Že by se zadařilo?
Prosím o vaše poznatky a názory. Už pátý den mě hrozně bolí prsa a mám tlaky v podbřišku... dnes jsem si udělala dva testy... jeden test Benu - mám tam dvě čárky a jedna je teda slabší... chtěla jsem se ujistit jestli vidím správně a udělala jsem si druhý test - mamatest - tam se mi ukázala druhá čárka taky, ale o hodně méně viditelná než u prvního testu... MS by měla přijít až ve čt. Jaké máte zkušenosti z mnou jmenovaných testů?? děkuji za odpovědi
V našem případě by šlo o první dítě 🙂
Přikládám foto testů.

No uz jsme to dnes stihli🙂 potom jsme az do patku odlouceni;( Tak uvidime.Merim i bt,ale teprve mesic a pul a v tom se teda fakt nevyznam ;D
@elenik_ co se týče teploty zjistila jsem, ze mne je to měření k.... protože stejně těhotná nejsem a jenom se člověk nervuje. Hlavní je, ze od OVU by jsi mela mit teplotu nad 37 C ale ona před nebo v den MS najednou klesne (mne na 36, 7) a dostanu to... jenže to je mi pak k..... to už mi řekne i test ze nejsem v tom. Pokud to nedostaneš a teplota se drží nahoře cca 16-18 dni tak by jsi už měla byt v jiném stavu.
Holky s tema teplotama.....Já bt nemerim,ale asi týden po ovu jsem byla tak nějak divne nemocna,ale co jsem vám chtěla napsat-měřila jsem si normální teplotu a mela jsem cca týden v kuse bud 36,9 nebo 37. A jsem tehu. Takže podle me nemusí byt zvysena jen bt 😊
@elenik_ Je to skoro k neuvěření ale my první měsíc. Koupila jsem ovu testy a meli jsme sex den před pozitivním testem a další sex v den pozitivního testu a přesto si pockaly 😊 ano,mela jsem tušení a minulou středu (10dpo) jsem ráno mela ducha ☺ v patek odpoledne už viditelnou čárku a v sobotu v den ms clearblue +1-2 týdny 😊 a včera už čárka stejna jako kontrolní ☺ držím ti palce ☺
@anonym88 Tak pokud budu brat ten ovu test ze vcera jako pozitivni,tak jsme to meli jak vy,den pred,den pri a navic den po:D My jsme zacli v lete,takze uz paty mesic...verim,ze to prijde ve spravny cas,ale uz bych to brala;) Dekuji moc a tobe preji pohodove tehotenstvi a hlavne zdravicko🙂
Ahoj holky, potřebuji poradit. 🙂 Brala jsem antikoncepci Minisiston ale asi jen dva měsíce a půl vysadila jsem jí kvůli častějšímu krvácení. Ale zase tak vážné to nebylo, abych třeba krvácela denně nebo tak ale každý týden aspoň jednou. No vysadila jsem ale celý rok jsme se snažili o dítě než jsem jí začala užívat tak jsem teda vysadila a hned po vysazení přišla dvoudenní ms. Od té doby nic už je to měsíc a pořád žádná ms čekám ale místo toho mně bolí jen bradavky malinko prsa a bradavky více zčervenali a trochu ztmavli. Dítě si moc přeji a tak na sobě rozpoznávám různé symptomy. Výtok se mění z průhledného na bílý a z bílého zas na průhledný jako horská dráha... Po vysazení jsem samozřejmě měla nechráněný sex a to alespon dvakrát... Břicho mně pobolívá jako bych to měla dostat dobrý týden ale pořád nic tak se ptám zda už by se třeba nemohlo zadařit..????? Prosím o přečtení a nějaké názory. Modlím se aby ms nepřišla. ☹ 😒 Díky moc. Mimochodem testy jsem dělala dva týden po sobě a oba nega.
