Vypadá to na těhu?🙂
Ahoj holky chci se zeptat zda si myslite nebo mate nektera stejnou zkusenost, Mám dva dny spozdeni, snazili jsme se o mimi jen dvakrat v mesici, ale pred MS mam vzdy bolesti prsou, krece ze bez ibalginu neexistuju a ted nic, jen me picha bodave v brise opakovane a mám husty výtok. Toť vše není mi zle nic, teplota rano 36,3 vecer skocila na 36,9 a rano zas 36,3.
Zítra chci testovat tak doufam ze to vyslo. Dekuji za odpovedi, rady a názory.
@oresvo a ty OVU testy jsem delala pouze 7 dni v cyklu takze mohla byt jindy, neznamena ze nebyla vubec
@uplnenormalniholka
Nejspíš budeš muset na gyndu na vyvolávačku. Bez menstruace nebude další ovulace. Právě, že jsi psala, že vecer mas 36.9 tak jsem nevěděla. Ovulační testy si dělej třeba od 9-10.dne cyklu. Taky jsem si myslela podle bolesti, ze ovulaci mám někdy 12DC ale podle OT vycházela vždy 18-24DC z 30-31dnů
@petula.bir to se mi nikdy nestalo ze by vubec neprisla MS a najednou kdyz se zacnem snazit to je hrozna nahoda 😂😂🤷🏼♀️ Děkuju OVU testy budu delat cely cyklus 🙂
@petula.bir podle mě byla ovu 23-24 dc. Muzes ji mít i posunutou. Já měla dokonce v jeden cyklus 2. Kamarádka to měla jak ty a těhotná je. Podle mě je důležité ze zesílila , možná kdyby si testovala dal tak bys videla ze zase slábne . V tom 23dc měl být podle mě sexik .
@uplnenormalniholka já dělala testy od 10 dc a až do doby než to zeslablo. Ten hormon muzes mít zvýšený i několik dni po sobě .
@uplnenormalniholka a teď jsi kolikaty Dc?
@uplnenormalniholka
Mě když jsem se snažila o první tak taky, ms cca 3-4. nepravidelně někdy jsem měla cyklus 50-60dnů pak jsem chodila na vyvolávačky a pomohlo mi to.
Stačí dělat testy od toho 9DC si myslím. Já dělala ob den a když byla silnější tak 2x denně, ráno okolo 10-11 a pak 18-20
@oresvo
Jjj můj poslední cyklus byla ovulace 24DC z 30-31 a zadarilo se 🥰
@oresvo ja je delala ty OT od 10 DC do 17 DC to byl sex a pak uz jsem je nedelala a sex nebyl, jinak ted jsem 34 DC a MS stale nikde ani naznak 🤷🏼♀️ nikdy jdem vyvolavat nemusela ani nemela problem
@petula.bir bez MS byt OVU klidne muze. MS se nemusi dostavit poku je anovulacni cyklus, ale podminkou to neni.
@uplnenormalniholka a dělala sis dnes rano testik ? Použij ten nejcitlivejsi 10.
@oresvo delala a je na nem pidi dusik, minule byl uplne bilej tak uvidime, ale moc sanci tomu nedavam 🙂
@uplnenormalniholka proč ne ? Pokud jsi měla ovulku později tak i ten hcg je později. Já v den ms 32dc nic, bílo a za dva dny už byl duch. A teď jedu plnou dalnici na všech testech;)
@oresvo ja 33 DC bilo a dnes 35 DC dusik tak sance urco je, ale lwpsi se na to neupinat a tobe gratulujuuu 🙂🙂
@petula.bir Peti, Ty jsi ukázkový profík 😂😝👏
@uplnenormalniholka Určitě doporučuji sledovat se, kdyby se nyní nezadařilo. Uvidíš, jak za pár dní... Doporučuji kdyžtak mrknout na tohoto průvodce: https://silaplodnosti.cz/pro-vas/na-vlnach-plod... 🙏🤰
@uplnenormalniholka dekuji ale má utz si musím 7 týdnu počkat. Jsem v zahraničí a teď je situace přes hranice trochu komplikovanější. Takže půjdu přímo na screening .
@uplnenormalniholka uvidime. Zkusím si zajít i zde někde. Mám tu přechodné bydliště, jse zde i pojistená tak mě snad vezmou. Chci jen potvrdit srdíčko, jinak vše ostatní budu absolvovat v ČR. Teď jen aby zrušily ty karantény a budu nejšťastnější 😉.
@oresvo no tak to urco vezmou 👍🏼🙂
@uplnenormalniholka hele Poláci mají úroveň gynekologie Hoodne nízko, takže chtít utz no uvidime. Není to jejich povinnost mě vzít . Měla jsem problém s obvodnim lékařem .
@oresvo aha 😥😏😏
@uplnenormalniholka tak manžel mi to nakonec domluvil u gynekolozky od ženy jeho kolegu co teď přes mesicem rodila. Zaplatím si sice 160-210zl ale i tak jsem rada . Jen teda to mám cca hodinu autem od domu 😂. Takže 18.5 jdu na kontrolu srdeční akce miminka. Hlavně ho už i uvidím . Čekání do 13 tt je děsně dlouhé

@petula.bir presne tak se rano merim a vim ze ty testy nejsou pozitivni a vim jak maji vypadat, ale takze co ted? MS neprijde a bude dalsi ovu nebo co nechapu to?? 🙂🙂