icon

X DPO - to čekání je šílený

elzab
28. kvě 2019

Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊

nina004
31. črc 2019

@makiska1 krásne, blahoželám 🙂

makiska1
31. črc 2019

@nina004 moc děkuji... tobě držím pěsti, třeba se // ještě ukážou... kdy máš mít MS?

leymea
31. črc 2019

@elzab ja to asi vsechno zacala 😀

donika
31. črc 2019

Holky, to je pecka!! 😍👍 Ucuravam z vás! Můžete mi říct, kde se tyhle testy s dvěma carkama kupujou? 😌😂 Nemít půst, tak me ta euforie tady taky vzala a věřím, že jsem tehu! 😂 Moc všem držím pěsti, ať je vše jak má!! 🍀😘 Jen tak dál!! 😊

sudylichozrout
31. črc 2019

@leymea jojo, vzdycky musi byt nekdo, kdo je prukopnik 🙂 Toz dik! 🙂
@donika Toz take diky 🙂

leymea
31. črc 2019

@sudylichozrout tak kecam, ja jsem sem prisla uz tehotna (to jak jsme si psaly kdyz jsem otehotnela byla jina diskuze 😀 ). Ale i tak je to krasny kdyz tu jsou // carky 😊

balogis
1. srp 2019

Tak dnes sem tedy netestovala ale trpím známou bolesti jako na ms,úplně se mi hned vybavila obě těhotenství.. bože do čeho sem se to na stará kolena zase dala 😁😄

nina004
1. srp 2019

@makiska1 mala by som mat asi v pondelok. Ale dnes mi uz klesla BT. Tak budem skusat dalsi mesiac. A snad vas budem s // nasledovat 🙂

opeth
1. srp 2019

@elzab ano ano, dnes jsem zkusila a čárka byla o něco silnější 🙂 za tři tydny jsem objednána na kontrolu pro potvrzení 😊

balogis
1. srp 2019

Tak dnešní

makiska1
1. srp 2019

@nina004 ještě nehaz flintu do žita... uvidíš v ti pondělí, třeba budeš překvapená 😊

janisek13
2. srp 2019

Tak u mě dnes úplně bílo asi to byla ve středu jen ryska. Tak počkam na ms a hurá na další kolo. Aspoň si užiju dovolenou na Moravě 🙂

janisek13
2. srp 2019

Tak u mě dnes úplně bílo asi to byla ve středu jen ryska. Tak počkam na ms a hurá na další kolo. Aspoň si užiju dovolenou na Moravě 🙂

balogis
2. srp 2019

@janisek13 fakt?ty jo a já u tebe na tom lady maxu taky něco viděla a zrovna ten mi rysku nikdy neudělal 🤔

elzab
autor
2. srp 2019

@janisek13 mě to přijde taky divné, že se ti něco málo ukázalo... A dělala jsi dnes stejný test? Viděla jsi ty rozdíly u mě? Z ranní moči pepino jste neviděli vůbec a z odpolední mama test úplně zřetelně... A nebo biochemické, že by tam jeden den něco bylo a druhý ne, není jen tak....

daasha1
2. srp 2019

Teda holky, vy jste se tu pěkně rozjely 👍. Všem moooc gratuluju! A přeju, ať vše dobře dopadne 😉 Já jsem teď asi 4 DPO, ale spis si myslím, že tenhle měsíc to nevyjde. No uvidím za cca 10 dní 😊

elzab
autor
2. srp 2019

@daasha1 díky 🙂 doufám, že budeme moct gratulovat i my tobě 🙂 jak máš určenou ovulaci? 🙂

nina004
2. srp 2019

@makiska1 dnes uz dosla mrcha, tak prvy den cyklu. Ale snad o mesiac sa zadari 🙂

makiska1
2. srp 2019

@nina004 jej to je mi líto... ale jak říkáš, šup šup do dalšího kola, držím pěsti!

balogis
2. srp 2019

Holky ještě dotaz,ms by měla přijít za dva tři dni ,vím že stát se může cokoliv ale vzhledem k sílícím čarám si myslím že ms spíš nepřijde.10.8 letíme na dovolenou a vracíme se 18.8 , stačí úplně bohatě volat Dr až po příletu že?to bych měla mít cca 13 dní zpoždění.

