X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@elzab jsem tu, hlásím se jako tvoje spolucekatelka i kdyz ja uz mam jasno... Ale neda mi to, abych s tebou nedrzela basu ai pesti :-*
@michaelapfeiferova jeee, ty jsi zlatá 😊 to potěší 💕❤️ a jak se daří? Jaký týden jsi? 🙂
@elzab teď jsem..... Počkej počítám.... 8+2, vše ok. Zlatá, celá ze zlata jsem 🙂, ne fakt... Tobě moc fandim. Jestli se dobre orientuji tak za tyden bys mohla delat test??
@michaelapfeiferova děkuji 😊 jj za týden by to mohlo být reálný 🙂 doufám že to nebude další biochemické, ta ms stála za to... 😣🙄 Máš foto? 🙂 Přidej 🙂
@elzab tak tady ti predstavuji nase malinke embrijko <3 jedenapul centaku velkej chlapak 😀 (možná 2) uvidíme za 14dnu a na screaningu. Jelikož mam dve dioptrie a tvrdim ze bryle nepotrebuju, tak jsem na obrazovce videla jen cosi a žádné srdíčko 😀 ale vse je.
To zas bude napinavy tyden sakra 😀 drzim fakt vsechno co muzu...citim z tebe klid a pohodu, myslím ze tohle vyjde 🙂
@michaelapfeiferova juuu, moc ti to přeji 😊 dvě jo? Nebavily jsme se o tom? 😁 Jj, uvidíme... Bylo by to fajn, ale fakt jsem ráda, že mi alespoň probíhá ovulace a tělo funguje jak má... I když tedy ovu až 24 DC je dlouho, ale lepší, než nic 😊
Tak mírně začínám pochybovat, zda ovulace vůbec proběhla, stav čípku i hlen se tváří jako by teprve měla přijít 🙄🤷🏻♀️
@elzab 😀 ty tve zahady.... Porad lepší ze teoreticky jeste nebyla, než kdyby byla a ty si ji nestihla. Hold dneska musíš svest manzela a uzit si poradny rosambo 😀
@michaelapfeiferova no, ten už vytuhnul s bolestí v krku a kloubů... 🙄 Mě fakt picne 🙄😂🙉 fakt mě to přestává bavit, todleto... 😂😣
@elzab tak to je pech... Takze je nemocnej marod a jestli eventuelne ovulace prijde, tak je vlastne vsechno v haji 😀
Ja si spis myslím, ze tvoje telo je tak trochu divoky, uz minuly mesic si byla dost zmatena z toho co se delo. Ja verim ze je vsechno uz davno zadelane 🙂 🙂
V tom životě vsechno byva takove zvláštní a o nahody nebyva nouze.
Uz jsem to tu psala i kdyz trochu vic rozmaznute.... Me deti prisli v nejmene vhodnou dobu. 😀
Kdy ocekavas MS?
@michaelapfeiferova vždyť říkám, že teprve všechno poznávám. Pravidelnou ms bez ha mám za celý život teprve od ledna. Zachycenou ovulaci teprve první minulý měsíc. Předchozí cykly (ty od ledna) byli anovulační a pohybovali se kolem 30 dní. Minulý byl biochemický, tak tam délku luteální fáze taky nezjistím a tenhle si nejsem jistá ovulací, tak zase zjistím prt.... 😂 Říkám, všechno mám nastudováno teoreticky, ale zkombinovat to s mým tělem se teprve učím... 😊 No, kéž by byla tak jak vypovídá teplota, tam je to pojištěné... A dnes by to bylo 6 dpo...
Hoja, tak se po mesici hlasim 🙂 Jsem 9 DPO, uz 3 dny me hodne boli bricho. Jste me tady na Koni uplne nakazily, tak jsem ze zvedavosti dnes zkusila test, protoze ta bolest neni normalni. Mam docela poctiveho ducha 🙂 Neverila jsem tomu, tak jsem udelala i druhy test, protoze ten prvni se nechtel uplne vybelit, zustal takhle zbarveny i po zaschnuti. No a i na druhem je 🙂 Tak uvidime, co z toho bude. Ms ma dorazit v sobotu. Ale jestli to bude, tak tedy docela koukam, protoze jsme se milovali 4 dny pred ovulaci 😃 A taky je zvlastni, ze jsem byla tehotna 4x, ale nikdy jsem 9 dpo nemela na testu vubec nic... 🙂
@sudylichozrout hezky 🙂 drzim palce at sili 😉
@leymea Takze je tam taky vidis, ze? Jinak diky moc 🙂)
@sudylichozrout jj vidim, na mobilu a ani tu fotku nemusim rozkliknout 😀
@leymea Dam echo, jak se to vyviji. Ale bricho me boli tak pekelne, ze by to asi mohlo klapnout 🙂)
@sudylichozrout Treti dceru mam ze sexu 4 dny pred ovulaci, dalsi sex uz pak nebyl, takze tam jsem si stopro jista. Takze ono to muze vyjit. Drzim palce.
@sudylichozrout jeeee to vypadá opravdu nadějně 🙂 taky ti moc moc drzim pěsti :-*
@sudylichozrout urcite dej echo 😉
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Dnes jsem 6DPO a už bych nejradši testovala 😀 Snažíme se o druhé mimčo, zatím teda první měsíc, ale první syn nám vyšel na první dobrou, tak jsem teď hrozně nedočkavá, jestli budeme mít opět štěstí 😊
@daasha1 cauvec 🙂 No, vitej! 🙂
@sudylichozrout ty jo, to by bylo super, kdyby to vyšlo 😊 dělala jsi další test?
@daasha1 ahoj, jsme na tom (nejspíš) stejně, dnes také 7 dpo 😊
@leymea a ostatni holciny 🙂 V realu je to videt vic, uz to neni duch, ale slaba carka. Na 10 dpo tedy hodne silne. Az necekane 🙂
@sudylichozrout To uz je paradni carka, drzim palce!!! 🙂
@maikiepoint moc dekuju 🙂
@sudylichozrout drzim pesti, vypada to dobre. At je vse jak ma byt :-*

@klonkytka A jak to dopadlo? dostala jsi MS? Já jsem 8 dní do MS cca dneska...pred dvema dny jsem mela bolesti slabsi jak kdyby MS a teď už nic. Bylo to 6. den po ovul. Bylo to 2 dny v kuse, ale dalo se to vydržet (při MS to mam silnejší a musím si vzít ibalgin). Teď mě to nebolí, jen od toho 6. dne po ov. i prsa trochu. Vím, že to nemusí nic znamenat. Ale normálně to nemívám. Asi to necham plavat a uvidím, buď přijde MS za týden nebo si udělám test. Ale už aby to bylo, to čekání není moc fajn..ale to nejsem sama co si to myslí to je mi jasný 😀