icon

Vysoká sliznice po menstruaci, setkaly jste se s tím?

katuna93
4. lis 2016

Ahoj holky prosím o radu včera jsem byla na gynde jsem tři dny po menstruaci a doktoř mi řekl, že mám vysoko děložní sliznici. Poslal mě na hCG testy. Výsledek budu znát v pondělí. Setkala jste se některá s tím ? (Ovulací nepoznám nevim kdy byla. ) Rekl mi že je možnost že jsem těhotná, nebo že jsem těhotná byla ale samovolně potratila ale celý plod neodešel ....

evulinkab
•
4. lis 2016

Tak po menstruaci by skutečne mela být sliznice nízká.Jestli je pricinou tehotenstvi, nebo z jakého duvodu zustavává vysoká....to bude muset zjistit tvuj gynekolog.Mela jsi menstruaci normálni intenzity?
@katuna93

katuna93
autor
•
4. lis 2016

Ano úplně normální menstruaci. Přišla dokonce o tři dny dříve. Byla pouze o den kratší ale to není nic nenormálního.

itworks
•
4. lis 2016

Zkusila jsis udělat těhotenský test?Pokud bys byla těhotná, měl by to ukázat.Az víš, na čem jsi.

katuna93
autor
•
4. lis 2016

Zkusim zítra

itworks
•
5. lis 2016

Tak jak dopadl dnešní test?

katuna93
autor
•
6. lis 2016

@itworks
Ahoj nepatrná čárka ani nevím jestli to je čárka jestli to spíš neprosvítá

evulinkab
•
6. lis 2016

@katuna93 Tak to já tam bohuže nic nevidim 😒

itworks
•
6. lis 2016

To ti test moc nepomohl, já tam něco vidím, uvidis co krev.Ty mamatesty jsou na začátku takové nejasne.

katuna93
autor
•
6. lis 2016

Dam vám vědět jak to dopadlo 🙂

tammm
•
6. lis 2016

@katuna93 nic nevidím ☹

smileym
•
6. lis 2016

Myslím ze nic. Já mam zase 10dni zpoždění a tehu testy negativní takže vůbec nevím co stim na vyvolavacku nechci 😃 mate stim některá zkušenost ?

tammm
•
6. lis 2016

@smileym to už je dost 10 dní,bude lepší zajít na uzv ne? Nebo ti veme krev, negat test nic neznamená.

smileym
•
6. lis 2016

Necham to ještě tak týden a uvidím . Tehu bych se divila pouzivame kondomy ale kojim ještě a byla jsem ve stresu. Tak uvidím 😃 je cely týden do práce tak tam zkusím zavolat 😃

katuna93
autor
•
6. lis 2016

Me ms vždy přišla tato přišla o tři dny dříve a trvala o dva dny méně ale jinak byla silná a bolestivá jako vždy. Uvidíme co to je

itworks
•
7. lis 2016

Tak jak dopadla krev? Už víš, čím to bylo?

katuna93
autor
•
8. lis 2016

Ahoj holky krev negativní po skončení následují menstruace mám dorazit na kontrolu. Nevim tedy nic :(

itworks
•
8. lis 2016

Tak si asi těhotná nebyla.