sudylichozrout
2. srp 2019

@balogis jj, do te doby stejne lekar nic neuvidi... Uzij si dovcu 🙂

balogis
2. srp 2019

@sudylichozrout moc děkuji hrozně se těšíme,je to naše úplně první společná dovolená v zahraničí 🥰

janisek13
2. srp 2019

@balogis
@elzab
Holky koukněte, to je dnešní a fakt úplně bílo, nevím no. Je to ta samá značka, v krabičce jsou dva, jeden jsem dělala ve středu, druhý dnes. Ani pořádně nevím kdy čekat ms, je to první cyklus co neberu prášky. Ovulace byla 22.7. to vím, ale šanci už tomu teď nedávám.

sudylichozrout
2. srp 2019

@janisek13 menstruaci bys mela dostat minimalne za 10 a maximalne za 16 dnu po ovulaci. Tak dlouha je lutealni faze zdrave zeny. Takze v obdobi mezi vcerejskem a pristim ctvrtkem.

hermij
2. srp 2019

@elzab
@nina004
Holky, časy se uvádí proto, aby se vidělo, zda jsou teploty "platné". Pospání o hodinku nemusí nic znamenat, ale kdo má "rozházený" režim, respektive jednou vstává v 6, druhý den v 7:30, pak zase 6, pak v 8, pak v 5:45... tak tam už se k časům přihlíží. Ale takhle - ty časy jsou důležité, pokud se symptotermální metoda praktikuje za účelem předcházení početí (tzv. přirozená forma antikoncepce). Pokud se o mimi snažíte, tak den sem, den tam, úplná přesnost záznamu není tolik potřebná. Navíc "snažilky" většinou jen měří bazální teplotu a nepraktikují "opravdovou" STM.
V ČR i na Slovensku (a hlavně pak ve světě, kde je metoda víc známá a používaná) funguje několik desítek proškolených lektorů metody. Skoro ve všech krajích probíhají kurzy pro laickou veřejnost, kde se pravidla vysvětlují a páry s metodou dokáží samy pracovat. Lektoři se školí pak zvlášť, když někoho metoda nadchne. Za to, abych se stala lektorkou, jsem dala tuším 5-6 tisíc, plus pak hromada dalších peněz investovaných do dalšího vzdělávání a zkušenosti z praxe. Kurzy pro laickou veřejnost se pohybují od 100Kč do 2000Kč podle "intenzity" kurzů, anebo zda je jen o info schůzku či workshop. To, pokud se v tom chcete vyznat samy. Tady na koníkovi poradí ženy rády zadarmo 🙂 Jen někdy kolují polopravdy až nepravdy (jako u všech témat diskuzí), jak jsem upozorňovala výše.

janisek13
2. srp 2019

@sudylichozrout tak takhle jsem si to myslela taky, tak jsem ráda, že to mám potvrzené 🙂 tak budu čekat. 🙂

elzab
autor
2. srp 2019

@hermij tak teď už je mi to vážně jedno. 😁 Měření jednou, pokud v něm budu chtít pokračovat, budu muset vypilovat, na štěstí hlen a čípek jsou u mě celkem jednoduchý a díky něm jsem určila ovulaci... A když si odmyslim ty dvě teploty, při kterých vlastně ani nevím jaký byli podmínky, je to viditelné i v nich. Vím jen že jsem se snažila čekat pokud možno bez hnutí aspoň přibližně na čas... Ale jak říkám teď už je to jedno. Já mám ovulaci potvrzenou těhotenským testem 😁

hermij
2. srp 2019

@elzab Blahopřeji 🌹 A prosimtě, víš, že si musíš korigovat měsíčky a nahlásit je na gyndě jinak, aby nemátli blbým výpočtem porodu 😉

elzab
autor
2. srp 2019

@hermij řeknu mu jak to bylo. Řeknu že jsem je měla tehdy a tehdy a ovulace tak a tak... Ať si pak motá hlavu jak bude chtít, já budu vědět své 🙂 ale zdá se, že to budou brát v potaz, sestra mě objednala dle ovulace 🙂

elzab
autor
4. srp 2019

Jsem si potřebovala potvrdit, že sílí. Myslím, že to je v pořádku 😁🤣

Strana