icon

Zpožděná menstruace, test negativní

mikikiki1
20. čer 2017

Dobrý den ,vím,že se tato otázka tady furt opakuje,ale jsem už zoufalá a chci se zeptat.
9.6 Jsme s přítelem měli nechráněný sex, očekávaná ms měla dojít 15.6, ale stále nepřišla- (20.6)- dnes jsem si dělala tt a vyšel negativní. