Zkušenosti s těhotenskými testy Livsane: Jak jsou spolehlivé?
Ahoj holky 😌
V 9 DPO jsem si dělala test. JÁ VÍM….. blbost 😑
V limitu pidi stínek a po limitu viz foto.
Dnes mám 3-4 dny před MS. Zvědavost je samozřejmě silnější. Zkusila jsem test Livsane. Holky, karma asi zafungovala a než jsem ho stačila dobře vyfotit, zapadl za kuchyňskou linku do topení. Bez šance ho vytáhnout! 😂🤭💩
Opět viz foto
Co si o tom myslíte? 👀
Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito testy?
Přeci mi 👻 nemůže házet každý test. Respektive kdyby to značilo těhotenství, nesílily by?

@siima12 to máš silnější 😳
@nicoleluan testovat dál tyto testy jsou kvalitní co se tice pravdy // ☘️☘️☺️ dá se jim verit
@lencaa11 jenže odstup mezi těmito testy jsou 4 dny 😰
@nicoleluan tak to moc velký posun není to je pravda 🥺 no ješte asi udělat test a podle toho uvidite zda ta čárka bude víc
@lencaa11 no, zkusím zítra ráno 🍀
Jen mě zajímalo, jestli tyto testy nehází falešné 👻
@nicoleluan hodně zkresluje telefon.😊 Dělala jsem i digitální, zkusím i zítra stejnou značku. Mám i doma mamatest.
@siima12 a tobě vyšel v limitu?
@nicoleluan Ano vyšel v limitu 😊 trvalo to cca 30 sekund než se objevil duch. Tady mám z rána tyčinkový ještě to nezaschlo a ukázal se duch.
@siima12 tak to je supeer 🥰
@nicoleluan přijde mi to jako kanálky. Vícekrát se mi to stalo, čárky bolj šedé. Každopádně zkus otestovat o 2 dny. Pokud je to duch tak by už měl být silnější
@nicoleluan spíš negat mi přijde, ale je brzo, ikdyz já měla dvě čárky 3vdny před ms no
@jjasmina když porovnám test paní nahoře, tak u mě je to jasné. Hlavně ty testy mi nepřijdou silnější. Proto jsem si jela koupit ten Livsane… tak uvidím zítra ráno 🙏🏼👻
Livsane je super test. Máš ho pozitivny a vyzera uplne ako môj 10dpo. Dieťa má už skoro rok
@mia_von_prag opět jsem nevydržela. Testla jsem znovu. Mě to přijde šedivé, já si nemůžu pomoct. Samozřejmě budu ráda, kdyby byl pozitivní 💖🤩
@siima12 tak to vypadá super!!! Já jsem 13 DPO, v limitu z ranní moči jen stínek a po limitu ta poslední fotka
@nicoleluan A nechceš vyzkoušet clearblue? 13DPO by měl ukázat krásnou čárku. Kdy má dorazit MS?
@siima12 já na to asi prdím. Počkám, jestli dorazí ms. Má přijít 5.-6.
@nicoleluan Zkus teď netestovat. A až ti vynechá MS tak zkus udělat test.😊
@siima12 jasňačka 🍀
@nicoleluan já mám testovací manii za sebou z června 😁. Livsane mají málo barviva. Lépe mi ukazoval mamates tedy upřímně 🙂
@terez90 ale vám to ukazuje fakt hezké, růžové čárky. Mě takový šedivý 👻
@nicoleluan promiň že se vopcham ale také jsem testovala livsane testem včera a ukázalo se mi tohle. Vidíš tam něco? dnes ráno byl livsane test zcela neg
@jana_001 já už vidím duchy všude 😂🙈
Tohle je v limitu? Jak vypadal po limitu? 👀
@nicoleluan to je po limitu. Moc jsem ho přemočila
@nicoleluan nic zásadního tam zatim není
@jana_001 aha, já být tebou tak si udělám ještě jeden.
@nicoleluan už jsem udělala, negativní. Ale já vidím čárky všude.
@jana_001 já už taky! 🙈😂

Mělo by to sílit zkus zítra . Já jsem dnes 9DPO a takto