Znamená zpožděná menstruace těhotenství?
Mám 3 dny zpoždění.Ráno mi vyšel takhle test.Co myslíte?

Pozitivny 🍀
@janusa6186 Pozitivní.
@janusa6186 krásný ☘️☘️👏
Pozitivní
@janusa6186 Krásná čárka gratuluju 🍀🍀
@janusa6186 těhotnááá ☺️ moc přeji 🙈🙈
oj tak teda velká gratulace...vypadá to ..na...VÍTEJ NOVÝ ŽIVOTE
A co si máme myslet 🙄 tak ti vyšel pozitivní gratuluji 👍
@janusa6186 moc gratuluji 🙂
@titina12 ptala jsem se proto že po 3 dnech zpoždění může mít někdo tu testovací čárku silnější..myslím že ta ironie nebyla na místě...
@nazka děkuji že si se mě zastala😊
@janusa6186 lidi jsou poslední dobou nějak zbytečně kousaví, začíná mi to vadit. Chápu, že se chceš podělit, ujistit, je to prostě "šok" 🙂
@janusa6186 tak se nezlobte. 😊
@janusa6186 určirě tam progres je .
@janusa6186 tak to je super ☺️ určitě dejte vědět, jak to dopadne, ale já si myslím, že by to mohlo být v pořádku☺️☺️ buďte v klidu, v 6tt nemusí vůbec být nic vidět, každý to má jinak, kamarádka měla vidět až v 8tt 🙈
@janusa6186 jestli jsi měla 9.1.3 dny zpoždění, tak ještě 6.tt byt ani nemůžeš, ne? Obvykle se od zpoždění chodí k dr nejdříve po 14 dnech a ještě lépe později, aby bylo něco vidět. Nestresuj se tím, podle mě test ukazuje dobre a bude to v pořádku 🍀
@nazka poslední MS jsem měla 30.11...cyklus ma dlouhý a někdy nepravidelný..Takhle mi to dneska řekla🤷♀️tak nevím..
@janusa6186 kor když máš takový cyklus, tak bych se neznepokojovala.
Jsme na tom velmi podobně. Mám také pár dní zpoždění a stejně silnou čárku. Vypadá to, že se potkáme ve skupině zářijové děti 🙂
Tak ať nám to dobře dopadne!!!
@kozaci jee to by bylo super😊moc držím palečky a napíšeme si jak nám to pokračuje...
@janusa6186 já myslím že na UTZ je brzo . Kolik dní máte zpozdění ?
Urcite na dalsí kontrole bude videt víc 🙂
@terulle05 dnes 7.den..v pondělí si tam mám zajít kvůli výsledkům krve a domluvit se co dál..

Gratuluji🍀