icon

Zkušenosti s testováním na duchy u těhotenských testů?

laiila
30. bře 2023

Holky dnes jsem 24DC , asi 12DPO … zkusila jsem, nemám zkušenosti, tak co vy na to ? 😅

Zkušenosti s testováním na duchy u těhotenských testů?
Strana
z4
leslii
8. dub 2023

@terulle05 pěkně odpoledne přeji.. No já myslím,že testiky dobrý..do kontroly daleko

laiila
autor
8. dub 2023

@terulle05 já dnes takto 🙏🏻😍🥰

leslii
8. dub 2023

@laiila ❤️🍀,krása

leslii
9. dub 2023

@laiila a já dneska opět 2-3

terulle05
9. dub 2023

@leslii paráda krásný testík 🙂

@laiila jsem to říkala 🙂 že rozdil 1-2 dnů je znát 🙂

@leslii nestresovala bych . Hlavní je že tt sílí 🙂

laiila
autor
11. dub 2023

@terulle05 tak u mě špatný, v sobotu ještě test 2-3, včera nemocnice a odběr krve potvrdili, že to odchází, začala jsem špinit 😢 , je mi smutno, co teď? Už abych se vyčistila a mohli jsme se začít snažit znovu 🙏

terulle05
11. dub 2023

@laiila ty jo to mě tak moc mrzí . Já tolik držela palce . :(
Přeji mnoho štěstí aby přišlo co nejdříve nové miminko a to se drželo jak klíště.
Máte mou podporu . Nejraději bych Vás obejmula. Věřte že miminko příjde .

laiila
autor
11. dub 2023

@terulle05 Terí Vy jste zlatá, moc moc děkuji, dnes začíná už červená kapat, tak se doufám vyčistím a budeme se moc začít snažit znova. Nechtěla jsem do nemocnice, jsem ráda pokud se to nechytlo, že to odejde samo ... řekla bych, že je to jako opožděná menstruace.

leslii
11. dub 2023

@laiila Zlato vše odejde a budete zkoušet znovu❤️🍀,bude zase dobře 😘

leslii
11. dub 2023

@terulle05 budeme ji posílat sílu a energii❤️

laiila
autor
11. dub 2023

@leslii moc moc děkuji holky 😘

leslii
11. dub 2023

@laiila jedeme v tom všechny❤️😘

terulle05
11. dub 2023

@leslii ano přesně tak 🙂 a jak jste na tom vy ? Vše v pořádku?

leslii
11. dub 2023

@terulle05 no já se nějak zasekla na 2-3,tt vypadá talhle

laiila
autor
11. dub 2023

@leslii Zuzí a když porovnáš se starším testem jak to vypadá? Já ted jdu z centra, přiští úterý kontrolní odběry zda to odešlo všechno ( určitě jo, páč ze mně dneska už lítají pěkný kusy) a ve čtvrtek ultrazvuk, mrkne zda se blíží ovulka 🙏

leslii
11. dub 2023

@laiila super,já říkala, že to pomalu odejde samo❤️..Starší testy jsou výrazné, ale ne jak tento..

laiila
autor
11. dub 2023

@leslii myslíš to tak, že tento je silnější než straší testy ? Koukala jsem na ten minulý a tento je určitě výraznější takže super !!!

leslii
11. dub 2023

@laiila ano,přesně tak to myslím.. ještě mám v záloze jeden digi,ale ten udělám nejdřív ve středu 🙈

terulle05
11. dub 2023

@laiila Tak aspoň že nemusíte do nemocnice .
Moc budu držet palce aby to co nejdříve vyšlo 🙂 . Teď to bude chtít klídek 🙂 a odpočinek 🙂

@leslii tak snad aspoň u vás to bude lepší 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

leslii
12. dub 2023

@terulle05 no uvidíme, kontrola 18.4,nervózní jsem teda pěkně

laiila
autor
12. dub 2023

@terulle05 tak jsem se zase nakopla, od prvního dne MS piju kontryhel, maliník a beru Fertipronu, objednala jsem si kapky Gynex - prý jsou dobrý a přemýšlím, že vyměním fertipronu za inofolic . Tak doufám, že se ovulka nastartuje a příští týden mi budou moc píchnout otrivelle 🙏

leslii
12. dub 2023

@laiila tento přístup se mi zamlouvá❤️😘

terulle05
12. dub 2023

zdrávím děvčata 🙂

@leslii To věřím . Také se vždy každé kontroly bojím . Ale věřím že vše bude v poradku 🙂 🙏🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

@laiila taky jsem měla inofolic a za mě pecka ovulka byla cítit víc než normálně. Je dobře že jste takhle ready . To je dobré i na psychiku 🙂 a věřím že se zadaří 🙂

Strana
z4