X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@dendasubaristka Nevím, zda mohla dr. vidět i starou sliznici... Tmavá krev na začátku nové menstruace je stará krev z předchozího cyklu, která neodešla. Z různých důvodů. Mohou se spolupodílet nedostatečná výživa, sedavý životní styl, stažené pánevního dno, apod. Tmavá krev na konci menstruace je pak většinou z důvodu pomalého průtoku, opět třeba spolu s nedostatečnou relaxací PD. Tohle bych spíš brala jako došpinění starého cyklu a novou MS až začne zase červené krvácení.
@hermij ona neviděla starou sliznici. Byla jsem u ní ve středu minuli tyden a včera jsem to měla dostat. Takže viděla sliznici která by měla teprve odejít a nebo je to těhotenství. Řekla mi že mám hezky vysokou sliznici. No a já vždycky mam menstruaci první den hodně silnou a pak slábne ne nikdo to co mám teď. Proto mě to zajímalo. A menstruace měla být už včera.
@dendasubaristka a test jsi zkoušela?
@makiska1 teď ráno a nic tam nevidím. Mám jakoby dva dny zpoždění. Takže může být prý na test i brzo.
Ahoj holky,tak jak se kdo máte?já hlásím začátek druhého trimestru,vše v pořádku
Holky nemáte některá tip jak oznámit těhotenství dobrým kamarádkám? Jde o to, že jsem se přestěhovala a od té doby se vidíme strasne málo, přesto jsou mi blízké. Jen se prostě v návštěvách míjíme. Když jedu za rodinou tak ony třeba zrovna nemají volno. Chtěla jsem to říct osobně, ale na druhou stranu, kdoví kdy nám vyjde se sejít a zase nechci ať se to dozví třeba až v 6. Měsíci když už ted jsem ve 4 😕
Já též 14 TT a mam i krásnou fotku ale nejde mi vložit 😕poslední dobou mi koník věčně hlásí poruchu
Ahojky holky jsem 5tt+4 myslite ze doktor uz neco uvidi na ultrazvuku 4tt+4 mi bral krev presne pred tydnem rikal mi ze je zvetsena sliznice testy mam vsechny pozitivni mohl by uz neco videt mam 14 dni vynechanou menses.
@julinecka24 myslím že je brzy,mě si vždy zvala Dr cca kolem 6+2
@julinecka24 5+4 Ještě nic moc neuvidí, maximálně dutinku s plodovymi obaly... počkej raději, je to lepší než se pak stresovat ze ještě nebylo vidět srdíčko... já byla až v 8tt a už bylo vidět mrskajici se mimi s tlukoucim srdíčkem... držím pesti
@balogis jinak já zítra začínám 19tt, čekáme holčičku, za tri týdny jdeme na druhý velky utz... aktuálně jsem nemocná, kašlu jak tuberak, tak je to pecka... jinak prdola mě pěkně kope, dcera pořád vymyslí jména, mimi ss každý týden jmenuje jinak 😂 tady foto z posledního utz v 17tt... užívejte holky!
@sudylichozrout ahoj, několikrát jsem chtěla napsat a nikdy mi nešli vložit fotky... Já jsem 24 tt 😊 jsem ráda, že jsi napsala a přišlo mi upozornění na mail 😊
@elzab No tak to je paradaaaa! 🙂 Gratuluju! 🙂 Takze jsi otehotnela v srpnu? Termin mas v pulce dubna? Mladsi dcerka je 13. dubna 🙂
@sudylichozrout jojo, za mesic 😀 u me snad dobry, placenta se vytahla na minimalni hranici od vnitrni branky tak by to nemelo branit prirozenemu porodu 😊 a co ty? Vsechno v poradku?
@leymea Tak bezva, jsem rada, ze je placenta uz nahore 🙂 Jinak u me vse ok, stale zatim nevime pohlavi, jeste jsme si to nenechali vykecat 🙂 A vybirame jmena. Holcici uz mame vybrane, resp. mame dva favority, u kluka netusime ani jeden zatim.
@sudylichozrout u nas by bylo asi taky jednodussi vybrat holcici, ale holt jsme museli vybirat zase klucici 😀 jestli to neni tajne tak se podel o Vase favority 🙂 u nas to bude Jakub 🙂

Holky my dnes 7+3 a s akcí srdeční