X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@michaelapfeiferova jj vidíš správně 🙂
@juliemichal taky bychom si moc přáli holčičku 🙂 tak snad to vyjde příští měsíc, určitě si k vám cestu najde 🙂
@janisek13 děkuji určitě i k Vám a snad už tento cyklus 🙂 🙂 a ty už máš nějaké dětičky? 🙂
Ahojky holky,
když jsem tu včera přispívala,tak bych se mohla představit 😀
jmenuji se Aneta,je mi 29 let,jsem z Ostravy,z manželem jsme spolu 12 let a máme spolu 3 děti,chlapečky.David má 10 let,Míša má 7 let a Maty má 2 a půl.teď to je čtvrtý cyklus co se budeme snažit o další miminko a doufám o holčičku 🙂 🙂 manžel mě půl roku přemlouval do miminka než jsem mu přikývla 😀 další mimi jsem chtěla tak za 5 let 🙂
@nina004 děkuji, doufám, že to vydrží 🙂 kolik že jsi dpo? Víš proč jsem tomu tentokrát tolik věřila? Protože jsem ovulovala na úplněk a pokud žena ovuluje v úplňku a někdy blízko něj, je připravena na otěhotnění. A já si počkala až do 43 DC, tak to nějaký význam mít muselo... 🙂 A k tomu nademnou za poslední dobu proletěli asi 2 čápi... 🙂 Tak třeba to budeš mít stejně 🙂
@elzab tak to je husty 🙂 At sili!
@juliemichal mám dva kluky, proto by byla holčička moc fajn 🙂
@elzab Dnes som 8 DPO. Je to prvy mesiac, co sa zas po dlhsej pauze snazime o mimi. A asi som sa na to dost upla. Dali sme si tak rok, ze to nebudeme hrotit. Ale ja na nic ine nemyslim. No vzdy sa riadim tym, ze vsetko ma svoj dovod. A mimi si nas urcite raz najde. V rijnu mame s manzelom vyrocie a ideme na wellnes, tak mozno pocka dovtedy 🙂 Alebo pride skor a bude mat manzel pekne prekvapko 🙂 O tom uplnku som este nepocula. Ale mala si dost vela znameni, ze to pride a ono to fakt prislo 🙂 To je super 🙂 Hlavne nech je drobcek zdravy a pekne rastie 🙂
@elzab jeeeeee vidim luxusní.... Paráda <3 tak to je uplne perfektní :-*
Holky dotaz,kde kupujete ty Wondfo testy jak tu byly zmíněné?
@balogis jsou pribalene k ovulacnim testum Wondfo. Tato krabicka.
@elzab Jóhóhó! 😀 Tak vítej do klubu 🙂
@sudylichozrout děkuji, mám radost 🙂akorát už mi termín spadá do dubna... Ty a Míša jste březen že? 🙂
@opeth děkuji a myslím, že můžu i tobě 🙂 ne není, lupla jsem ho tam teď 🙂
@elzab no ja koukam na diskuzi ze to mame nějaké podobně...srpnem mi konci RD a měla bych nastoupit do práce. Řeším novou praci, kvůli přestěhování. Minuly měsíc mi prislo ze jsem trhu ale nic. Nakonec přišla MS. Tento měsíc vůbec žádný příznak. Pred par dny mi vola máma ze se tata ptá zda nejsem tehu, ze nad jejich domem lítá uz pul hodiny cap 😂 říkám ze o ničem nevim. Mezitím pohovor, dnes druhy a zitra druhé kolo z prvního pohovoru. Tak sí říkám ze aspon by mohla vyjit dobra práce. Když jsme ted jeli od rodicu lital nam nad autem taky cap a uz sme se smáli ze tam někde musí být komín... za 4 dny odjezd k moři a ze zvědavosti dnes rano ty 3 testy - všechny s čárkou tak sem z toho paf 😊 to si na dovci dam leda nealko drink...❤️

@elzab ja vidim zhruba v tehle urovni cosi.... Ale zase tomu nechci uplne moc fandit a pockam si na to az ti prijde mamatest. A samozrejme drzim pesti <3 porad a stale :-*