icon

X DPO - to čekání je šílený

elzab
28. kvě 2019

Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊

makiska1
4. srp 2019

@elzab krása!! Víc už to nebude.... držím pěsti ať je vše ok!

makiska1
4. srp 2019

@elzab krása!! Víc už to nebude.... držím pěsti ať je vše ok!

elzab
autor
5. srp 2019

@makiska1 děkuji 🙂

julinecka24
5. srp 2019

ahoj holky jmenuji se julie s manzelem se pokousime uz rok a pul o mimi s bejbalym pritelem mam 3 leteho kluka ale on se nestrara a manzel ho mam jak za svoje tak prave chceme miminko ale rok a pul nam to nejde 30 7.2019 jsem mela mit spravne ovulaci ale ten den jsem byla u doktora a doktor rikal bud je nebo skoncila ze prvy probiha ale at se jeste pojistime jinak ze je vse v poradku a ja mu rikala ze bych moc s manzelem chtela aby to vyslo a on se smal jako kdyby to vyslo jsem dnes bud bud 5 dpo nebo 6dpo bojim se uz testovat dnes me boli podbrisek casto dnes spis uz vcera chodim na wc jsem takova unavena a mam mit ms 15.8.2019 budu testovat ctvrtek patek nebo vikend doufam ze uz neprijde a ze nam to vyjde budu rada za kazdou podporu vsem preju co jsou tehotne at je vse v poradku 🙂🙂🙂🙂a ty co se jeste snazi drzim palecky👍👍👍👍👍

kuttu
5. srp 2019

@julinecka24 Testuj az v den MS nebo az vynecha,aspon nebudes zklamana...vyprdni se na lovení duchů❤❤jinak drzim pesti,at to vyjde

julinecka24
5. srp 2019

@kuttu jj děkuji to čekání je hrozny

balogis
5. srp 2019

Holky tak já už teda netestuju ale včera bo dnes měla přijít menstruace,no nepřišla...

kuttu
5. srp 2019

@julinecka24 Ja vim,ja cekala 3 roky a ted mi spinka v kocarku...nejvic mo pomohlo,ze jsem se na tehotenstvi vyprdla,mam za sebou 3 neuspechy a strasne se bala dalsiho zklamani a pak se to najednou stalo vse bez problemu

julinecka24
5. srp 2019

@kuttu uvidíme necháme se překvapit

elzab
autor
18. srp 2019

Ahoj holky, tak jak se máte? 😊

balogis
19. srp 2019

Ahoj holky,tak za hodinu mám být u Dr na první prohlídce,tak sem zvědavá

sudylichozrout
19. srp 2019

@elzab hoj, no ja jsem v 11. tydnu, zitra jdu na kontrolu. Je mi silene blbe, smrdi mi cely svet, zvracim jak o zivot a pupek mam jak v petadvacatem tydnu. Proste pohoda 😀

balogis
19. srp 2019

Holky dle ms 6+1 , těhotenství správně uloženo ale neviděla srdeční akci takže kontrola příští středu,sem z toho taková všelijaká

kuttu
19. srp 2019

@balogis tech 6+1 je hodne hranicnich na srdecni akci,ja myslim,ze to vypadá dobre...ja 6+ 1 srdicko mela,ale byla jsem celkove cele tehotenstvi o 6 dni napred...v den MS dve silne carky na testu
....takze pristi tyden ❤ urcite bude...😉

kuttu
19. srp 2019

@balogis je tam krasne videt zarodecny tercik,embryo jako takove jeste nevidim,tak nemuze byt srdicko...

balogis
19. srp 2019

@kuttu Dr se mě ptala zda mám ms po 28 ,když sem řekla že spíš po třiceti až jednatřiceti tak se tvářila že asi v pořádku ale teda tohle čekání mě zabije jak se případně pak postupuje kdyby to nedopadlo?

