Že by se zadařilo?
Prosím o vaše poznatky a názory. Už pátý den mě hrozně bolí prsa a mám tlaky v podbřišku... dnes jsem si udělala dva testy... jeden test Benu - mám tam dvě čárky a jedna je teda slabší... chtěla jsem se ujistit jestli vidím správně a udělala jsem si druhý test - mamatest - tam se mi ukázala druhá čárka taky, ale o hodně méně viditelná než u prvního testu... MS by měla přijít až ve čt. Jaké máte zkušenosti z mnou jmenovaných testů?? děkuji za odpovědi
V našem případě by šlo o první dítě 🙂
Přikládám foto testů.

mám i dotaz jsem už týden po pregnylu a měla jsem šílený bolesti v podbříšku nevím jestly to byla cysta nebo endometrioza nebo že by těhotenství zatím fakt nevím..
Ahojky holky, mám dotaz. Je možné, aby v 6+2 tt nebylo ještě vidět srdíčko? Mám trochu strach, je to už delší dobu, co mám prostě stresy v práci, ze strany nadřízeného šikana jak prase, .. v noci se budím, nemůžu spát, neustále mě bolí hlava, břicho, ... po dalším jeho dnešním výstupu, kdy mě dohnal k slzám, že jsem seděla v kanceláři na židli, třepala jsem se jak pes, brečela jsem a šíleně mě bolelo břicho, jsem si řekla a dost. Na první prohlídku jsem měla jít až v pondělí 19.10., ale šla jsem již dnes. Doktor mi teda hned napsal neschopenku i přesto, že říkal, že těhotná jsem, to ano, ale že je to začátek a nic tam nejde vidět. Vím, že u každého je to jinak, ale podle komentářů tady jsem teď trošičku nesvá, zda je všechno v pořádku. Na další kontrolu mám přijít 26.10. to bude 7+5 tt. Co myslíte, můžu být v klidu?
@michr ahoj já jsem na kontrole ještě nebyla jsem objednaná až 26. října, ale už se to blíží 🙂 ale zatím je mi pořád hrozně zle, mám žaludek celý den jak na vodě (jak při kocovině), a nevím co s tím, nemám vůbec chuť k jídlu, těšila jsem se, že až budu těhotná, nebudu se muset omezovat v jídle, a dám si všechno, na co mám chuť, a přitom se skoro musím nutit abych něco snědla...tak snad se to brzo zlepší a co ty? Tak to je mi líto že tam nebylo vidět srdíčko, ale na druhou stranu v šestým týdnu je to podle mě ještě normální, ničím tě nevystrašil doktor ne? Já bych těď měla být v 8. týdnu, příští týden jak půjdu na kontrolu tak v 9.
Tak já jsem na tom stejně, jsem doma na neschopence, nesmím nic dělat, mám špatnej tlak, hodně nízkej, pořád se mi motá hlava. Měla jsem za to, že jsi byla taky objednaná na 19.10., asi jsem si to spletla. No já budu zítra 7., takže až půjdu v pondělí toho 26.10., tak budu 7+5, tak doufám, že bude vše v pořádku. Ne nevystrašil, říkal, že miminko je správně v děloze, ale že je to ještě brzy, že srdíčko vidět nejde. Akorát mě pořád bolí břicho, strašně se mi motá ta hlava, jsem pořád unavená, ... no mazec ☹
@michr No tak to já jsem zvědavá co řekne mě, jako nechce se mi zůstávat doma jen kvůli tomu, že je mi špatně, ale zase nechci nic podcenit, fyzicky náročnou práci nemám, tak se to dá zvládnout, někdy je to horší, jindy lepší, nejhorší je to z rána, a večer, ale zase si říkám, že dokud nezvracím, tak to ještě není tak hrozný, 😖
no já byla dneska nakoupit a myslela jsem, že z toho obchodu ani nedojdu, jak se mi motala hlava a bylo mi zle, opravdu se snažím jen ležet a nic nedělat, trochu se bojím, aby tam to srdíčko už v pondělí viděl
Tak jsem dneska byla na kontrole, srdíčko sice tlouklo, ale doktor mi řekl, že tam chybí část placenty a že hrozí potrat ☹, dostala jsem dvoje prášky a za dva týdny mám přijít na kontrolu. Nesmím nic dělat, jen ležet, nic těžkého netahat, je to hrozný pocit. Budou to dva nejdelší týdny v mém životě ☹
@michr Ahoj tak to je mi moc líto, snad to dobře dopadne, držím ti palce...já jsem byla na kontrole včera, srdíčko bylo vidět, a zatím prý všechno v pořádku, tak zatím je to na dobré ceste 😀 měla bych podle ms být 9+0, ale podle ultrazvuku je menší, takže to odhadl na 7+4, ale vzhledem k tomu, že jsem měla nepravidelnou ms, tak to odpovídá
Zdravim holky,
Zasilam sve testy... Ruzovy s vyssi citlivosti 4dny pred MS a ten modry s nizsi citlivosti den pred MS... Co si o tom myslite? Delala jsem si je hned po probuzeni a nevybarvilo se to ihned, ale vzdy kdyz jsem se sla znovu kouknout hned po snidani (10min Cca.)
Predem dekuji za nazory a odpovedi....
@darinka84
Dekuji, ale ja tomu stejne nejak neverim..
Uz se snazime HODNE dlouho a sice mi ty testy takhle jeste nikdy nevysly, ale i tak tomu moc nemuzu uverit a radsi si ani nedelam nadeje a manzelovi nic nereknu, aby jsme pak nebyli zklamani... Neni mi spatne, nic az na natekla prsa necitim (ty mam vzdy pred ms)..
Dekuji za povzbudivou odpoved 🙂
Manzel bude mit za 2 tydny narozeniny, tak by to byl nadherny darecek :D
( ted jsem se koukla do kalendare a ms ma prijit az za 2dny :-O)
Snazime se 10 mesicu a byl tam nejaky problem, prave proto tomu neverim..
Ms ma prijit az za dva dny, tak doufam ze neprijde, tentokrat by to bylo asi vetsi zklamani... ❤️
Ty uz mas doma mimi?🙂
@nick1234 ahojky, moc tě zdravím a děkuju za optání, ale zatím nevím. Jdu až v pondělí 9.11. Pořád věřím, že to bude vše dobré, naděje umírá poslední, ale teď poslední dva dny mi není vůbec dobře. Pořád mě pobolívá břicho mám bolesti v bederní části.....snažím se opravdu hodně odpočívat a přemýšlet pozitivně, ale bojím se, hodně se bojím ☹ . V pondělí dám vědět a ještě jednou moc děkuji
ahojky 2.10. mi skončila menstruace a poté jsem brala necelých 14 dní antikoncepci a poté jsme se rozhodli s přítelem, že se pokusíme o miminko a vysadila jsem ji a za 3 dny jsem to znovu dostala,ale pouze jen na dva dny a od té doby jsme měli pokaždé nechráněný sex každý den. Ovulaci jsme měla od 28. plus 5 dní. Dělala jsem si TT s citlivostí 10 a měla jsem na něm malého ducha, je možné, že můžu být těhotná? Prosím o jakékoliv odpovědi a budu za ně moc ráda🙂)
jako teď 28.10?jsi měla ovulku? a a dneska jsi si dělala test?

@nick1234 Vím úplně přesně, kdy jsem otěhotněla - 13.9. 🙂 a atb jsem začala brát 21.9., o tom, že jsem těhotná jsem se dozvěděla 30.9.