X DPO - to čekání je šílený
Ahoj, jsem 9 DPO a potřebuji někoho kdo je na tom podobně jako já a s kým můžu sdílet své čekání na pozitivní test nebo v horším případě MS. Určitě někoho kdo trpí stejně jako já najdu 😁😁 to čekání je šílený... Pojďme se podpořit 😊
@leymea Hehe, jo, bude, kazdy mesic veku je k dobru 🙂 Nechate si rici? A mas nejake soukrone prani? 🙂 My si to rici nenechali ani u jednoho tehotenstvi, holky jsou prekvapka z porodniho boxu 🙂 Ted asi dodrzime tradici, je to moc hezky, kdyz do konce netusis 🙂
Jinak prekvapuje me, ze mi zatim neni blbe. S B. to bylo celkem podobne, zvladala jsem to bez extra nevolnosti, byly spis obcasne, ale s J. jsem 4 mesice nevyndala hlavu z wc a zacalo to v sestem tydnu. Smrdel mi cely scet a bylo mi desne. Tak jsem zvedava, jestli se to teprve rozjede, nebo uz to bude ok. Tobe bylo ok?
@sudylichozrout nechame si to rict, ja bych to nevydrzela 😀 😀 takze obdivuju vsechny, kteri to vydrzi. No spis bych chtela holcicku, ale pro syna by byl spis lepsi partak chlapecek 🙂 tak uvidime, ale doufam v holcicku 😀 co ty? Chlapecek by byl asi fajn co? 😀 U syna mi spatne nebylo vubec a ted mi spatne bylo, ale nastesti bez zvraceni a zadna hruza. Zacalo to asi v 7tt a nejhorsi to bylo vecer. No preju Ti at mas ted tehotenstvi bez nevolnosti a zvraceni, protoze pak si to clovek opravdu uziva ( i kdyz, nejvic si zenska uziva prvni tehotenstvi, ted to druhe uz moc neresim, az je mi to lito, ale asi je to tim, ze me zamestnava ten nas dablik 😀 )
Ahoj holky, tak já mám dnes cca 3 dny do MS a ráno jsem si udělala test, jelikož je mi už pár dní divně a byl tam pidi dušík. Snad se mi teda jenom nezdál 😀 Další test zkusím asi pozítří, tak držte palce, ať dušík sílí 😊
@daasha1 take drzim palce 🙂
@elizab tak jsem v noci začala špinit i s trochu krve, včera na testu sice viditelný duch, ale myslím, že se už rozjíždí ms, takže BT nelhala, a když mám LF stále 14 dní, tak musela proběhnout už 13dc, nu ovulační testy na mě zřejmě nefungují 😀 hezký víkend
@sudylichozrout Luxusní dálnice 👍 Přeju, ať je vše ok! 😉
@daasha1 Nemusis nikam chodit, je tam 🙂 Tohle jsou Wondfo testy, jsou kvalitni a navic, testy jen opravdu malokdy udelaji falesne pozitivni vysledek 🙂
Jinak na dnesek se mi zdalo, ze cekam ctyrcata 😀 Tak snad to byl jen sen 😀
Ahoj holky můžu se přidat? Jsem dneska 8dpo a Ms má přijít za 6dni. Snažíme se 11 měsíců už. Mám za sebou už 2 revize 😔
@sudylichozrout Díky, já ten test právě vůbec neznám. Stejně radši nějaký koupím a zkusím to ještě zítra nebo pozítří 🙂
Páni, čtyřčata, to by byl můj konec 😀 Ale dálnici máš pěknou, tak třeba jich je tam fakt víc 😀😀
@daasha1 No, ja se toho trochu bojim, protoze takhle brzy jsem nikdy pozitivni test nemela. A takovouhle dalnici take ne. Pritom ovulace byla opravdu ten den, kdy byla, mam to potvrzene vicero zdroji. Tak v utery uvidime, jestli me svihne 😀
Jojo, Wondfo testy jsou dobre, mam s nimi vytecnou zkusenost. Kup pak obyc mama test ten je taky ok. No a drzim palce, at se muzes pridat k nam do breznovek 🙂
@vladuska29 Hoj, tak budu drzet palce, pak napis, jo?
@sudylichozrout určitě dám vědět. Ale tak nějak si říkám že to bude jako každý měsíc 😔 to čekání je hrozný
@sudylichozrout fakt super dalnice 😀 😉
Ahoj holky, tak jsem odpoledne začala špinit a břicho mě bolí jako při MS, takže se mi nejspíš rozjíždí, takže do březnovek se nezařadím 😪 Vidím to na biochemický těhotenství. No nic, hurá do dalšího měsíce 🙂
Hoj, holky. Tak tehotenstvi mam potvrzene od lekare. Dle ovulace jsem dnes 5+0 ci 5+1, dle ms 6+1. Lekar videl gestacni vacek, velikost pry odpovida patemu tydnu, resp. zatim pry vse tak jak ma byt. Ale vedle gv je hematom, byl o neco vetsi nez gv. Na "tloustku zhruba stejne, ale byl podlouhly, velikostne jak rozzvyknuta Orbitka. Rikal, ze se nemam strachovat. Ale me to stejne trochu vydesilo. Tak snad bude vse ok.
@sudylichozrout Kamarádka měla hematom v průběhu těhotenství, párkrát i dost krvácela právě kvůli tomu, ale na miminko to nemělo vůbec žádný vliv
Holky co jste užívaly než jste našly // zkusila jsem snad všechno a pořád nic 😔
@sudylichozrout tak super, že máš potvrzeno a pokud doktor tvrdí, že se může stát a nemusíš se bát, chápu že tě to vyděsilo, ale věřím, že ví co dělá 😊
@vladuska29 a sleduješ nějakým způsobem ovulaci?
@elzab testama. A na podporu piju kontryhelovy čaj a maliník. Piju je do 14dc a den na to mam pak pozitivni ovulační testy.
@vladuska29 takže jseš si jistá, že ovu probíhá? A jak dlouho se snažíte?
@daasha1 Cauvec, jak to s tebou vylada?

@sudylichozrout ja se uklidnuju, ze bude starsi tak to s nim pak bude lepsi (doufam 😀 ). Za tyden mam screening, jsem zvedava jestli nam reknou pohlavi 😀 u syna nam ho rekli tak by mohli i ted 😀