@elenik_ Děkuji moc,pokusím se nezoufat ale doufat. Jen se bojím že mi antikoncepce rozhodila ms a budu muset podstupovat spíše vyvolávačky... Snažili jsme se dlouho,zkusila jsem antiko a myslela jsem že mi srovná cyklus a že po antiko budu mít větší možnost otěhotnět. Budu doufat. 😒
@lasicacek Ahoj a tobě napsal doktor na upravení ms antikoncepci i když jsi mu řekla že snažíš otěhotnět? Nebo v době kdy jsi ještě otěhotnět nechtěla? Protože jestli to bylo už když jsi chtěla otěhotnět, tak je divné brát na upravení cyklu antikoncepci, spíš se předepisuje hormonální léčba - já třeba měla na upravení cyklu duphaston, ten i zvyšuje pravděpodobnost početí....tak zkus zajít na gyndu a směřovat to spíš takhle, kdyby se náhodou nezdařilo...ale jinak když vysadíš antikoncepci, tak ti to téměř vždy ze začátku rozhodí cyklus, já ji brala víc jak 7 let, a první rok jsem měla cyklus cca po 40ti dnech, a rozhodilo mi to i ovulaci, proto jsem potom brala ten duphaston na upravení cyklu....ale samozřejmě i přesto se to může podařit a můžeš být těhotná 🙂
@nick1234 Ahoj, nene to ona mi doporučila a napsala antikoncepci i na upravení cyklu. Tedy podle ní by se podle této antikoncepce můj cyklus zlepší jak uvedla. 🙂 Já jsem se chtěla nejdříve srovnat a až po vysazení se začít pořádně snažit protože před antikoncepcí jsem se snažila rok a vůbec nic nepomohlo. 🙂
@kajaaavk Na první dojem-pozitivni test, o tom bych nepochybovala, jen mi přijde, že na 3 týdny zpoždění není až tak tmavý, tedy soudim dle testů a dni po ovulaci jiných, ale....každý člověk je individuální a jsou lidé, co mají test z krve pozitivní a na testu sotva ducha...takže vynechana MS a tato čárka svědčí o tehu😊 Potichu gratuluji a přeji hodně štěstí a zdraví😊
Zdravím po dlouhé době holky, takový trochu osobní dotaz, ale jsem fakt úplně bezradná ☹, další problém. V pondělí jsem dostala antibiotika na zánět močáku, ale během 4 měsíců je to již potřetí a já se fakt bojím, aby to miminko nějak neohrozilo ☹. Chci se zeptat, přítel se nechal vyšetřit, protože ho urolog strašil s tím, že se může jednat o velice nebezpečné infekční onemocnění chlamydie. Dneska si volal na výsledky a vše je v naprostém pořádku. Holky chci se zeptat, když doktor bere kolem toho 9. tt krev, dělají se testy i na ty chlamýdie nebo by to muselo být nějaké specielní vyšetření? Díky za odpověď
Netuším...
Přesto není problém zajit k doktorovi a říct mu to. Ale když přítel dopadl dobře, tak asi by jste to od sebe s velkou pravděpodobnosti chytili...
Myslim si, ze se není čeho obávat. Moc přemýšlíš.. drž se
Zdravím holky, tak mám za sebou I. screening a podle ultrazvuku je miminko v pořádku. Včera mi volali i výsledky krve a také je vše tak, jak má být. Jinak nám pan doktor řekl už i pohlaví, ale zatím se nebudu radovat a počkám si do 25. ledna, kdy jdu na screening v II. trimestru (20+5tt).
@michr no spíš bych se ani nezaměřovala na vyšetření moče, jako na vyšetření poševního prostředí, to je ráj baktérií, jinak pokud je přítel v pohodě, je to dobře, takže problém může být u tebe. Jinak rada zní a to ti dr. určitě taky řekli - omezit sexuální aktivitu, skoro zákaz, dále hygiena normální, ale ne moc přehnaná, neb i to může být důvod opakovaných infekcí. baštit brusinky - džusy, bonbonky, spíše přírodní stav - sirup.

Diky holky,zkusim jeste dnes🙂 podle kalendare mi ovu vychazi az na ctvrtek,ms mam pravidelnou,tak me to prekvapilo;)