icon

Zkušenosti s Mamatestem. Jsou negativní recenze opodstatněné?

eloana
3. dub 2025

Ahoj,ráda bych se zeptala na zkušenosti s mamatestem....dříve mi ukazoval spolehlivě, teď na něj čtu dost negativ. Jsem cca 10dpo....testu dřív neb teď dělala s chemickou látkou,která není pro těhotné úplně dobrá...
Včera jsem dělala test tam mi vyšel duch....a dneska v podvečer již viditelnejsi.. zkoušela jsem po obědě i nějaký test z actionu a tam jsem nic nevykoukala. Ale z předchozích tehotenstvi mám zkušenost, že mám výraznější testy večer....nikoli rano. Děkuji za nazor

Zkušenosti s Mamatestem. Jsou negativní recenze opodstatněné?
lujhu
3. dub 2025

@eloana Já bych řekla že na tom druhým testů je pidi duch, zkus za 2 dny znova

lencaa11
3. dub 2025

@eloana něco tam je ale tím že test jiný byl negativní tak bych šla do lékárny pro jiný test když je HCG bude na každém čárka ( zatím bych to brala z rezervou )

eloana
autor
3. dub 2025

@lencaa11
@lujhu nabíhal i tak zvláštně....testovací byla od začátku silná....pak doběhla a zesvetlila se....většinou se ukazovala po chvilicce ...

lencaa11
3. dub 2025

@eloana tohle je vadný test koupit jiný test ( Benu ,Dr max ,rosmann )

osaka_9
4. dub 2025

@eloana Kup raději nějaký jiný test. O těchto v poslední době neslyším nic dobrého.

terezarott
5. dub 2025

Taky jsem nevěděla jestli Mamatest nedělá falešné výsledky, protože s prvním těhotenstvím jsem Mamatest nepoužila. Tento test jsem si dělala 13.DPO.U vašeho to vypadá nadějně. Určitě testovat dál a zkuste i jiný test ☺️

anetttie
14. dub 2025

@osaka_9 já mám doma tyto testy rok a jsem po ket 6 dni a mám dušíky. Myslíte že před rokem byly taky vadné?

eloana
autor
15. dub 2025

@anetttie těžko říci, ale zkusila bych jiný test....tento byl opravdu vadny.....ale při namocneny nabihala druhá carka drive než kontrolní, to už bylo podezřelé.....neb to bylo ještě před menstruaci....