Zkušenosti s testováním na duchy u těhotenských testů?
Holky dnes jsem 24DC , asi 12DPO … zkusila jsem, nemám zkušenosti, tak co vy na to ? 😅

@leslii no my tam začali v březnu chodit, udělali nám testy, jedny výsledky už máme a ok a čekáme na genetiku, píchli mi Otrivelle a měli jsme se snažit, no a vypadá to, že to vyšlo, jinak kdybych dostala MS měla jsem zavolat a dali by mi termín na vyšetření vejcovodů. Ty jsi určitě mladoučká, mě teď v březnu bylo 37 :(, ale doma už máme 15letého puberťáčka 🙂 Jdu do lékárny a vedle je odběrové centrum, tak se tam hned zeptám jak to funguje a dám vědět 🙂
@leslii fakt??? No já se picnu, to je fakt bomba !!! A už doma máš nějaké ratolesti? Jinak jsem teď přišla, nakoukla jsem do toho odběrového centra a tam sestřička ochotná a hned mi vzala krev a výsledky budou odpoledne, ještě mi tam prý nechala udělat nějaký více přesnější rozbor, tak jsem tedy zvědavá. Platila jsem 280 Kč a ve čtvrtek můžu přijít znova, abych věděla jestli to stoupá jak má 🙂

@laiila po zkušenostech jsem domluvená s doktorkou ,že pokud se zadaří mám zavolat a domluvíme se..dnes jsem volala,doktorka má dovolenou,ale je tam sestřička,která říkala,že mám zítra přijít na krev..😊
Jj,moje milá,kdyby to vše vyšlo,byl by to nádherný vánoční dárek ❤️