icon

Zadařilo se? 10dpo

ellie12
9. lis 2018

Dobre odpoledne. Myslite, ze by z toho mohlo neco byt? 🙂 10DPO - 29DC. Ten posledni test je nejaktualnejsi. Dekuji.

Zadařilo se? 10dpo
Strana
z3
ellie12
autor
10. lis 2018

@sudylichozrout samozrejme, ze ma pravo napsat svuj nazor. Jen mi prijde, ze pani nechtela vubec poradit, ale jen rypat. A to asi nebylo nutne.

sudylichozrout
10. lis 2018

@ellie12 asi nebylo. Ale ja se na ni za to nezlobim. Jit tady do takove konfrontace vyzaduje jistou davku odvahy. Coz se mi libi daleko vic, nez tisic pochlebujicich komentaru. At jde o cokoliv. Ale abych tu taky neresila neco uplne mimo tema, dal uz se k tomu vyjadrovat nebudu. Tez jsem svuj nazor uz rekla a zde v dalsim komentu vysvetlila. Hauk 🙂

klea81
10. lis 2018

@balet protože bych si na MK ráda přečetla i něco jiného než Vidíte ducha? 😉

klea81
10. lis 2018

@sudylichozrout díky, byl to jen podnět k zamyšlení, jestli náklady nejsou vyšší než užitek získané informace... Ale většina žen to má evidentně jinak než já a denni testování je zřejmě baví.

klea81
10. lis 2018

@saminomimino proč je hloupé testovat jednou? Pokud je test pozitivní, objedná se k lékaři a ten to opět potvrdí nebo vyvrátí. Co člověk získá pěti testy na kterých možná je nebo taky není duch?

petulejan
10. lis 2018

@klea81 třeba dobrý pocit?

lachtanice86
10. lis 2018

Ani druhá čárka na testu, ani to že to sílí nic neznamená. V tuhle chvíli tam něco je a další testy mi taky přijdou zbytečné. Zvlášť při snaze první cyklus.

petulejan
10. lis 2018

@lachtanice86 tak to tak dělejte. Je to vaše věc i názor.

leymea
10. lis 2018

@lachtanice86 zbytecny mozna, ale nekdo holt ma obrovskou radost z toho, ze carky sili. Tez jsem se radovala. Pokud bych otehotnela neplanovane tak bych si nejspis delala test po terminu MS (treba tyden) a to uz bych tam mela mozna i dalnici a dal bych netestovala, ale pokud si hrozne preju miminko tak i z tech blbych testu mam hroznou radost a krasne se na to kouka.

lidka41
10. lis 2018

@klea81 A to si představte, že spousta maminek tu kupuje ještě třeba digitální test za 200,-.....to byste z toho asi měla osypky, ne?😱😂 Jestli nechcete odpovídat na danou otázku, proč vůbec rozklikáváte diskuzi? Dejte radši komentář k tématu, který zajímá vás, čas je přece taky drahý..

lidka41
10. lis 2018

Jinak ellie12 gratuluji a přeji krásné těhulkování až do porodu a zdravé miminko💞

saminomimino
10. lis 2018

@lachtanice86 vy jste fakt zla ženská,nic.hezkeho.vam snad.ani nepřejí,taková.osoba plná zášti a.neprejijici si o nestastny život říká sama,jinak nechápu ochranu vam.jde.takto někomu kazit.nadeji a radost

saminomimino
10. lis 2018

@klea81 vám příjde testovat 10x ae příjde hloupé testovat jednou,naučte se.respektovat a ne se povyšovat že bas úhel pohledu je lepsi

klea81
10. lis 2018

@saminomimino já se nepovyšuji, jen dávám podnět k zamyšlení jestli to hledání duchů k něčemu je..

sudylichozrout
10. lis 2018

@saminomimino co je, proboha zleho na tom, ze @lachtanice86 popsala realitu? Koleje na testu opravdu nic nerikaji o tom, zda se tehotenstvi udrzi a zda bude detatko zdrave. Jen rikaji: ano, ted mas vysokou hladinu hCG. Jak jsem rekla, taky jsem pri neprosperujicim tehotenstvi udelala vice testu, ale holky fakt se zamyslete nad tim, jak tady klovete kazdeho, kdo si dovoli to fotografovani pocuranych papirku, loveni duchu tyden po sexu a silene snazilkovstvi, kritizovat ci se tomu podivovat. Vlastne tady neustale vznikaji hadky. Jeden napise prispevek, dalsi neodpovi dle jeho gusta a je z toho handrkovani na x dnu.
Obcas si rikam, ze uz chapu, proc vlastne v realnem zivote nevyhledavam babske kolektivy.

