icon

Zkušenosti s testováním na duchy u těhotenských testů?

laiila
30. bře 2023

Holky dnes jsem 24DC , asi 12DPO … zkusila jsem, nemám zkušenosti, tak co vy na to ? 😅

Zkušenosti s testováním na duchy u těhotenských testů?
Strana
z4
leslii
4. dub 2023

@laiila moje menzes byla poslední od 4.3,ovulka měla být 17,18.3...takže to máme stejné...❤️❤️❤️

laiila
autor
4. dub 2023

@leslii ty jooo no máme to fakt stejně 👏, dle tabulek jsme ve 4 týdnu a hodnoty máme stejné, takže zatím vše podle plánu 👏 , já skočím ve čtvrtek znova na krev abych věděla jak to stouplo, je to placené 280 Kč, ale to čert vem 🙂

laiila
autor
4. dub 2023

@leslii kukaj, vše máme OK 🙂

leslii
4. dub 2023

@laiila to jsou nervy co🤣

laiila
autor
4. dub 2023

@leslii no to mi povídej 😅 a doma to ještě nikdo neví, takže já jsem úplně chocholoušek 😂

leslii
4. dub 2023

@laiila bobku...u mě to ví chlap,jsem musela s pravdou ven,pořád otázkami přišla teta"?🤣🤣🤣

laiila
autor
5. dub 2023

@leslii tak jsem zase ve stresu :( dělala jsem si digitální test s těmi týdny a ukazujeme mi to pořád 1-2 týdny :( Jak to božeee??? Máme výsledky z krve stejné a tobě to ukazuje už 2-3 týdny. Dělám pořád u klasické testy a to mi taky přijde pořád stejné :( Dnes jdu na krev tak uvidím podle krve, ale začínám vyšilovat 😥

laiila
autor
5. dub 2023
lencaa11
5. dub 2023

@laiila testy jsou pěkný každá jsme jiná a každé jinak jede HCG každá měla jinak ovu atd ...chce to více klidu a věřit svému tělu a tomu malému ✊

laiila
autor
5. dub 2023

@lencaa11 Lení moc děkuji za podporu 🙏🏻, to víš vymodlené miminko 🙏🏻, teď jdu akorát z krve, tak se modlím aby hladina od pondělí stoupla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

lencaa11
5. dub 2023

@laiila to chápu jen ten stres nic pozitivního ti nepřinese ba naopak priroda a tvoje tělo bude vědět nejlepe ✊💕💕

leslii
5. dub 2023

@laiila zlatíčko nestresuj..,I když to teda říká ta pravá..Třeba jsi opravdu otěhotněla později...moc držím palečky a hned jak budeš vědět, tak písni.Myslim na Tebe❤️

laiila
autor
5. dub 2023

@leslii děkuji ti moc 🙂 No šla jsem na krev, takže večer by měly být výsledky, hned ti pak písnu. Hodně tady čtu a koukám, že v tom fakt nejsem sama, dokonce jsem viděla fotky, kdy holky ukazovaly testy a byly stejné jako ty moje 17-18 tý den od ovulky. Jen mě fakt zarazilo, že tobě ten digi ukázal 2-3 a máme kladinu v krvi stejnou, ale je pravda, že ty si měla i ten klasický test silnější než já. Tak se jen modlím, aby bylo vše v pořádku 🙏

leslii
5. dub 2023

@laiila no vidíš to,ono bude vše v pořádku, neboj se,nejsi v tom sama❤️,jsem při Tobě a myslím nanTebe...na mě nekoukej, třeba je spatne něco u mě 🤣

laiila
autor
5. dub 2023

@leslii neníííí, ty to máš ukázkové ❤😍👏

terulle05
6. dub 2023

Ahoj holky ;) jdu vás podpořit ;)
Nestresovala bych čárkama. Dr. Max ma meňe barviva více ho má livsane . A hlavní je že je tehu prokázané 🙂
Kdyby bylo něco špatně tak to poznáte 🙂

terulle05
6. dub 2023

@laiila jinak dodam že oba tt z jedné krabičky a jedné moci mi udělali jinak silnou čarku . A kor max. . 🙂 tak nevešte hlavu 🙂 vše bude v pořádku

leslii
6. dub 2023

@terulle05 taková podpora se hodí,děkujeme❤️😍

terulle05
6. dub 2023

@leslii ráda podpořím když mohu . 🙂 kór ke štěstí 🙂

terulle05
6. dub 2023

@leslii jinak vy jste v tehu o den starší než zakladatelka ne ? Pochopila jsem to správně .

terulle05
6. dub 2023

Tak si myslím že dnes by zakladatelka mohla vidět ma digi 2-3 . Ovu měla později sice hodnota je stejná ale každému to roste jinak 🙂

laiila
autor
6. dub 2023

@terulle05 Jj cjsme stejně , testík digi uděláme o víkend a snad už tam bude 2-3 🙏🏻, testy zatím vypadají takhle

leslii
6. dub 2023

@laiila máš to krásné🍀❤️

leslii
6. dub 2023

@terulle05 asi ano😊,ovulace měla být 17,18 březen,přesně nevim🤣

leslii
6. dub 2023

@laiila krásné..já dnes udělala pro jistotu taky tt,digi mám v záloze 🤣

laiila
autor
6. dub 2023

@leslii my jsme obě stejné 😂 , ty už jsi minule měla ty čárky krásné 😍, já testuju a chci už úplné dálnice 😂😂😂

leslii
6. dub 2023

@laiila já dneska takto a to podotýkám, že jento dr.max,který nebyl nikdy tak výrazný jak mamatest🤣🤣🤣🤣

andreapo1234
Autor odpověď smazal
terulle05
6. dub 2023

@laiila krása spodní je silnější 🙂 paráda 🙂

@leslii no tak to se pak nedivím že s těma testama 🙂 hlavně i každá značka má jiné množství barviva 🙂

Tak holky toho maxe máte urcitě obě na stejno silného 🙂

terulle05
8. dub 2023

Tak co děvčata jak se máte ? Jak vám je co testíky 🙂

Strana
z4