X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
Ty jo holky já mám z těch vašich čárek takovou radost.😍
@sudylichozrout tak doufám, že přidáš foto 🙂 a jak se cítíš?
@balogis to my také a já dvojnásob. Z toho že jsem založila tak plodnou diskuzi, ale nejvíc z toho, že jsem všechno zvládla sama. Doktor mi tvrdil že bez prášků to nepůjde, manžel také, že to akorát zdržuji. Ještě nedávno jsem neměla ani MS, natož ovulaci a dnes tohle 🙂 všechno bez lékaře a jakýchkoliv hormonů, jen prací sama se svou myslí... Tak doufám, že to dotáhneme do zdárného konce 🙂
@sudylichozrout dekuji 😊
Holky, moc gratuluji 😊
@sudylichozrout drzim palce a zvraceni Ti teda nezavidim :-/
@opeth jj mám holčičku 19.9 jí budou 3 roky 🙂
@sudylichozrout to brzy přejde 🙂
@leymea děkuji 🙂
@sudylichozrout gratuluji,naše Dr dává průkazku až ve 12tt
@balogis moje bezna dr. take, ted jsem ale jinde a uz mi ji vystavili 🙂 Jinak dekuji 🙂
@balogis jen aby to opravdu bylo tím vedrem 🥰😊 ty jo, nechápu jak někdo může zapomenout udělat test 🤣🤣 já se budila každou hodinu a nejraději bych testovala už ve 3 ráno 🤣 ale věděla jsem, že bych se pak nevyspala, tak jsem vždy s těží usnula... Doufám, že už se na zítra vyspím! 🤣
@sudylichozrout tak super 😊 jee tak brzy už průkazku jo? Já jí dostanu taky až kolem toho 12 tt, jako minule... Ale ještě jsem doktorovi ani nevolala, stejně si mě pozve až na 9 tt... Jen mám brutální strach, kdyby to bylo mimoděložní, aby to do té doby neruplo 😰 tak snad je to tam kde má být 😊 a už se těším až ho uvidím na ultrazvuku 😊 (tak nějak tuším chlapečka, i si ho přeji a i malá říká, že to bude chlapeček 🙂)
@sudylichozrout gratuluji 😊 ja dostala prukazku v 11tt 🙂
Tak na mojom teste je uplne bielo 😢. Snad to vyjde dalsi mesiac.
Ranní moč sem nechala v kelímku a jdu ještě do lékárny pro lady max

@elzab Ano, jsme březnovky 🙂 Duben je ale taky pěkný 🙂 Mimochodem, dnes jdu na další utz, tak drž palce. Dle ms jsem 8+0, dle ovulace 7+0 🙂 Tak jsem zvědavá, co se za ten týden změnilo. Pokud bude vše Ok, dostanu prý už těhotenskou průkazku 🙂