Zkušenosti s těhotenským testem Pepino
Ahoj,zajimaly by me vase zkusenosti s tehotenskym testem Pepino-citlivost 10. Dnes mi ukazal slabou druhou carku,menstruaci mam dostat zitra. Nasla jsem nejake stare diskuze,ze neni spolehlivy,urcite zkusim jeste jiny,jen by me zajimalo,jestli je vazne porad tak nespolehlivy a ukazuje falesnou pozitivitu,jak jsem nasla ve starych diskuzich. Dekuji.
Me nelhal, den po vynechane menstruaci silna carka a tehotna jsem byla.
Já je testovala nesčetněkrát a nikdy nelhali.
@misa357
@elinkal
@littleannie Dekuji,delate mi radost 🙂
taky vyzkoušeno a fungoval jak měl 🙂
Ja pouzivala pred dvema lety v lednu jen Pepino a ukazal (spravne) tehotenstvi v den ocekavane mens., takze za mne 👍
u mě taky fungoval už 2 dni před očekávanou MS 🙂
Mně nedělal falešné duchy, tzn.ze vždy ukazoval pravdive, ale ta čárka byla často dost slabá (oproti jiné značce).
mě před lety taky zafungoval spolehlivě. Používala jsem tuto značku i na kontrolní testování, když jsem brala HA.
Jo, máte někdo zkušenosti s prošlým těhotenským testem? Mohl by fungovat? Našla jsem teď jeden zapadlý ve skříňce a má trvanlivost do září 2017 😀
Spolehlivost.
Ahojky, mě nelhal 🙂 1.měsíc byla / a další měsíc snad už 3dny před MS mi ukázal // - duch a těhotná sem doopravdy byla, takže nevim, za mě dobré 🙂
Mě ukazoval ještě 8 dní po vynechání MS jen jednu čárku, ikdyž jsem těhotná byla.
@dominika07 a kdz to bylo prosim? mne ukazuje strasne slabou carku, ale test je modry, kdysi byvalizelene a ty byli lepsi asi nebo ja nevim..
Mě vždy ukázal správně 😉
@zardia někdy na začátku července, asi čtyři testy mi ukázaly jen jednu čárku. Až 11 den po vynechání se mi objevila strašně slabá druhá čárka a dneska jsem ve 33tt 🙂

Ahoj, mě ukázal taky 10dpo slabou čárku. Nebrala sem to ale vážně, protože jsem taky četla, že jsou nespolehlivé, ale nakonec těhotná opravdu jsem, takže mi nelhal. 👍 myslím, ale že to byl duch po limitu dokonce.