X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
Holky, to je pecka!! 😍👍 Ucuravam z vás! Můžete mi říct, kde se tyhle testy s dvěma carkama kupujou? 😌😂 Nemít půst, tak me ta euforie tady taky vzala a věřím, že jsem tehu! 😂 Moc všem držím pěsti, ať je vše jak má!! 🍀😘 Jen tak dál!! 😊
@sudylichozrout tak kecam, ja jsem sem prisla uz tehotna (to jak jsme si psaly kdyz jsem otehotnela byla jina diskuze 😀 ). Ale i tak je to krasny kdyz tu jsou // carky 😊
Tak dnes sem tedy netestovala ale trpím známou bolesti jako na ms,úplně se mi hned vybavila obě těhotenství.. bože do čeho sem se to na stará kolena zase dala 😁😄
Tak u mě dnes úplně bílo asi to byla ve středu jen ryska. Tak počkam na ms a hurá na další kolo. Aspoň si užiju dovolenou na Moravě 🙂
Tak u mě dnes úplně bílo asi to byla ve středu jen ryska. Tak počkam na ms a hurá na další kolo. Aspoň si užiju dovolenou na Moravě 🙂
@janisek13 mě to přijde taky divné, že se ti něco málo ukázalo... A dělala jsi dnes stejný test? Viděla jsi ty rozdíly u mě? Z ranní moči pepino jste neviděli vůbec a z odpolední mama test úplně zřetelně... A nebo biochemické, že by tam jeden den něco bylo a druhý ne, není jen tak....
Teda holky, vy jste se tu pěkně rozjely 👍. Všem moooc gratuluju! A přeju, ať vše dobře dopadne 😉 Já jsem teď asi 4 DPO, ale spis si myslím, že tenhle měsíc to nevyjde. No uvidím za cca 10 dní 😊
Holky ještě dotaz,ms by měla přijít za dva tři dni ,vím že stát se může cokoliv ale vzhledem k sílícím čarám si myslím že ms spíš nepřijde.10.8 letíme na dovolenou a vracíme se 18.8 , stačí úplně bohatě volat Dr až po příletu že?to bych měla mít cca 13 dní zpoždění.
@balogis jj, do te doby stejne lekar nic neuvidi... Uzij si dovcu 🙂
@sudylichozrout moc děkuji hrozně se těšíme,je to naše úplně první společná dovolená v zahraničí 🥰
@janisek13 menstruaci bys mela dostat minimalne za 10 a maximalne za 16 dnu po ovulaci. Tak dlouha je lutealni faze zdrave zeny. Takze v obdobi mezi vcerejskem a pristim ctvrtkem.
@elzab
@nina004
Holky, časy se uvádí proto, aby se vidělo, zda jsou teploty "platné". Pospání o hodinku nemusí nic znamenat, ale kdo má "rozházený" režim, respektive jednou vstává v 6, druhý den v 7:30, pak zase 6, pak v 8, pak v 5:45... tak tam už se k časům přihlíží. Ale takhle - ty časy jsou důležité, pokud se symptotermální metoda praktikuje za účelem předcházení početí (tzv. přirozená forma antikoncepce). Pokud se o mimi snažíte, tak den sem, den tam, úplná přesnost záznamu není tolik potřebná. Navíc "snažilky" většinou jen měří bazální teplotu a nepraktikují "opravdovou" STM.
V ČR i na Slovensku (a hlavně pak ve světě, kde je metoda víc známá a používaná) funguje několik desítek proškolených lektorů metody. Skoro ve všech krajích probíhají kurzy pro laickou veřejnost, kde se pravidla vysvětlují a páry s metodou dokáží samy pracovat. Lektoři se školí pak zvlášť, když někoho metoda nadchne. Za to, abych se stala lektorkou, jsem dala tuším 5-6 tisíc, plus pak hromada dalších peněz investovaných do dalšího vzdělávání a zkušenosti z praxe. Kurzy pro laickou veřejnost se pohybují od 100Kč do 2000Kč podle "intenzity" kurzů, anebo zda je jen o info schůzku či workshop. To, pokud se v tom chcete vyznat samy. Tady na koníkovi poradí ženy rády zadarmo 🙂 Jen někdy kolují polopravdy až nepravdy (jako u všech témat diskuzí), jak jsem upozorňovala výše.
@sudylichozrout tak takhle jsem si to myslela taky, tak jsem ráda, že to mám potvrzené 🙂 tak budu čekat. 🙂
@hermij tak teď už je mi to vážně jedno. 😁 Měření jednou, pokud v něm budu chtít pokračovat, budu muset vypilovat, na štěstí hlen a čípek jsou u mě celkem jednoduchý a díky něm jsem určila ovulaci... A když si odmyslim ty dvě teploty, při kterých vlastně ani nevím jaký byli podmínky, je to viditelné i v nich. Vím jen že jsem se snažila čekat pokud možno bez hnutí aspoň přibližně na čas... Ale jak říkám teď už je to jedno. Já mám ovulaci potvrzenou těhotenským testem 😁

@makiska1 krásne, blahoželám 🙂