Že by se zadařilo?
Prosím o vaše poznatky a názory. Už pátý den mě hrozně bolí prsa a mám tlaky v podbřišku... dnes jsem si udělala dva testy... jeden test Benu - mám tam dvě čárky a jedna je teda slabší... chtěla jsem se ujistit jestli vidím správně a udělala jsem si druhý test - mamatest - tam se mi ukázala druhá čárka taky, ale o hodně méně viditelná než u prvního testu... MS by měla přijít až ve čt. Jaké máte zkušenosti z mnou jmenovaných testů?? děkuji za odpovědi
V našem případě by šlo o první dítě 🙂
Přikládám foto testů.

@michalamala99 ano
to se mi zdá divné,ale vše je možné.a neotěhotněla jsi v době braní atb,já takhle mám první dítě 😉
@michalamala99 tak já jsem brala antikoncepci 7 let a letos v lednu jsem přestala a ted jsem začala ji brát začátkem září a brala jsem ji asi necelých 14 dní a poté vysadila a MS jsem měla jen dva dny a od té doby každý den nechráněný styk, a je možné otěhotnět mimo ovulaci? Protože už přes týden mám nateklé břicho a MS mám mít až za týden, neustále jsem unavená a podrážděná, tak uvidíme za týden jdu na Gynekologii tak se uvidí..🙂
@denief tak mimo ovulku se otěhotnět prý nedá,ale někdo má i 2x do měsíce ovulku,tak otěhotněla kámoška.tak si zkus udělat test ještě třeba za 2dny.co dva dny se hcg zvyšuje 😉
ahoj prosím o radu ☹ potřebovala bych co nejrychleji zjistit jestli jsem v tom .dnes je to 8 den od pohl.styku bez jakekoliv ochrany . myslite že je možne že bych měla už nejake příznaky tehotenství? jsem porad unavena a momentalně se citím jakkdyby na mě lezla chřipka. miminko bych si moooc přala 🙂
@veroonika00 jak u koho.někdo má příznaky hned,někdo o tom ani neví.záleží,za jak dlouho se vajíčko uhnízdilo a to neví nikdo.a kdy jsi měla ovu víš?
ovu cca od 27-29 nevim to přesně 🤐 a delat si ted test mě příjde zbytecne myslím že by bylo brzo. vím že každe tělo je jiné ale těhotná jsem jeste nikdy nebyla tak nevím jak to poznat 🙂
@veroonika00 tak šance tam je vždy a pokud jste se trefili do ovu?tím větší.my se třeba do ovu třefily....pak 5-6 den po ovu jsem špinila a tak 10dní po ovu je mi špatně,jsem unavená,ospalá,střeva mi lítají jak o závod a dneska jsem myslela,že sebou švihnu,takže opět ležím.příští týden to mám dostat tak se uvidí,ale myslím si osobně poprvé,že se zadařilo.snažíme se už dlouho,tak snad 🙂
@michalamala99 tak to držím palce at to vyjde 🙂 🙂 Ja sem vcera byla uplne fit a dneska se vzbudim cela oteklá jen kýcham mam rymu,bolí me v krku a jsem takova slabá jako bych mela byt marod.nevolnosti ani jine příznaky nepociťuji jen takový mírny tlak v podbříšku hlavně vecer když ležím a chystam se spat.
no,to spíš vypadá na chřipajznu,ale bolest podbříšku muže znamenat i zahnizďování.pokud chceš vědět co nejdřív,tak bych si v pondělí zašla na odběr hcg jako samoplátce.
@nick1234 Děkuji moc, jsi hodná. Já právě četla, že nejčastější příznaky potratu jsou bolesti v podbřišku, jako když má žena dostat menstruaci a bolest v bederní oblasti ☹, už radši na ten net nechodím a nic nečtu 🙂. Jinak ne opravdu žádná růžová ani červená krev, naštěstí nic takového. No v pondělí budu moudřejší. Určitě hned napíšu
ahoj ženy, tak já se rok a půl snažím jak šílenec... a nyní jsem se vrátila do práce po RD), jiný starosti, frmol... A mrcha má najednou zpoždění a na testu duch 😎 Takže v pondělí další test a pak gynda... Podle prsou bych řekla že se fakt něco děje... Držte mi palce, prosím
Ahoj holky Prosím o radu mela jsem poslední menstruaci 3. 11.snazime se o miminko.Vzdy obden. .nyní ale mam obrovskou bolest v prsou , zácpu a porad hlad myslíte že by to bylo tak brzy? Nebo už je to jen moje vsugerace. Před rokem jsem prodělala mimodelozni tehotenstvi.poradte mi nikdo Prosím na test je ještě brzy.Nejak se v tom neviznam.
Holky tak se s vámi musím podělit o šťastnou zprávu. Dneska jsem byla na kontrole a placenta krásně dorostla a je hezky uchycená 🙂. Miminko je v pořádku. Na další kontrolu jdu 30.11. ráno a po ranní kontrole jedem hned směr Olomouc na genetiku. Tak už se moc těším. Doufám, že bude mimi hezky natočené a budeme mít nějakou hezkou fotečku.
Tak mi to nedalo a stavila jsem se dnes na gyndě. Krev mi nevzali, ale hnali mě hned na UTZ. Vidět nebylo pořádně nic, jen v jednom okamžiku dutinka.. Tak z toho nejsem moudrá... Mám přijít za týden... Za jak dlouho po ovulce je utz něco vidět?
já jsem objednaná na 12.45 hod. do Olomouce
Zdravím holky, mám takovej dotaz. Ještě je brzy, ale koukala jsem se, co mám a nemám po synovi, co budu muset všechno dokoupit a zjistila jsem, že mi syn praskl rošt do postýlky. Koukala jsem na netu, obvolala jsem snad všechny nábytky a obchody s dětským zbožím, ale nikde nic nemají. Nevíte některá, kde bych čistě náhodou sehnala rošt do dětské postýlky rozměr 140x70? Postýlka je v super stavu, jen ten rošt musím sehnat novej. Díky za info
Ahoj já nevím ale co zkusit nějakého truhláře uděkat rošt by sbad neměl být problém
Já vidím 🙂

ano