Že by miminko?
Po druhém měsíci snažení, že by to vyšlo? I když mám obavy, před 14 dni mi dr našla malou cystu. Snad bude vše v pořádku.Poslední MS 14.8.2016

ahoj, mě paradoxně pomohlo těhotenství k léčbě cyst. Je to tam, gratuluju 🙂
😅 děkuji, snad cysta neudělá neplechu. 😖 teda pokud to byla cysta a né právě gestační váček...Jelikož gynekoložka delší dobu koukala na monitor a kontrolu navrhla za 2 měsíce 😀
@astyna Jůůů jsem plná emocí, děkuji.
@lucinda259 Já to měla úplně stejně. Asi 10 minut mi kontrolovala vaječník s tím, že se jí zdá hodně prokrvený. A mám dojít po 2 menstruaci. Pak jsem se dočetla, že kdyby to byla cysta, může společně s menstruací odejít. TT jsem si ale myslím od té doby dělala - negativní... Jinak podbřišek a vaječník stále bolí, příští týden tam chci zajít, protože do další menzes to už nevydržím.. Každopádně tobě moc gratuluji 🙂
@lucinda259 držím pěsti, tady na diskuzích psali (více ženských), že právě cysta může způsobit pozitivní TT, tak ať je to těhu a ne cysta.
@lavender19xx Tak mě to dr a sestra vyvrátila.Těh test je na hormon co se týká těhotenství. A mám více příznaku, jako obličej, samé akné apod.Před tím výtok...tak se přikláním k tomu těhu... 😅
@brambora28 Děkuji 🙂
@lucinda259 píšu jen to, co jsem se tu s překvapením na více místech dočetla a co by mě dřív nenapadlo. Hodně cyst vznikne ve vaječníku tak, že nepraskne folikul, takže hCG se tam pak vyskytuje a těhotenský test ho zachytí. A když jsi napsala, že ti našli malou cystu dva týdny zpátky, tak mi to přišlo jako další možnost, ale samozřejmě to ukáže až čas, proto píšu, že držím palec 😉
@lavender19xx Věřím a je možné že mám týden zpoždění, právě kvůli cystě? 😖 Test už jsem dělalal třetí a čarky jsou silnější a silnější... 😖
Ve středu jsme objednána na ultrazvuk tak uvidim 😅
Mě dr diagnostikovala u prohlídky malou cystu. Ta má dnes 8 let 😉
@lucinda259 tak zatím to vypadá pozitivně, aneb jak píše drakenn 🙂. Ono věřím, že to doktoři nemají lehké- dokud na ultrazvuku nevidí srdeční činnost, tak tam prostě vidí "něco" neidentifikovatelného. Takže se snaž zůstat v klidu (což se dobře radí, já vím) a v tu středu by ti měla i odebrat krev, kde by hodnoty hCG zase měly poskočit, takže se uvidí 😉
@drakenn Tak to je dobrý 🙂 😎
Mám to stejně. Na ultrazvuku malé cysty, poslední menstruace 13.8. a teď už jen čekání na miminko 🙂
@lucinda259 byla jsem na gyn tenkrát odeslana z urologie, měla jsem zánět močových cest. Tam mi má dr řekla o malé cystě.. mám i snímek.. a za 3 týdny mě urolog zase odeslal na gyndu - prý se mi něco svítilo v děloze. Dokonce se mě ptal, jestli mám zavedenou DANU? A tam už to bylo jasné.. 🙂 i když pro mě trochu nečekané..
myslím že jste těhotná podle toho testu já tam taky měla ducha tehdy 🙂jinak mě se cysta vytvořila při těhotenství hned na začátku doktorka to vůbec neřešila takže pohoda 🙂
@drakenn Taky jsme myslela, že mám zánět močáku, co 5 minut sem byla na wc, teď je to lepší. Tak to je dobrý, kolikrát i dr neví 😀
ten test vypadá spíš jako ovulační 😕
@marketmax Děkuji, věřím že ano. Stále se obávám, že to dělá cysta.Ale sestrička mi to vyvrátila.Do středy daleko, sem zvědavá na ultrazvuk 😎 😎 MS nikde.....
@astyna nene je těhotenský 😉
já jsem teda měla vždy test modrý - tak mě ta zelená zmátla 😅
já zase světle růžový těh,test 🙂 v tom aby se člověk vyznal že?
@marketmax koukám, že v každé lékarně jiný test 😎

@lucinda259 No podle mě to vypadá dosti těhotně. 😉 Gratuluji.