Vysoká sliznice, pozitivní test a na UTZ nic. Dá se vyloučit mimoděložní?
Hezky vecer, jsem ted 4+4 a byla jsem si pro potvrzeni tehu u mudr., ale ten na ultrazvuku nic nevidel - jen pry vysokou sliznici, ze je jeste brzy aby bylo neco videt...testy jsem mela pozitivni uz 3 dny pred terminem ms. Uplne jsem se ho zapomnela zeptat, jestli tim ze je vysoka sliznice, tak jestli se da vyloucit mimodelozni? Objednal me zase az 7+2 a jinak mi k tomu nic nerekl a ja se nezeptala 🙈 mate prosim nekdo zkusenost?
Hlavne takle brzo se k doktorovi nechodi ☺️
@michaelarousova ja byla kvuli zamestnani - pracuji na lakovne - redidla, barvy,...
Proč holky chodíte tak brzy ? Pak jste zbytečné ve stresu. Vem si,že před 20 lety ženský taky dělaly takový profese a děti mají zdravé.🙄
@sylvka mame to prave ve smlouve, ze kdyz to zjistime, tak potvrdit k doktorovi a oni nas preradi jinde 🤔
Šla si opravdu brzy... Já byla na preventivní roční prohlídce, přišla jsem tam s pozitivním testem a pan doktor taky viděl jen vysokou sliznici a řekl, ať se objednám za 3 týdny, pokud to neodejde s MS.
Držím palečky, aby se maličké štěstí drželo 🍀
Chapu chapu ,jenze takle brzo to nepozna ani ten doktor☺️
To ze na utz 4+4 nic nevidel je uplne normalni, taky jsem mela pozitivni test uz 9DPO a na prohlidce jsem byla hned v 5tt (ne cilene, vyslo to uplnou nahodou na beznou prohlídku). Dr. me pak objednala na 7tt a to uz bylo i srdicko 🙂 Podle sliznice se mimodelozni vyloucit bohuzel neda. Urcite to ale bude v poradku 🙂
To je strašně brzy, ten 8tt bude tak akorát, aby bylo něco vidět
Takhle brzo nemá vůbec smysl na gyndu chodit, doktor tam nic vidět nemůže. Embryo ani není v týhle době napojený na tvůj krevní oběh, takže je zbytečný teď cokoli řešit. V 7+2 už by těhotenství potvrdit měl.
Ve smlouvě? To slyším poprvé.samoz.dle zákona tě musí přeřadit, ale logicky ne týden po vynechání ms 😁v každém případě držím palce.
Pridavam vlastni zkusenost k podobne situaci kdyby to melo jeste nekomu pomoct. Mela jsem pozitivni tehotenske testy a zacala jsem krvacet. Krvacela jsem silne jeden den a bolel me hodne podbrisek, a mela jsem stale pozitivni tt. 4+5 jsem sla k doktorce nevidela nic a hcg bylo 28, sliznice mela myslim 6, rikala ze to bude biochemicke. Nakonec v 6+2 mi v zjistili mimodelozni. Pani doktorka byla uzasna a poznala to prave podle sliznice. Ukazovala mi ji i na obrazku,jak by mela vypadat v pripade tehu a jak vypada ta moje. Poslala me do nemocnice at me vysetri a az tam mi embryo nasli v pravem vejcovodu, jeste ten den jsem sla na sal. Nyni o 5 mesicu pozdeji jsem opet na uplnem zacatku tehotenstvi. Dnes 4+3 byla jsem u doktorky a na ultrazvuku nic nez vysoke sliznice nenasla a rikala mi, ze muzeme vyloucit aapon to mimodelozni, ze u mimodelouniho tak hezky narostla ta sliznice nebyva. Vzhledem k tomu, ze poprve mi mimodelozni diky sliznici odhalila, tak si myslim, ze na sliznici zalezi a pokud je vysoka je to skvele znameni. 🙏
Ano, chtělo se objednat aspoň 2 týdny po termínu vynechání ms, tohle je opravdu strašně brzo. Jedině si třeba za týden nechat odebrat hcg jako samoplátce a dále se domluvit s dr. kvůli té práci.

Podle sliznice nepoznáš mimoděložní. Nezbývá ti nic jiného než čekat, ale zbytečně se nestresuj.