X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@balogis vidim! A drzim palce 🙂
Ženy už mám dvě děti a stejně se klepu jako poprvé,zda to zvládnu atd,je to normální?
@balogis Je 🙂 Taky jsem se klepala 🙂 Ale zvladneme to 🙂
@sudylichozrout děkuji,teď bojuju s myšlenkou zda to říct chlapovi už teď nebo po meškání ms
@balogis pockej, az budes mit zpozdeni, at neni zklamany, kdyby to nahodou nevyslo...
@sudylichozrout buď bude radost a nebo úleva, nechávali sme to osudu
Já řekla hned při duchovi... dva dny před MS... přece kdyby to nevyšlo, budeš ty taky zklamaná, tak proč v tom nebýt spolu... nevím, tohle mi přijde zvláštní že to někdo dokáže před partnerem tajit třeba do první kontroly nebo ještě déle... já jdu k dr teprve dnes, 8tt a neumím si představit, že bych mu to za celou dobu neřekla... i dceru jsem.mu řekla hned ten den, co jsem to zjistila...
@janisek13 vidim 🙂
@balogis na Pepino se vykasli, maji malo barviva. Nejhorsi testy. Jak tyhle, tak ty kazetove.
@sudylichozrout už vylezl i ten Pepino
@balogis mam velkou radost, ze se vam to podarilo 🙂 A drzim palce 🙂
Holky já se v tom začínám ztrácet 🤣🤣 takže komu vyšel pozitivní test v posledních dnech
🤣🤣
@balogis a
@janisek13
@opeth
A mě? Plus k tomu máme
@sudylichozrout a
@michaelapfeiferova??? Nezapomněla jsem na někoho? Tady se strašně špatně orientuje...
@elzab Skusim testnut este v piatok. Ale nedavam tomu velku sancu. Uvidime 🙂
@janisek13 Skus zajtra rano alebo o dva dni, to uz by malo byt jasnejsie. Podla toho co pozeram, tak sa babam celkom osvedcil aj ten digitalny rapidclear test, ale je drahsi. Drzim prsty, podla mna to vyzera veeelmi nadejne 🙂 Drzim prsteky 🙂

@balogis také vidim mini slabou čárku 😊👍🏻