Zpožděná menstruace a test negativní

popop
11. črc 2017

Ahojky, také se přídám,MS vždy pravidelná, nikdy se mi nestalo, že bych měla zpoždění, asi před 3/4 rokem jsme moc chtěli a snažili se, před dvěmi měsící jsme si řekli, že ještě počkáme, ale přítel si pozor nedával. A teď 7 dní zpoždění, první tři dny jsem citila jakoby měla MS přijít a nic, bolest žádná. Teď mám na obličeji samej bedár (což teda nemívám ) dva TT negativní. Kamarádka měla zpoždění, 4 tt negativní a 16 den po zpoždění pozitivní. Tak počkám co se bude dít, nepíšu to sem aby mi někdo říkal, že nejsem těhotná ani, že jsem. Prostě počkám 🙂

carolisa
11. črc 2017

čekej, nic jiného ti stejnak nezbude 😉

jesterka09
11. črc 2017

@popop čekám s tebou 🙂

popop
autor
12. črc 2017

Dnes vecer zkusim a zitra rano to uz bude 9dnu kdyz nic tak prestavam doufat.... ta nejistota je hrozna.... dnes hrozne paleni zahy a bilkovy vytok.... tak drzim pesti Tobe i sobe at mame //

lbourova
12. črc 2017

Ahojky 🙂 zpozdeni 3 dny tt mamatest negativni, ale tt cleaeblue digi pozitivni, tak jako mevim...Tak taky cekam.

jesterka09
12. črc 2017

@popop dej vedet 😉

popop
autor
12. črc 2017

@lbourova no tak gratuluji 🙂)

popop
autor
12. črc 2017

@jesterka09 tak vecer nic, tak ted zkusim poprve rano 🙂

lbourova
12. črc 2017

@popop ja si moc nadeje nedavam, mamza sebou tri potrsty...jedno SP,MT a SP, tak uz jsem dosti skepticka

popop
autor
13. črc 2017

Tak ráno na mamatestu pidi dušík.... MS nikde, bolesti také ne, tak počkám do příštího týdne 🙂

lbourova
14. črc 2017

@popop to by mohlo vyjit. 🙂 u me nic,tak hold pockam,az se dostavi menstruace.....

popop
autor
16. črc 2017

@lbourova dnes tedy 12.tý den MS prisla, jsem stastna ty testy negativni a MS nikde me dost znervoznovalo

lbourova
17. črc 2017

@popop ja ji dostala vcera,taky jsem rada,uz jsem zacinala byt lehce nervozni.

popop
autor
17. črc 2017

@lbourova uplně chápu 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru