X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@nina004
@janisek13 nevím kdy to mám dostat, MS se mi spustila až začátkem roku, předtím jsem kojila, od začátku roku první ovulace byla minulý měsíc a bylo z toho biochemické, teď jsem si na ovulaci musela počkat až do 43 DC, ale neměla jsem ještě možnost zjistit jak mám dlouhou luteálku... Takže uvidíme no...
@juliemichal Já tam vůbec nic nevidím... Jinak 14 DPO už by měla být čárka naprosto jasně zřetelná. Mrzí mě to, ale asi bych si nedělala moc nadějí.
@elzab Elzo i ostatní holky, držím vám palce! 🙂
@sudylichozrout nevadí 🙂 🙂 na FB vidí 😀 😀 ale taky jsem si říkala,že na 14DPO by to už musely být dálnice 😀 😀 asi si se mnou tělo zahrává 😀 anebo kdo ví 😀 četla jsem si,že i před ms může být slabá čárka na testu 😀 😀
@sudylichozrout díky, uvidíme, přála bych si to, ale nechci to pustit v sobě tak daleko, abych se hroutila z toho, když to nevyjde. Docela se i těším na verzi, že začnu vydělávat peníze a splatím byt, odreaguji se atd 🙂
Hele při hodně velké představivosti něco vidím, ale sama musíš vidět v reálu. Fotky zkreslují většinou v neprospěch tazatele 😁
@juliemichal Ahoj. Ja tam nic nevidim. Skusala som aj priblizit. Mozno je to fotakom. Ale ak v reale nieco vidis, tak urcite vyskusaj o par dni. Takto 14 DPO by sa uz HCG malo kazdym dnom rychlo zvysovat. Tak mozno o den, dva tam bude dialnica 🙂
@nina004 ahojky no já taky nevím z čím to je 😃 když mám monitor dál tak tam vidím,na telefonu taky vidím,ale když mám blíž monitor tak tam nic nevidím haha 😃 😃 na živo jde vidět daleko líp 😃 no uvidíme,ale na 14DPO se mi fakt zdá strašně slabý 😞 😞 kdo ví co to je 😞 zítra zkusím z ranní moči 🙂
@juliemichal Vyskusaj zajtra a daj vediet 🙂 Alebo skus inu znacku testu. Poznam aj baby, co im vysli pekne ciarky az po par dnoch po vynechani MS. Tak sanca tam stale je 🙂
@nina004 zítra ten poslední testík vyzkouším 😀 a uvidíme 😀 a určitě dám vědět,pokud nic nebude tak nevadí 🙂 🙂 povede se příště 🙂 🙂
@juliemichal bohužel také nic nevidím, ale držím palce, aby to vyšlo. 🙂 a je moc dobře, že to bereš tak v pohodě, že se kdyztak povede příště 🙂
@janisek13 moc děkuji ono to jednou vyjde 🙂 🙂 asi to tak beru,protože jsme se o třetího snažili 4 roky,teď to je teprve 3tí cyklus 🙂 🙂
no tobě moc držím palečky aby ti to taky vyšlo a těším se na středeční testík ♥ ♥ moc držím palečky ♥
Tak dnes 12 dpo. Ráno jsem testovala, už v půl 5. Večer jsem šla spát brzy se žaludkem na vodě. Ale nevím co si o výsledku myslet. Vidím ducha, ale asi se v tom zbytečně piplám... Každopádně vidím světlou část za ní tmavší čárku, pak světlejší, téměř bílou čárku a dál už je na na zbytku testu až k ověřovací čárce odstín podobný jako na testovací čárce... Vyfotit to nejde, koupila jsem si nový telefon a koukám že na makro a rozpětí barev zrovna nebude. Ducha jsem viděla už za umělého světla, jak se rozednělo hledám drobnosti. Je to test Pepino... Ale během zítřka by snad měli přijít mama testy, tak doufám, že dají jasnější výsledek. Zkusím nabít starej telefon a vyfotit... Pro zatím asi beru jako negativní, i když jsem porovnávala s testem před dvěmi dny a tam nic takového nevidím, ten je ukázkově čistý 🙂
@elzab Je mi lito, ale neni na tom vubec nic. A to koukam pres mobil se samoled displejem, ktery umi pekne vytahnout barvu temer z niceho...
@sudylichozrout jj se dalo čekat, že nebude nic vidět. Já to vidím, když vím kde mám hledat, ale jestli tam je za pár dní, nebo na jiném testu se ukáže, když ne, tak ne, půjdu makat 🤣
@nina004 holčička by byla určitě fajn, vždy jsem si ji přála, ale i kluci jsou fajn. Hlavně ať se nám zadaří a je mimi zdravé 🙂 pořád mě poboliva podbrisek a prsa a v sobotu v noci mě vzbudila pichlava bolest na pravé straně. Ale je pravda, že jsem po 9ti letech vysadila antikoncepci, takže i s tím se tělo určitě srovnává.
@juliemichal děkuji 🙂 takže vy se snažíte o čtvrté? To je krásný 🙂
@janisek13 ano ano o vytouženou holčičku ♥ ♥ no a dnes došla ms a strašně bolavá ☹ od rána mě strašně bolí podbříšek,spíše pravý vaječník a jde mi bolest až do pravého lýtka ☹

@nina004 taky to tak mám, pořád nad tím přemýšlím 🙂 každou chvilku mi to v hlavě vrtá, jestli se povedlo nebo ne. Asi zkusím ve středu test. Máš už nějaké děti?