Zamlklé těhotenství v 7. týdnu: Má někdo pozitivní zkušenost?
Ahojky, dneska jsem byla na první kontrole po pozitivním těhotenském testu, dle poslední MS 7tt+2. Na ultrazvuku jen prazdný gestační váček, bez známek embrya, dle velikosti doktorka odhaduje na 6tt+2. Pozvala si mě zas za týden na kontrolu a trošku postrašila i revizí, ale říkala, že teď je to tak 50:50. Je tu některá, která to měla podobně a mimčo se nakonec objevilo? Trošku mě děsí, že ve váčku není vidět ani tečička když tady v diskuzích jsem našla, že už v 6tt spoustě miminek bilo srdíčko. Ovulaci jsem si nehlídala, takže nevím, kdy přesně došlo k otěhotnění. Připravuji se samozřejmě na horší variantu, ale nějaké pozitivní případy by mi možná dodaly alespoň trošku naději 🙂
@chlapecektehu děkuju, i když to moc pozitivně nevidím. Doufám, že vám se pak zadařilo a už čekáte nebo dokonce máte prcka 😉
Já byla na kontrole 6+2tt a byl jen gestační váček, o týden později už bilo srdíčko (a bije dosud, už více jak 4 roky 🙂 ).
@luciashek047 ano, za dva roky se mi podařilo otěhotnět hned na poprvé. Teď mám 8 měsíčního chlapečka 🥰
@luciashek047 hele svagrova měla srdíčko skoro v 8tt, já v 8tt bakobec Sp a na revizi jsem nemusela, nicméně sp jsem měla v dubnu a v červnu opět těhotná, takže to může jít i rychle
@merope tak uvidíme. Já to včera obrečela a teď už zbývá než čekat na pondělí a třeba se tam zázrak objeví. Ale dodala jsi mi trošku naděje-děkujuuu ❤️
Ano u prvního se srdíčko objevilo v 8tt. já bych raději s revizí počkala alespoň po tom 8tt. z vlastní zkušenosti. Do té doby může odejít i samo. Držím palce.
@guliii A predtim jsi na utz měla také jen gestační váček nebo už tam byly nějaké známky embrya? Mě právě překvapilo,že tam je úplně prázdno 😔
@luciashek047 jen váček, ale prostě je to buď a nebo. Držím palce ať se ❤️ ukáže.
@guliii Já vím a jak říkám,raději počítám s horší variantou,jen jsem chtěla vědět, jestli je šance na zázrak.Přišlo mi totiž,že doktorka se semnou moc nebavila a to,že je šance 50:50 řekla jen abych se už víc neptala. Ale možná jen můj pocit,jak mě to zaskočilo všechno 🙂Každopádně děkuju za podporu, dám pak vědět 😉
Určitě tam šance je, ale takhle na začátku je těžké to odhadnout. Je opravdu brzo a srdíčko se může objevit. 😉
@luciashek047 tak jak to dopadlo ? 🙏🏻

@luciashek047 ahoj, měla jsem to úplně stejně jako ty akorát s rozdílem že embryo tam bylo ale nemělo to srdíčko bohužel za další týden na kontrole jsem šla na revizi. Každopádně ti přeju ať ti to dopadne dobře 🍀