ellie12
autor
11. lis 2018

Rada bych se podelila o nejnovejsi test a uz jen doufam, aby to dopadlo dobre 🥰

sudylichozrout
11. lis 2018

@ellie12 Moc pekne, drzim palce, at je vse OK 🙂

nikinu
11. lis 2018

@ellie12 tiše závidím 😉 gratuluji 🍀

ellie12
autor
11. lis 2018

@nikinu Myslite, ze to uz mohu brat za pozitivni? Nebo jeste testovat dal? 😊

nikinu
11. lis 2018

@ellie12 já myslím že to můžete brát jako pozitivní 😊.....před 3rokama sem taky měla dvě krásné čárky ale bohužel mimoděložní 😞,vám držím palce ať je vše ok 😉🍀

ellie12
autor
11. lis 2018

@nikinu Ajeje 😔 To me mrzi. Snad nebudu stejny pripad. A mela jste nejake naznaky toho, ze by to mohlo byt mimodelozni? Nebo to clovek nijak nepozna?

nikinu
11. lis 2018

@ellie12 já sem neměla žádné příznaky toho že by to mělo být mimoděložní,ale někdo je ma,já sem měla tu smůlu že sem je neměla měla sem jen klasický příznaky tehu

ellie12
autor
11. lis 2018

@nikinu to je hrozna smula 🙄 Muselo to byt hrozne zjisteni..

nikinu
11. lis 2018

@ellie12 jj to teda bylo byli sme tak šťastní že to po roce vyšlo a pak taková rána teď mám jeden vejcovod endometriózu někde za dělohou a už se snažíme přes rok a nic teď sme pod kontrolou v CARu jsme zatím na začátku tak snad nám pomůžou

ellie12
autor
11. lis 2018

@nikinu To je mi vazne lito 😔 Pevne verim,ze se vam to drive nebo pozdeji zadari 🍀

nikinu
11. lis 2018

@ellie12 děkujeme a vám držím palečky určitě bude vše ok a dejte vědět jak to dopadlo 😉🍀

saminomimino
11. lis 2018

@ellie12kaslete na ně kaslete a moc gratuluju,já čekám páté miminko o jedno jsem v červnu přišla a taky jsem ted s testy šílela od 10tt s prvním náznakem čárky,však vám to nikdo neplatí,je vaše věc zač si výplatu utratíte a tyhle nomenty,jsou párkrát v životě pro někoho jen jednou a proč si to řádně neuzit,ano jsem si a jistě i vy plně vědoma toho že to nevěsti nic ani špatný ani dobry konec ale proč hned být negativní,víra je první krok uspechu

saminomimino
11. lis 2018

@sudylichozrout už mlcte Kristen pane 😱 je mi z vás a vaši "pravdy"fakt nazvraceni

nikinu
11. lis 2018

@sudylichozrout vím že má každý jiný názor ale můžu se zeptat,když tedy nevyhledavate babský kolektiv tak proc ste se sem zaregistrovala?Každá žena se chce někomu sverit,poradit se a pochlubit tak vyhledá nějakou skupinu kam tyto věci chce uvést.Tak je myslím zbytecne hned na někoho takhle útočit a kazit náladu 😉

sudylichozrout
11. lis 2018

@saminomimino Z jake pravdy je ti na zvraceni? Z te, ze tt je pouze a vyhradne diagnosticky test pro hladinu hCG a nevypovida nic o budouci prosperite tehotenstvi? Tak to ti musi byt na zvraceni i ze vsech navodu v tech testech a ze vsech gynekologu, protoze jak navody, tak lekari rikaji to same.
Evidentne s tebou cloumaji tehotenske hormony. Znam to, rozbrecela jsem se i nad rozslaplou krabici. Tak chapu, ze startujes na zbytecnosti. A nezlobim se na tebe.

Strana
z3