Zkušenosti ohledně mimoděložního těhotenství
Ahoj holky.
Jsem minulý rok po dvou ZT během půl roku. 8+2, SP 10+3, druhé 6+3, ZT cca 11tt, po dvou dnech docisteni na sále. Minulý měsíc evidentně biochemko - 11DPO duch, den na to slabší, 13 a 14 nic, 15 přišla MS s jednodenním zpožděním. Tento měsíc od 10DPO duch, teď už krásná čárka, včera mi Clearblue ukázal 2-3. Od pátku beru Utrogestan 2-0-2 a pícham do břicha Clexane (partner má trombofilni mutaci, takže preventivně pícham, kdyby to podedil plod). Dnes bych měla být 4+1... Od včera mne začalo v leze a vsede bolet od trisla přes bok až k zadum na levé stane (ovulace byla zleva). Je to taková bolest chvilkova, nijak ostrá, spíš tupá, nic, co by se nedalo vydržet.. Když stojím nebo chodím, tak to necítím. Mám strach, aby to nebyl příznak mimodelozniho těhotenství.. Bylo by takto brzo už něco cítit? Napadlo mne ještě, jestli to nemůže být od Utrose a nebo jestli mi partner třeba nenapichl nějaký sval (byla jsem tu první injekci dost v křečí... Doktorce budu volat zítra, je mi jasné, že by stejně teď ještě nic neviděla, tak mne zajímají vaše zkušenosti... Jednu dceru už mám a nepamatuju se a u ní ani u tech dvou nevydarenych, že bych něco takového měla... Díky ❤️🙏🏻
Neboj. Me taky hned od zacatku vsude pichalo, bolelo... To je asi normální 😊 urcite bude vse v poradku.
Holky, děkuju. Paradoxně to odpoledne úplně přešlo 😂
@lucbednar Jinak napichnuty sval si myslim muzes vyloucit 🙂. Injekce si picham dost dlouho a dost nesikovne, obcas to poradne boli, ale spis jako povrchove zraneni...
@fifinka2020 zatím mám v sobě tři injekce, u toho z jedny mám modřín přes půl břicha 🤦♀️ píchá mi to přítel, já sama bych si to nepichla...
@errol4388 ahoj ty si měla mimoděložní? Otehotnela si pak normálně? Já prodělala mimoděložní v únoru a vzali mi levý vejcovod teď se snažím znovu a mám strach že se to bude opakovat
@martinececka měla jsem mimoděložní v únoru 2018, dokonce mi praskl levý vejcovod, takže jsem měla i delší rekonvalescenci. Znovu snažit jsme se začali v létě a otěhotněla po 10 měsících snažení a tentokrát už se mimčo uhnízdilo, kde mělo.

Myslím, že mimoděložní by jsi tak brzo necítila...krom toho, při těhu se to tam prostě vše roztahuje, natahuje...prostě se tam děje spousta věcí 👍🏻 a klidně to může být i příznak, že ms ještě přijde 🤷🏻♀️ takhle na začátku je to celé prostě nejisté ...ale rozhodně bych se nestresovala mimoděložním 😁