leymea
19. srp 2019

@elzab mam se dobre 🙂 dneska jsem zacala paty mesic. Pohyby uz dva tydny citim. Je to uzasny 😊

leymea
19. srp 2019

@sudylichozrout ty jo, 11tt. To fakt strasne leti 😀

leymea
19. srp 2019

@balogis je brzy 😉 pristi tyden uz tam srdicko bude 🙂

sudylichozrout
19. srp 2019

@leymea leti, no 😀 Ale uz bx to mohlo uletet do obdobi, kdy mi nebude blbe 😀

balogis
19. srp 2019

@leymea uvidíme no.ja u obou dětí měla srdečni akcí už touhle dobou.jsem taková všelijaká,v klidu ale to čekání je na prd

sudylichozrout
19. srp 2019

@balogis vydrz, dej tomu cas 🙂

leymea
19. srp 2019

@sudylichozrout snad se Ti to uz blizi. 🙂

leymea
19. srp 2019

@balogis u prvniho srdicko 7+2tt, ted srdicko 8+0tt. V tom tvem tydnu jsem u doktora nebyla tak nemam osobni zkusenost, ale co jsem cetla tak opravdu muze byt jeste brzo 🙂

kuttu
19. srp 2019

@balogis Nic takoveho se nestane a vse bude v poradku....tadne katastroficke scenare...priste uz miminko se srdickem urcite uvidíš ❤

balogis
19. srp 2019

No holky díky , uvidíme,co se má stát stane se.

elzab
autor
19. srp 2019

@sudylichozrout koukám, že si to užíváš naplno... Mě taky není dobře, ale ještě se to dá, když se něčím zaměstnám, je mi dobře, ale jakmile sedím, tak mi nejlíp není... A bude přituhovat, už aby tohle období bylo pryč co?...

@balogis já jdu na kontrolu zítra, to budu 6+5 tak uvidíme... Srdíčko se určitě ukáže, máš ještě čas, třeba na lepším přístroji už by bylo viditelné, těžko říct. I když chápu tvůj stres, věřím, že to bude dobrý! Držím palce 😊
@leymea 5 měsíc, tak to už jsi v půlce 😊 to už máš teď klid od nevolností atd ne?

Pro všechny 😊 - holky držte se ať je vám zle, nebo vás trápí něco jiného, vše dopadne tak jak má 😊 já jsem dnes 6+4 cítím žaludek a občas takovou slabost, ne na omdlení, ale vyloženě že se mi chvěje celé tělo a nemám sílu. Zatím mi bylo nejhůře asi před pár dny v noci, kdy jsem fakt myslela, že už poběžím, ale na štěstí jsem to ustála 😊 zítra jdu na první kontrolu, tak uvidíme, co uvidíme 😁 snad si přinesu taky foto a bude vše v pořádku 😊

makiska1
19. srp 2019

Ahoj holky, já zítra končím 10tt a je mi teda zle jak psovi... ráno vstávám s pocitem že to nezvládnu, dnes i během dne mi bylo zle... stále mě bolí prsa, zlobí mě pravý vaz co drží delohu, bolí strašně, musím se na to zeptat dr, ale myslím že v prvním těhotenství jsem to tak měla taky, že mě v tom pravém boku dost bolelo... jinak se cítím jak tank, přitom jsem ještě nepribrala ani gram... nechápu... pupek mám jak s dcerou v pátém měsíci... No zatím to tajim, ale nevím jak dlouho ještě vydržím než to bude nepřehlédnutelné... do poradny jdu 3.9., na screening 13.9.... tak uvidime jak se ti bude dál vyvíjet.... držím pěsti, ať je u vás všech vše v pořádku!

@balogis Já byla u dr na první kontrole 7+0, srdíčko už bylo... takže u tebe je určitě ještě moc brzy, bude to dobré, držím pěsti!

leymea
19. srp 2019

@elzab skoro v pulce, zitra zacinam 19tt 🙂 spatne mi nastesti bylo jen do konce prvniho trimestru 😊

elzab
autor
20. srp 2019

@kuttu koukám, že se vyznáš 😊 dokážeš mi popsat kde co je? 😁

Strana