Zkušenosti a rady, zda se mohlo zadařit.
Ahoj holky... Snazime se s pritelem o miminko... Dnes je to cca 14 dni od “poceti” 😅.. Cyklus 25 dni... Jindy pravidelna MS (nikdy zpozdeni), nemocna nejsem, stres taky ne.. Dnes 3 dny zpozdeni MS.. TT mama negativni 🙈.. Prsa me boli na dotek, jsou vetsi.. Mela jsem hnedy vytok asi 2 dny.. Prosim o rady nebo zkusenosti, zda se mohlo zadarit? Sem tam me jakoby “picha” ve vajecniku (vetsinou prava, ale obcas i leva), boli me hlava (coz se u me nestava), jsem unavena vic, nez byvam.. Je na test v mem pripade brzy, nebo si to nalhavam?
Dekuji za rady a zkusenosti. 🌹
@mamikry Ovu byla cca v pulce prosince. Dnes jsem prave zkousela mama z ranni moci a nic. Nevim, zda mam zkusit jiny TT nebo radeji vazne vyckat, at nejsem zklamana. Ale dekuji za odpoved ❤️
Dám ti radu.Přestaň se sledovat.Tohle všechno se dá jednoduše vsugerovat.Pokud je test negativní nebude to těhu.My se snažili 3 roky příznaků jsem měla hafec a nikdy to těhu nebylo.Až v Říjnu 2020 kdy jsem neřešila ovulaci atd.se zadařilo.Když jsem to úúúplně vypustila a kdyby se mi nezvětšili prsa a nezačali bolet ani by mě nenapadlo udělat test.Teď už vím proč mi i můj gyndař říkal že je to hodně o hlavě a že to nemám tak moc řešit.A měl pravdu.Přeji ať se brzy zadaří ❤️🍀
@pepickovapavlinka Dekuji. ❤️ Ty priznaky jsem prisuzovala MS (prsa me bolely vzdy), ale MS nikde a to se mi fakt nestava, proto jsem delala test. 🙈 Jinak moooc gratuluji. 🥳
Pokud byla ovu v pulce nesice tak uz si myslim ze neco by bylo uz videt☺️Ja mela vzdy pravidelnou ms ale od te doby co jsme se zacli snazit o mimco mela jsem hi rozhazenou,priznaku hafo ..je to hodne v hlave ac si to clovek nechce pripustit☺️ Ale pokud tu ovulaci nemas na 100% potvrzenou tak treba testujes brzo☺️
Mě první test ukázal v pátém týdnu těhotenství, což byl odhad dle UTZ, protože poslední MS jsem měla tři měsíce předtím, takže to nebyl vypovídající ukazatel :D Takže ano může být brzy, nebo nejsi těhotná. Zkusila bych test (pokud nepřijde MS) tak za týden a uvidíš... Jinak mnohdy můžeš být ve stresu, aniž by jsi to přímo věděla, stresovat tě může už to že čekáš kdy budeš moci testovat, nebo kdy přijde MS, nebo tak...
@michaelarousova Jsem rada, ze v tom nejsem sama. 😅 Ovu nejak nekontroluju, jen mam appku, kde zapisuju MS a je tam i ovu, ale clovek nikdy nevi, dokud si to nehlida sam. 🙈 Zkusim na to tedy nemyslet.. Bud prijde MS, nebo ne
No tak ovu nemuzes brat podle aplikace😂 takze treba je fakt brzo☺️
@michaelarousova Dam na vase rady a vyckam tyden.. Treba MS prijde ☺️

Děkuji mě před MS prsa nikdy nebolela pak tak rok zpátky začala dr říkal že to je hormonálníma změnama které se v těle dějí
Ahoj holky potřebují poradit už je to asi týden co sme měli s přítelem pohlavní styk a pořád mě svedi prsa nevím co mám dělat a občas mi jde s toho takové bublinky jako vodička Jsem nafoukla bolí mě občas pod břichem nevím jestli to může být těhotenství porsdite mi
@verulinka27 no bacha na to já když to takhle měla po MS bylo to ZT.Ale třeba to u tebe bude jinak 😉🍀
@pepickovapavlinka děkuji dávám si pozor ale mám teď 3 dny zpoždění a čárka sílí ❤️ tak snad to bude v pohodě 🙃
@verulinka27 tak pokud máte spoždění a MS nebyla tak to je nadějné.Mě taky čárka zprvu sílila ale pak se to zastavilo na utz nebylo nic HCG 27 pak za týden už nula a testy slábly
Jdu s čerstvou novinkou že to klaplo a už jsem 8+2 🥰
@verulinka27 tak to je super moc moc gratuluji 🍀🙏
@pepickovapavlinka děkuji 🥰

Nekomu se test ukaze pozitivni az pozdeji, zalezi na tom, kdy byla ovulace. Zkusila bych testovat za par dni z ranni moci.