Zkušenosti s těhotenskými testy Livsane: Jak jsou spolehlivé?
Ahoj holky 😌
V 9 DPO jsem si dělala test. JÁ VÍM….. blbost 😑
V limitu pidi stínek a po limitu viz foto.
Dnes mám 3-4 dny před MS. Zvědavost je samozřejmě silnější. Zkusila jsem test Livsane. Holky, karma asi zafungovala a než jsem ho stačila dobře vyfotit, zapadl za kuchyňskou linku do topení. Bez šance ho vytáhnout! 😂🤭💩
Opět viz foto
Co si o tom myslíte? 👀
Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito testy?
Přeci mi 👻 nemůže házet každý test. Respektive kdyby to značilo těhotenství, nesílily by?

@jana_001 a jak dlouho máte zpoždění?
@lencaa11 jak jste dopadla nakonec vy? 😊
@nicoleluan zatím že včera test udělám zítra 🤔 a co u vás
@lencaa11 tak tam ten stínek vidím 👻😌
Já jsem začala špinit. Ještě se to teda nerozjelo, ale už jsem začala pít zase kontryhel. Ani mě nenapadlo si udělat další test. Beru to prostě tak, že už se dostavila ms 🥲
@nicoleluan 😒☹️ neboj te ono to vyjde cestičku si ten malí zázrak najde k vám jak říkám příroda je silnejsi držím palečky 🍀🍀
@nicoleluan Já jsem jiný případ. Užívám antikoncepci, bohužel jsem si musela zkrátit cyklus o 3 dny kvůli průjmům. Podle příbalového letáku jsem měla být chráněna ale ale nevím, proto jsem užila i tabletku po.Pokud by i tehdy nastala ovulace, tak bych teď byla 13-14 dpo a to by já asi test něco ukazal. Od styku uběhlo 17 dní. Dnes jsem si udělala také dr max a negativní. Do ms mám ještě 8 dní.
@jana_001 tak to bych si VŮBEC hlavu s nějakým těhotenstvím nedělala.
@lencaa11 já jsem ještě “v klidu”
Teď to je 3. cyklus po vysazení antikoncepce
@nicoleluan tak to je čas než se tělo oklepe z HA to je pravda někdy to je hned někdy nějaký čas je potřeba 🍀🍀
@nicoleluan děkuji, pokud by náhodou nepřišla ms (což ani nemusí kvůli pilulce po) tak otestuji znovu 🙂
@jana_001 no jasně 😌 já třeba měla permanentně nechráněný sex v pauze a nikdy se nic nestalo
A ještě s pilulkou po bych si vůbec hlavu nedělala
To už by byla moc velká kovbojka, kdyby se něco stalo 🤠
@nicoleluan To ano, jen jsem tu pauzu udělala dříve. Čili jsem vzala jen 18 pilulek. Ale protože průjmy jsem si nevybrala záměrně. Tak jsem na doporučení gynekologa i příbalového letáku, přešla do pauzy Dříve.Snad leták ani gynekolog nelhal 🤷♀️. Navíc styk byl pár vteřinový, i když to zní zvláštně
@jana_001 noooo, to si nedělej vůbec hlavu 😊
@nicoleluan tak jsem udělala test a je to negativní 🤔 si myslím
@lencaa11 jakoby na to prvním obrázku něco vidím. Ale úplně minimálně. Já bych to zatím brala jako negativní
Jak dlouho mate zpoždění? 👀
@nicoleluan jj taky to zatím tak ber Ms 1.11 měla dorazit 10.11 jdu k dr tak uvidíme třeba hormony ..
@lencaa11 tak někomu se to ukazuje později 🍀 pořad tam naději máš 😌😌
@lencaa11 ještě se zeptám. Ve středu to budou 3 týdny od toho styku. Pokud by mi příští pondělí nepřišla ms tak z krve by už případně těhotenství bylo vidět nebo by bylo ještě brzy? Testuji pořád a na livsanu testu mám stále kanálek, který nesílí. Kvalita není nic extra ale tak snad to vidíte.
@lencaa11 přesně tak! 😌
Co vy dneska? 👀 nějaké změny?
@nicoleluan
@lencaa11 Děkuji holky, pokud by nepřišla ms tak seběhnu na krev pro mou jistotu
@nicoleluan Ms vypadá že přijsla něco málo už jsem našla na WC 😉
@lencaa11 tak jsme v tom spolu
@jana_001 já tam nic nevidím 👀
@jana_001 už to budou 4 týdny? To už byste 1000% viděla víc

@jana_001 Jinak ten test co máš ty mám i já doma. Ale za mě určitě lepší mamatest. I když ho moc ženský nemusí.😊 Má hodně barviva.