icon

X DPO - to čekání je šílený

elzab
28. kvě 2019

Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊

michaelapfeiferova
29. črc 2019

@elzab ja vidim zhruba v tehle urovni cosi.... Ale zase tomu nechci uplne moc fandit a pockam si na to az ti prijde mamatest. A samozrejme drzim pesti <3 porad a stale :-*

elzab
autor
29. črc 2019

Csss tak nejsem magor, čerstvý pro vás ještě ani nezaschl... 🙂 Musela jsem do lékárny 🤣🤣

elzab
autor
29. črc 2019

@michaelapfeiferova jj vidíš správně 🙂

janisek13
29. črc 2019

@juliemichal taky bychom si moc přáli holčičku 🙂 tak snad to vyjde příští měsíc, určitě si k vám cestu najde 🙂

janisek13
29. črc 2019

@elzab tak tady už vidím krásnou druhou čárku. Držím palce ať hezky sílí 🙂

juliemichal
29. črc 2019

@janisek13 děkuji určitě i k Vám a snad už tento cyklus 🙂 🙂 a ty už máš nějaké dětičky? 🙂

juliemichal
29. črc 2019

Ahojky holky,
když jsem tu včera přispívala,tak bych se mohla představit 😀
jmenuji se Aneta,je mi 29 let,jsem z Ostravy,z manželem jsme spolu 12 let a máme spolu 3 děti,chlapečky.David má 10 let,Míša má 7 let a Maty má 2 a půl.teď to je čtvrtý cyklus co se budeme snažit o další miminko a doufám o holčičku 🙂 🙂 manžel mě půl roku přemlouval do miminka než jsem mu přikývla 😀 další mimi jsem chtěla tak za 5 let 🙂

balogis
29. črc 2019

@elzab tak na tom mamatestu není pochyb 😊

elzab
autor
29. črc 2019

@balogis
@janisek13 jj zlatý mama test 🙂 tak snad bude všechno v pořádku 🙂 díky 🙂

nina004
29. črc 2019

@elzab Jeee, tak tu je to krasne vidiet. Blahozelam 🙂

nina004
29. črc 2019

@janisek13 Uz som sa vybavila testami a cakam na stredu. Nedavam tomu velku sancu, mam svoje klasicke pms a to uz zacalo cca dva dni po ovu. Ale aj tak tajne dufam 🙂 Drzim prsty nech nam v stredu vyjdu dve ciarky a budu z toho zdrave deticky 🙂.

elzab
autor
29. črc 2019

@nina004 děkuji, doufám, že to vydrží 🙂 kolik že jsi dpo? Víš proč jsem tomu tentokrát tolik věřila? Protože jsem ovulovala na úplněk a pokud žena ovuluje v úplňku a někdy blízko něj, je připravena na otěhotnění. A já si počkala až do 43 DC, tak to nějaký význam mít muselo... 🙂 A k tomu nademnou za poslední dobu proletěli asi 2 čápi... 🙂 Tak třeba to budeš mít stejně 🙂

sudylichozrout
29. črc 2019

@elzab tak to je husty 🙂 At sili!

janisek13
29. črc 2019

@juliemichal mám dva kluky, proto by byla holčička moc fajn 🙂

janisek13
29. črc 2019

@nina004 já musím testy teprve zítra koupit. Třeba to vyjde i když nemáš příznaky, já u prvního nepoznala vůbec nic, až když nepřišla MS, dělala jsem test a byla dost překvapená, protože plánovaný nebyl. Tak uvidíme ve středu 🙂

nina004
29. črc 2019

@elzab Dnes som 8 DPO. Je to prvy mesiac, co sa zas po dlhsej pauze snazime o mimi. A asi som sa na to dost upla. Dali sme si tak rok, ze to nebudeme hrotit. Ale ja na nic ine nemyslim. No vzdy sa riadim tym, ze vsetko ma svoj dovod. A mimi si nas urcite raz najde. V rijnu mame s manzelom vyrocie a ideme na wellnes, tak mozno pocka dovtedy 🙂 Alebo pride skor a bude mat manzel pekne prekvapko 🙂 O tom uplnku som este nepocula. Ale mala si dost vela znameni, ze to pride a ono to fakt prislo 🙂 To je super 🙂 Hlavne nech je drobcek zdravy a pekne rastie 🙂

nina004
29. črc 2019

@janisek13 Uvidime. Dam v stredu vediet. Bolo by to super, keby sa to podarilo. Ale ak nie, tak budeme poctivo skusat dalej 🙂 Ono si aj to milovanie treba uzit, po babatku to uz take lahke nebude 🙂

michaelapfeiferova
29. črc 2019

@elzab jeeeeee vidim luxusní.... Paráda <3 tak to je uplne perfektní :-*

balogis
29. črc 2019

Holky dotaz,kde kupujete ty Wondfo testy jak tu byly zmíněné?

sudylichozrout
29. črc 2019

@balogis jsou pribalene k ovulacnim testum Wondfo. Tato krabicka.

makiska1
29. črc 2019

@elzab No krása! Držím pěsti!

elzab
autor
30. črc 2019

Tak jsem si doplnila sbírku a jsem spokojená 🙂 děkuji všem za podporu 🙂

sudylichozrout
30. črc 2019

@elzab Jóhóhó! 😀 Tak vítej do klubu 🙂

opeth
30. črc 2019

Gratuluji ❤️ a rovnou se ptám, co myslíte? Dnes 25 DC. 4 dny do MS. Zprava: první ranní moc / druha ranní / třetí ranní - takze 3 testy ve 3 ranních mocich..

opeth
30. črc 2019

@elzab ten CB je z ranní moci? Dnes jsem ho koupila a mam nutkání udelat ho hned ale na druhou stranu z ranní bude lepsi testování...

opeth
30. črc 2019

@elzab a gratuluji 😊😁

elzab
autor
30. črc 2019

@sudylichozrout děkuji, mám radost 🙂akorát už mi termín spadá do dubna... Ty a Míša jste březen že? 🙂

@opeth děkuji a myslím, že můžu i tobě 🙂 ne není, lupla jsem ho tam teď 🙂

opeth
30. črc 2019

@elzab 😊 uvidime, ja jo asik necham na zitra 🙂

opeth
30. črc 2019

@elzab no ja koukam na diskuzi ze to mame nějaké podobně...srpnem mi konci RD a měla bych nastoupit do práce. Řeším novou praci, kvůli přestěhování. Minuly měsíc mi prislo ze jsem trhu ale nic. Nakonec přišla MS. Tento měsíc vůbec žádný příznak. Pred par dny mi vola máma ze se tata ptá zda nejsem tehu, ze nad jejich domem lítá uz pul hodiny cap 😂 říkám ze o ničem nevim. Mezitím pohovor, dnes druhy a zitra druhé kolo z prvního pohovoru. Tak sí říkám ze aspon by mohla vyjit dobra práce. Když jsme ted jeli od rodicu lital nam nad autem taky cap a uz sme se smáli ze tam někde musí být komín... za 4 dny odjezd k moři a ze zvědavosti dnes rano ty 3 testy - všechny s čárkou tak sem z toho paf 😊 to si na dovci dam leda nealko drink...❤️

opeth
30. črc 2019

@elzab jinak smeneky stejne i OVU 🙂 vycházela mi tuším na 18.7.

Strana