Zkušenosti s testováním na duchy u těhotenských testů?
Holky dnes jsem 24DC , asi 12DPO … zkusila jsem, nemám zkušenosti, tak co vy na to ? 😅

@leslii tak jsem zase ve stresu :( dělala jsem si digitální test s těmi týdny a ukazujeme mi to pořád 1-2 týdny :( Jak to božeee??? Máme výsledky z krve stejné a tobě to ukazuje už 2-3 týdny. Dělám pořád u klasické testy a to mi taky přijde pořád stejné :( Dnes jdu na krev tak uvidím podle krve, ale začínám vyšilovat 😥
@leslii děkuji ti moc 🙂 No šla jsem na krev, takže večer by měly být výsledky, hned ti pak písnu. Hodně tady čtu a koukám, že v tom fakt nejsem sama, dokonce jsem viděla fotky, kdy holky ukazovaly testy a byly stejné jako ty moje 17-18 tý den od ovulky. Jen mě fakt zarazilo, že tobě ten digi ukázal 2-3 a máme kladinu v krvi stejnou, ale je pravda, že ty si měla i ten klasický test silnější než já. Tak se jen modlím, aby bylo vše v pořádku 🙏
Ahoj holky ;) jdu vás podpořit ;)
Nestresovala bych čárkama. Dr. Max ma meňe barviva více ho má livsane . A hlavní je že je tehu prokázané 🙂
Kdyby bylo něco špatně tak to poznáte 🙂
Tak si myslím že dnes by zakladatelka mohla vidět ma digi 2-3 . Ovu měla později sice hodnota je stejná ale každému to roste jinak 🙂
Tak co děvčata jak se máte ? Jak vám je co testíky 🙂

@laiila moje menzes byla poslední od 4.3,ovulka měla být 17,18.3...takže to máme stejné...❤️❤️❤️