Zpožděná menstruace, pididuch na testu
Nechapu to. Mivam cyklus 26-27 dni. Mela jsem nechraneny sex 15. den cyklu v dobe ovulace. Pote jsem mela uplne vsechny tehotenske priznaky. Bolelo me skoro kazdy den divne v podbrisku, pichalo me ve vajecnicich, prsa se mi zvetsila, zvracela jsem, zavrate atd., ze jsem si myslela, ze uz to nedostanu. Tento cyklus trval 32 dni a pak jsem to dostala. Od ovulace do MS byl zcela negativni test, jenze dnes 2. DC mam na testu slabouckeho ducha. Ve skutecnosti jde lip videt a carka je doruzova. Je blbost, abych byla v tom, ze? MS je normalni, mozna lehce slabsi.

@dennnisa89 ahojky, tak jak jsi na tom? Mne ustava pomalu spineni, tak uvidim, co zitra, mela by totiz dojit menstruace...
@barbiel negativni. Uz jsem si testy nedelala. Prijde mi, ze me dnes boli vajecniky jakoby pred ovulaci? Jsem 10.DC. Musim prekecat partnera, aby jsme na to vlítli v pondeli. Neni ted doma😵 😈 Ale asi uz bude zas pozde. 🙄A zkousela jsi test????
@dennnisa89 test nebyl treba, mrcha dorazila rano 😒 Tak sup sup, at to vyjde 😉
@barbiel to me mrzi 😔 ach joooo. Ale cervenec bude nas 🙏😉
Tak holky, jsem zvedava, zda mi ty atb neposunula MS, mela sem ji dostat vcera a jsem presna jak hodinky, nikdy se mi neopozdila, ani pri brani ATB, tak uvidime 🙂 vcera vecer slaboulinkata carka na testu, fakt sotva viditelna..dneska sem netestovala. Budu testovat az zitra, vychazi mi to dnes 15DPO, tak snad to neni jen spozdeni
@barbiel ahoj jak to s tebou vypada tento mesic? 😉
@dennnisa89 no uvidime, ovulace jeste nebyla a mame naplanovany vikend... 🙂 Co Ty?
@barbiel no tento cyklus mel ten "muj" cas muj 19. dc, takze je to jen tak - uvidi se. 😀 Cely cyklus me bolel podbrisek a schvalne jsem si nedelala ovu testy. 🙄 Minule jsem cyklus mela 31 dni. Takze jsem si rekla, ze tomu dam volny prubeh a no stress. Uvidime. 👍 Budu ti drzet palce!!!! Musi to vyjit!!! 😘
Ahojda, můžu se k vám přidat?🙂 četla jsem, že "červenec bude náš", taky v to doufám🙂 Dneska totiž 1.DC:((
@dennnisa89 jednou to vyjde 😉 Ja se tesim na kazdou chvilku s chlapem... Asi prestavam resit 🙂
@anetka9 vitej 🙂
Treba to myslela tak, ze oba delala pred MS, a ted 2 dny meska a netestovala, ale je to hur pochopitelny no, taky sem myslela ze jeden je pred a druhy po 🙂
@lenka080 dam pak vedet ...ale proznaky v podstate zadne skoro krom vynechani ms citim se furt nafoukla a semtam pichnuti v podbrisku...poprve jsem byka nehorazne unavena boleli me orsa ze jsem si nemohla vzit ani tricko a bolest v podbrisku nehorazna...po revizi ms chodila normalne
@barbiel tak co??? Jak to s tebou vypada? 😉
@dennnisa89 ja nevim :-/ Dostat to mam v sobotu. Boli me bricho a prsa a nedavam tomu moc sanci... Co Ty? 😉
@barbiel tak co? Ja to dostala, takze nic. 😔 A ten muj hnupik, ted nema moc casu. ☹
@dennnisa89 no ja spinim zatim, ale taky nic, na testu snehobilo, takze cervenou ocekavam kazdym dnem ☹
@barbiel ☹ tak to me moc mrzi, ten muj pravdepodobne, ale jen na 50% bude mit nakonec cas v po vecer, to jsem zrovna 12. DC. A ovu jeste nebyla, uz me od rana boli vajecniky. Snad by se to jeste stihlo. 🙏😒
@dennnisa89 snad jo 🙂 myslim na Tebe 😉

@linee jsem nekde cetla, ze ty 2 predesle delaji duchy