icon

Zadařilo se?

veronikapigi
6. bře 2015

Holky vydite ducha nebo mam vidiny? Zitra ma prijit ms

Zadařilo se?
Strana
z4
kopretina82
6. bře 2015

Já vidím 😉 Držím palečky 😵

veronikapigi
autor
6. bře 2015

@kopretina82 děkuji

svlocka
6. bře 2015

@veronikapigi taky vidim 🙂

veronikapigi
autor
6. bře 2015

Akorat mi boli na leve strane je to normální nevite?

mikulilinka
6. bře 2015

je tam 😉

svlocka
6. bře 2015

@veronikapigi ja myslim ze jo me taky bolelo a pichalo uvidis testni za dva dny to bude silnejsi 🙂

svetlanap
6. bře 2015

je tam, držím palce, ať sílí

veronikapigi
autor
6. bře 2015

@svlocka me prave nikdy na leve strane pred ms nebolelo tak se mi to zdalo divne.. A jejej je tam carecka! Doufám, ze bude jen a jen silit!

pipinka
6. bře 2015

je tam 😉 gratuluji sa přeji ať sílí

ronyx
6. bře 2015

@veronikapigi vidím,jen Mamatesty jsou proslavené svými falešnými duchy,tak snad to není tvůj případ.Držím pěsti

veronikapigi
autor
6. bře 2015

@ronyx jojo slyšela jsem.. Ja nikdy falesny nemela tak doufam, ze to neni mij pripad

mafeska
7. bře 2015

slabě ale vidím, držím palce aby sílila 🙂
taky mě pořád někde píchalo a bolelo, to je normální 🙂

zuhra
7. bře 2015

Slabou vidím;)

veronikapigi
autor
8. bře 2015

Dnesni testik holky.. Snad zesili vic zitra zkusim ten clear blue

svetlanap
8. bře 2015

jo jo, sílí, pěkná tichounce gratuluji

radiz
8. bře 2015

@veronikapigi pěkně sílí... gratuluji 🙂 Četla jsem, že těhu testy by se měly dělat ob den, až se zdvojnásobí hladina hCG, tím je pak rozdíl v čárkách viditelnější. Jinak klidně můžeš každý den 🙂 Který den cyklu jsi ?

veronikapigi
autor
8. bře 2015

@radiz dekuji.. Porad boli podbřišek ale dnes uz je to lepsi.. Jsem 24 den cyklu proto jeste neni tak silna si myslim teprve minuly týden bylo uhnizdeni podle bolesti.. Alle včera mela prijit ms a neprisla, tak uz snad nepřijde.. Ovulka byla 23.2.podle ovu testu

radiz
8. bře 2015

jen atˇsílí 🙂 Já jsem zatím čekatelka... Ovu byla 1.3. tak uvidíme... který den jsi měla uhnízdˇování, měla jsi bolesti břicha nebo podbříšku ?

radiz
8. bře 2015

@veronikapigi jen atˇsílí 🙂 Já jsem zatím čekatelka... Ovu byla 1.3. tak uvidíme... který den jsi měla uhnízdˇování 7 nebo 8 DC a měla jsi bolesti břicha nebo podbříšku ?

veronikapigi
autor
8. bře 2015

@radiz tak at se zadatu drzim palecky.. Minulý týden ve středu me hrozne bolelo na leve strane v podbrisku a to me nikdy nebolelo, tak mi to prislo divný ani jsem moc nespala, od čtvrtka do ted mam vysokou teplotu nedalo mi to a v patek jsem si udelala testik a hele carka tam.. Ve středu zajdu na gyndu jsem zvedava co mi rekne nebo jestli uz bude neco videt

veronikapigi
autor
8. bře 2015

@radiz ta středa byla 9DPO jak me bolelo v podbřišku určitě uhnizdeni

radiz
8. bře 2015

@veronikapigi děkuji... k dr. určitě pro klid zajdi... objedná si tě určitě na další termín a vezme krev na množství hCG... Moje dr. mi říkala, že v případě těhu stačí přijít na další vyšetření v 6 tt...jinak držím palečky, ať vše vychází jak má a miminku se daří 🙂

radiz
8. bře 2015

@veronikapigi jj uhnízdění bývá tak od 7 DC... to určitě bylo ten 9 DC... a bolest byla jaká... píchavá nebo tlak v podbříšku ?

radiz
8. bře 2015

@radiz od té doby se zvedá hladina hCG... pak duch na tvém tt odpovídá... jsi vlastně 4 den po uhnízdění ... koukala jsem, že v pátek jsi dělala první těhu test... ted´po dvou dnech jde pěkně poznat rozdíl...jen tak dál 🙂

veronikapigi
autor
8. bře 2015

@radiz pro klid urcite zajdu at vim na cem jsem a jestli je vse v pořádku.. Bolest takova pichava i tlak v noci jsem nemohla spat z utery na stredu a pak mě cely den bolelo na te leve strane.

misimisi
8. bře 2015

Jejda, tak ať je to v pořádku, zajdi si, snad to nic nebude.

svlocka
9. bře 2015

Ahoj holky jsem 10DPO ale nejak na sobe nepozoruji priznaky sem tam me zaboli prsa a pichne v podbrisku spise vajecniky spinila jsem tak od 4az do 8DPO a ted ten bily kremovy,tak nevim je zpatne nemit priznaky?ani nevim kdy mi prisly priznaky predtim:(jsem po bio.tehu :(diky za nazory test je jeste zbytecne asi kupovat.

veronikapigi
autor
9. bře 2015

@svlocka zkus testik a uvidis.. Ja mam porad ten bílý hlen ale takovy mlecny vd středu jdu na gyndu

svlocka
10. bře 2015

@veronikapigi ahoj zkousela jsi ten digitalni test?

veronikapigi
autor
10. bře 2015

@svlocka ahoj, jojo zkousela vysel takhle.. Zitra jdu k doktoru

Strana
z4