Vypočítejte těhotenství podle počtu týdnů od opožděné menstruace
Ahoj holky v kolika těm bych byla měsíci kdybych od meskani prvního dnu moje MS uplynulo 6-7 týdnu
Měl jsem sex po 22 dnech od posledni MS a pak jsem čekalana další MS a ta přišla ale jen slabouka takže kdybych to brala tak že teď od té slabé MS uplynu 6-7 týdnu v jakém bych byla měsíci?
Jestli máš 6-7 týdnů zpoždění, tak jsi v 10-11.týdnu těhotenství a to znamená ve 3 měsíci. Na ultrazvuku už těhotenství 100% vidět je. Ve 12.týdnu už se chodí na screening.
A pokud jsi těhotná, těhotenský test by byl samozřejmě pozitivní.
A ty víš, že jsi těhotná, nebo si to jen myslíš? 🤔 V první řadě jdi k doktoru, ten ti řekne v kolikátém jsi 😉 a pokud to dne o to stihnout potrat, tak máš nejvyšší možný čas jít k doktorovi a možná i tak to nestihneš 🤷♀️
Proč si radši neuděláš test?
@klokanka31 Tu otázku myslis vazne? 😆 myslim, ze zpusob sepsani uvodniho prispevku mluvi za vse 😜
@hasara33 test jsem si dělala takže asi nejsem
Pokud máš negativní test a menstruace nedorazila už víc, jak 6. týdnů, tak o větší důvod mazat okamžitě k doktorovi
@hasara33 Píše že měla MS,jen slabou...
@klokanka31 pokud opravdu jen slabou jako třeba špinění, tak to nepočítám jako MS 🤷♀️ navíc píše, že od té slabé MS uplynulo už 6.-7. týdnů a pokud to chápu správně, tak od té doby MS neměla nicméně možná to chápu špatně, on ten příspěvek je celkově takový dost zmatečný 🙄
Mudr. ti to povie;) Ja som bola v 3.týždni a už to videl

A bylo by už vidět něco na ultrazvuku 6-7 týdnu po meskani MS?