icon

Zkušenosti s testováním na duchy u těhotenských testů?

laiila
30. bře 2023

Holky dnes jsem 24DC , asi 12DPO … zkusila jsem, nemám zkušenosti, tak co vy na to ? 😅

Zkušenosti s testováním na duchy u těhotenských testů?
Strana
z4
lencaa11
30. bře 2023

@laiila 👍👻☘️☘️ testovat dál

laiila
autor
30. bře 2023

@lencaa11 že nemám halucinace nebo vsugerování 😅

lencaa11
30. bře 2023

@laiila NN jde vidět pěkně

lvl16
30. bře 2023

Hezkej! 🙂

laiila
autor
30. bře 2023

@lvl16 @lencaa11 moc děkuji za podporu, nicméně mě bolí podbříšek , v neděli 2.4. by měla přijít MS :( a to asi není dobře , že tedy pobolívá 🙈

lvl16
30. bře 2023

@laiila To je v pohodě, podbřišek bolí celé těhotenství. Neměly by to být opravdu bolestivé křeče a neměly by trvat dlouho. A samozřejmě není dobré krvácení.

jaja01k
30. bře 2023

@laiila Pozitivní to není, ale nějaký stín vidět je. Držím palce, ať sílí 🙂

leslii
30. bře 2023

@laiila já měla takový test před 5 dny,dnes,jeden den před MS takto...držím palečky🍀

laiila
autor
30. bře 2023

@leslii jéé to je bomba test, taky bych takový chtěla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻, já dnes 3 dny před MS, zkusím zase zítra jestli zesílí a snad ta červená potvora nedorazí 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

leslii
31. bře 2023

@laiila budu držet palečky..já dnes termín MS,tak snad nedorazí 🙊

laiila
autor
31. bře 2023

@leslii taky ti budu držet palce moc a moc ✊🏻✊🏻✊🏻, ale já mám další dilema, včera jsem si koupila test v Benu , ten co jsem použila včera byl z Maxe, no a ráno testuju a bílo a pak to zaschlo a koukám je tam čárka … to takhle je běžné po zaschnutí nebo, že by mimi?

leslii
31. bře 2023

@laiila je krásný...,jasně viditelná čárka, Toby mohlo klapnout😍❤️...já pro dnešek netestuju,dneskanby měla dojít mrška,tak uvidíme

laiila
autor
31. bře 2023

@leslii ty už jí máš úplně bombovou, ty už se můžeš radovat. Kdy půjdeš k doktorovi ?

lencaa11
31. bře 2023

@laiila krásná čárka ☘️☘️

leslii
31. bře 2023

@laiila no ono se může stát cokoliv..pokud se MS nedostaví přes víkend,tak v pondělí zavolám na gyndu..jsme domluvené, že když zjistím těhotenství ,mamnse ozvat

leslii
31. bře 2023

@lencaa11 děkuji...uvidíme co bude dál ❤️

laiila
autor
1. dub 2023

@leslii tak já jsem dnes taky jeden den před MS a test takto, je to max. 14 dní od ovulace … tak nevím nejsou ty čárky moc slabé ? Jeden ten ze včera a jeden test z dneška + plus digitální 🙂

leslii
1. dub 2023

@laiila
@laiila já myslím,že to je krásné...držím palečky,❤️

laiila
autor
1. dub 2023

@leslii snad je to takhle v pořádku, když je to max. 14 dní od početí 🙏🏻, byl mi píchnutý Otrivelle, takže to vím přesně kdy ovulka byla 🙂

laiila
autor
2. dub 2023

Holky tak dnes kdy má přijít MS, tak takto 🙏🏻

lencaa11
2. dub 2023

@laiila krásný ☘️☘️💜

leslii
2. dub 2023

@laiila krása❤️🍀

laiila
autor
3. dub 2023

Holky tak jsem dnes volala doktorovi a mám přijít 11.4. , do té doby budu pěkně nervózní 😞, už bych to nejraději měla potvrzené 🙏🏻, dle testu sílíme 🙏🏻

leslii
3. dub 2023

@laiila sílí pěkně ❤️

lencaa11
3. dub 2023

@laiila krásné čárky už ☘️☘️💜

laiila
autor
3. dub 2023

JJ holky sice pomalu, ale sílí 🙏 , mám radost 🙂 No a co vy???

leslii
3. dub 2023

@laiila já dnes 3 den zpoždění

lencaa11
3. dub 2023

@leslii super ☘️☘️💜

leslii
3. dub 2023

@lencaa11 moc děkuji, uvidíme jak se to bude vyvíjet dál, zítra na krev💐❤️

laiila
autor
3. dub 2023

@leslii bezvaaaa, já dnes druhý den spoždění, tak jestli to vše klapne, tak budeme mít doma vánoční miminka 🙂 A na krev tě poslal tvůj doktor nebo jdeš sama?

Strana
z4