Zkušenosti s těhotenskými testy Livsane: Jak jsou spolehlivé?
Ahoj holky 😌
V 9 DPO jsem si dělala test. JÁ VÍM….. blbost 😑
V limitu pidi stínek a po limitu viz foto.
Dnes mám 3-4 dny před MS. Zvědavost je samozřejmě silnější. Zkusila jsem test Livsane. Holky, karma asi zafungovala a než jsem ho stačila dobře vyfotit, zapadl za kuchyňskou linku do topení. Bez šance ho vytáhnout! 😂🤭💩
Opět viz foto
Co si o tom myslíte? 👀
Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito testy?
Přeci mi 👻 nemůže házet každý test. Respektive kdyby to značilo těhotenství, nesílily by?

@nicoleluan Já tam ale stejně něco malého vidím ale nevím jestli to není jen riska😕
@siima12 no každopádně se na to nechci upínat. Cítím i PMS, takže je to jasné 🍀 nevadí, jedeme dál 💪🏼
@nicolelua ste tehotna 😊
@jankamalavila to asi určitě nee. Koukněte poslední test, který jsem přidala 👀
@nicoleluan testy jsou spolehlivé dneska jsem zkoušela Ms měla přijít 1.11.a nic ( o mimco se teda nesnažíme mám tělísko ale tím že Ms nikde jsem ráno udělala )
@nicoleluan ...
@lencaa11 já to to věřím, že je spolehlivý. U mě dnes z druhé ranní moči zase takto. V limitu tam prostě nějaký pidi stínek vidím. Dnes bolesti hlavy, prsa taky bolí.. podle mě to dneska max zítra dostanu 😑😌
@nicoleluan na testu nevidím nic
@nicoleluan já tam nějaký nepatrný stínek vidím 🤷♀️
@nicoleluan nepatrný tam něco je ale i tak je to takové všelijaké 🧐🤔
@lencaa11 tak ještě mám 2 dny do ms. Takže je to okay 😁 proč to proste nemůže byla jednoznačné? Žádné stínky nebo duchové? 😂🙈
@lencaa11 tak beru zpět. Začala jsem špinit, takže dnes 1DC 😌
@nicoleluan no příroda je mocná čarodějka a život ten si jede rád svou cestu 🍀🍀

@nicoleluan u mě je to horší. Užívám antikoncepci ale asi jsem udělala chybu (podle příbalového letáku ne a měla jsem být chráněna) a tak jsem užila i tabletku po Ellaonu. Mám do ms 11-12 dní. Čili i kdyby HAK selhala tak absolutně netuším kdy mohla nastat ovulace