icon

Zkušenosti s těhotenskými testy Livsane: Jak jsou spolehlivé?

nicoleluan
2. lis 2022

Ahoj holky 😌
V 9 DPO jsem si dělala test. JÁ VÍM….. blbost 😑
V limitu pidi stínek a po limitu viz foto.
Dnes mám 3-4 dny před MS. Zvědavost je samozřejmě silnější. Zkusila jsem test Livsane. Holky, karma asi zafungovala a než jsem ho stačila dobře vyfotit, zapadl za kuchyňskou linku do topení. Bez šance ho vytáhnout! 😂🤭💩
Opět viz foto
Co si o tom myslíte? 👀
Jaké jsou vaše zkušenosti s těmito testy?
Přeci mi 👻 nemůže házet každý test. Respektive kdyby to značilo těhotenství, nesílily by?

Zkušenosti s těhotenskými testy Livsane: Jak jsou spolehlivé?Zkušenosti s těhotenskými testy Livsane: Jak jsou spolehlivé?
Strana
z4
jana_001
8. lis 2022

@nicoleluan ne, dnes to jsou 3 týdny. Poslední styk byl před 2 týdny, ale měli jsme i kondom neboli z toho by snad nic neměli být. Teď ale nevím jestli mi nevynechá ms kvůli té tabletce po

nicoleluan
autor
8. lis 2022

@jana_001 a proč nezajdeme na gyndu? Já osobně tam nic nevidím a přes veškerou ochranu si nemyslím, že z toho opravdu baby nebude

jana_001
8. lis 2022

@nicoleluan protože ještě ani nemám 7 denní pauzu. Teprve v pondělí by měla přijít ms. Já jen stresuji a gyn by zatím ještě nic neviděla. Pokud by nepřišla ms tak tak seběhnu na krev

dejjna25
9. lis 2022

@jana_001 nezlobte se ale vy berete antikoncepci a posilate tu testy na kterych nic neni😂😂😂

dejjna25
9. lis 2022

Taky tam vidim neviditelnyho ducha😂😂😂😂

jana_001
9. lis 2022

@dejjna25 jo beru ale jelikož se stalo to co se stalo tak pro jistotu testuji. Já jsem na těch testech viděla bílé čárky čili proto jsem se ptala jestli někdo něco vidí.

Strana
z4