icon

Zkušenosti s testováním na duchy u těhotenských testů?

laiila
30. bře 2023

Holky dnes jsem 24DC , asi 12DPO … zkusila jsem, nemám zkušenosti, tak co vy na to ? 😅

Zkušenosti s testováním na duchy u těhotenských testů?
Strana
z4
leslii
3. dub 2023

@laiila po zkušenostech jsem domluvená s doktorkou ,že pokud se zadaří mám zavolat a domluvíme se..dnes jsem volala,doktorka má dovolenou,ale je tam sestřička,která říkala,že mám zítra přijít na krev..😊
Jj,moje milá,kdyby to vše vyšlo,byl by to nádherný vánoční dárek ❤️

laiila
autor
3. dub 2023

@leslii my začali v březnu chodit do centra, takže jsem volala tam a tam mě sestřička objednala na 11.4. aby šlo prý už něco vidět na UZ , jen se ptala jestli je tedy test určitě pozitivní, přemýšlím, že bych si na tu krev zašla sama abych měla jistotu.

leslii
3. dub 2023

@laiila pro klid tvoji duše bych asi začla..,každopádně ještě jednou velká gratulace🍀..my teda přirozeně, ale nedoufala jsem

laiila
autor
3. dub 2023

@leslii no my tam začali v březnu chodit, udělali nám testy, jedny výsledky už máme a ok a čekáme na genetiku, píchli mi Otrivelle a měli jsme se snažit, no a vypadá to, že to vyšlo, jinak kdybych dostala MS měla jsem zavolat a dali by mi termín na vyšetření vejcovodů. Ty jsi určitě mladoučká, mě teď v březnu bylo 37 :(, ale doma už máme 15letého puberťáčka 🙂 Jdu do lékárny a vedle je odběrové centrum, tak se tam hned zeptám jak to funguje a dám vědět 🙂

leslii
3. dub 2023

@laiila mlaďoučká?Jsem stará a blbá 🤣🤣,teď mi bylo 42

laiila
autor
3. dub 2023

@leslii fakt??? No já se picnu, to je fakt bomba !!! A už doma máš nějaké ratolesti? Jinak jsem teď přišla, nakoukla jsem do toho odběrového centra a tam sestřička ochotná a hned mi vzala krev a výsledky budou odpoledne, ještě mi tam prý nechala udělat nějaký více přesnější rozbor, tak jsem tedy zvědavá. Platila jsem 280 Kč a ve čtvrtek můžu přijít znova, abych věděla jestli to stoupá jak má 🙂

leslii
3. dub 2023

@laiila super,tak dej pak vědět jaké budou hodnoty..Ee,žádné děti ještě nemáme,zatím se nezadařilo a když jo,tak to odešlo a to poslední nemělo srdeční akci,takže doufám,že se to nebude opakovat❤️

laiila
autor
3. dub 2023

@leslii no ty jooo, tak to ti strašně moc držím palce a pak si porovnáme spolu ty hodnoty 🙂

leslii
3. dub 2023

@laiila no já jsem fakt zvědavá

leslii
3. dub 2023

@laiila tak jak jsi dopadla?

laiila
autor
3. dub 2023

@leslii výsledky ještě nepřišly :( , volala jsem tam a prý nejpozději zítra dopolko :(, to čekání je hrozný :(

leslii
3. dub 2023

@laiila to věřím..,alentaky věřím,že bude vše ok🍀

laiila
autor
3. dub 2023

@leslii tak teď přišly , hodnota 162 a když jsem koukla do tabulek tak to odpovídá 4 týdnům a dva týdny od početí , což sedí 😃, ve čtvrtek jdu znova, tak doufám, že to poroste 🙂

leslii
3. dub 2023

@laiila tak paráda,zítra hodím echo kolik mám ja🍀

laiila
autor
3. dub 2023

@leslii super , budu se těšit 🙂 , teď tady čtu kolik měly ostatní holky a říkám si nemám nějak málo 🙈 , ale zítra si to porovnáme 👏🏻

leslii
3. dub 2023

@laiila počkej,já taky budu určitě vyšilovat🤣

laiila
autor
3. dub 2023

@leslii 😂😂😂 jsem ráda, že v tom nelítám sama 😂😂😂

leslii
4. dub 2023

@laiila to rozhodně ne🤣

leslii
4. dub 2023

@laiila tak mám po odběru..říkala sestřička že teď by mělo být HCG někde kolem 100,takže jsi natom dobře, já budu volat po 14 hod..,tak uvidíme 🍀❤️

laiila
autor
4. dub 2023

@leslii ahojky 🙂)), tak super , můžeme porovnat 🙂 A další kontrolu máš kdy?

leslii
4. dub 2023

@laiila 18.4,kdyby se cokoliv dělo,samozřejmě přijít ihned.Nicmene jsem na marodce s kolenem,11.4 jsem měla jít na první rehabky,tudíž to padá, rehabky vy?Neexistuje🤣

laiila
autor
4. dub 2023

@leslii tak aspoň budeš odpočívat, já chodím do práce, ale jsem kancelářská takže v pohodě 🙂 Já jdu 11.4., to bych měla být 5+0 a snad půjde vidět aspoň ten gestační váček 🙏 a že je mimi tam kde má být 🙏 , ty až půjdeš na UZ tak by mohlo už jít vidět ❤

leslii
4. dub 2023

@laiila já myslím,že právě nemocenská mi pomohla k otěhotnění...Vždy jsem šla do práce,tahali lidi,(dělám s postiženými),a moc nemělo sílu se mimi usadit...tak uvidíme, snad se to konečně vše vydaří..no mám paniku,že opět nebude srdeční akce

laiila
autor
4. dub 2023

@leslii přesně, taky mám z toho paniku, nejraději bych usnula a probudila bych se až tak v osmém týdnu kde bude vidět 😅 , ale musíme myslet pozitivně, že vše bude dobré, jsem zvědavá dnes na tu tvojí hodnotu 🙂 Kdy máš volat?

leslii
4. dub 2023

@laiila po 14hod..no já bych se chtěla probudit a už rodit🤣🤣🤣🤣

laiila
autor
4. dub 2023

@leslii 😂😂 nene v létě budeme ukazovat pupíčky 😂

leslii
4. dub 2023

@laiila no doufejme 🤣,vyválíme pupky na zahradu🤣

laiila
autor
4. dub 2023

@leslii přesně 😅

leslii
4. dub 2023

@laiila tak moje HCG dráha je 160...,takže jsem natom stejně...jsem,ale nervózní, přesně jako ty včera, všude čtu,že je.měli i vyšší

laiila
autor
4. dub 2023

@leslii fakt ju??? Hele nééé, já už dneska četla, že je to ok, přesně to odpovídá cca té době od početí 🙂 Moje ovulka byla 18 nebo 19.3. a tvoje asi podobně 🙂, Kdy si měla poslední MS? Já 7.3.

Strana
z4