco byt?😁

nikiss9
autor
Autor odpověď smazal
nikiss9
autor
10. bře 2018

Tak ovulaci test z dneska uz slabej , takze opravdu jen ovulace byla 😁 Nevadi, ale myslíte si, ze když Ovulace byla 8 a my jsme 3,4,9 a 10 Byli aktivní ze by z toho mohlo něco byt?😁

lovet5
19. bře 2018

@nikiss9 ahoj, koukam na tvé testy a vyděsilo me, ze je ovulacni ...já si ho dělala také tenhle zelený (Pepino) a měla jsem za to, ze je tehotensky

kachna001
19. bře 2018

@lovet5 pepino porad nejak meni barvy, dela si z nas srandu 😀

nikiss9
autor
19. bře 2018

Ahojky tak mám dneska 10dpo asi a vyšel mi test takhle tt co myslíte?

kachna001
19. bře 2018

@nikiss9 neco tam rozhodne je, aleze nevim, jestli to neni jen ryska...zkusila bych za 2 dny rano. Na zivo je to videt lepe?

nikiss9
autor
Autor odpověď smazal
kachna001
19. bře 2018

@nikiss9 tak muzes potichounku doufat a bud to risknout a zajit si pro digital a udelat ho hned a nebo pockat dva dny, jestli bude silit. Drzim palce 👍

maice
19. bře 2018

@nikiss9 To vypadá dobře 🙂

nikiss9
autor
19. bře 2018

Tak zkusím zitraaaa 😊😊

cervenakarkulka
31. bře 2018

Ahoj, je tu nejaka odbornice na duchy? Ja mela za to ze je to negativni, ale po tom co jsem videla v ruznych diskuzich uz ani nevim, jak se jmenuju 🙂

kachna001
31. bře 2018

@cervenakarkulka ja na tech dolnich dvou neco vidim, ale tezko rict...jaky je mezi nimi rozestup? Kolik jsi DPO a jsou z ranni moci?

cervenakarkulka
31. bře 2018

@kachna001 dekuju za odpoved 🙂 to je prave to - cca 19 DPO.
tady je snad lepsi foto
Jsou delane ted par dnu po sobe, z rana

vendelinka08
31. bře 2018

@cervenakarkulka neco lehce je tam videt..ale pokud test nesili a jak pise kachna...zalezi kolikaty den po ovulce jsi...jestli mas zpozdeni atd...

cervenakarkulka
31. bře 2018

zpozdeni cca 10 dni. Brala jsem utrous a cekala ze ms klasicky prijde po dobrani, ale zatim nic. V pristim tydnu uz pujdu k doktorovi, protoze mi prijde malo pravdepodobne takhle dlouho po ovu / potvrzeno testem/ ze by byla carka takhpe slaba

kachna001
31. bře 2018

@cervenakarkulka 19DPO uz by mel byt silnejsi... a hlavne, nesili a to neznaci nic dobreho, je mi lito, test musi obden zesilit, tohle bude nejspis prosvitajici ryska

Strana
z3