X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@luciebelohradska31 no my se snažíme 3 roky. Nejlepší kamarádi naši známí se snažili něco kolem roku a půl. Včera jsem se dozvěděla že jsou těhotni. Poslední známí kteří se snažili, poslední moje takové chlácholení že je ještě někdo kdo se snaží s okolí a nejde jim to. Byla to pro mě strašná rána a taková bolest :( teď to uvidím fotky všechno jak je těhotná :( pořád jsem doufala že mi budem těhotni driv. Ještě jsem jí doporučila ty kapky gynex. Já je brala taky ale rozhodilo mi to úplně cyklus a začala jsem po nich špinit ji asi teda pomohly :(
A opět a stále potvrzující pravidlo přestala na to myslet. Měla stres v práci a doma rekonstrukce.
@dendasubaristka tak to klobouk dolů já už bych po třech letech nevěděla jak mám žít už bych přemýšlela o adopci neměla bych takovou výdrž... Chápu tě moje mladší sestra je 5 měsícem těhotná a to předtím ještě potratila než otěhotněla a další měsíc byla zase v tom někdy si říkám jestli někdy zažiju porod nebo se ptám sama sebe jak zvládnu žít bez dětí jak se ktomu postavím co budu dělat atd
@luciebelohradska31 no já takhle nepremyslim vůbec. Dítě nemám úplně takovou prioritu. Samozřejmě že už strašně chci,ale věřím že to půjde přirozeně. Někdy jsou lepší a někdy horší dny. Ale nemyslím na to úplně tak negativně jako ty 🙂 je mi 28 takže to pořád beru že je čas. Plus za ty 3 roky jsem nasbírala tolik ale opravdu tolik příběhu o tom že to bylo jen v hlavě a v ničem jiném že mi to dává tu naději

Ahoj holky já čekám MS 27 mám to jak hodinky přesně na den snažíme se s přítelem teprve pět měsíců ale ty pochybnosti zdály to nebude trvat a ktomu mám jenom jeden vejcovod mě úplně ničí ktomu kolem vás tehule samý nejradši bych jela někam na ostrov na všechno se vyprdla a nemusela čekat zdali to dostanu nebo ne moc tomu nedávám naději ale skusit to musím ještě že jsou věci jako ivf nebo adopce jednou se to nějakou cestou musí povest tak uvidíme jestli se brzy zadari ale myšlenky stále jsou co bych dala za to abych na to nemyslela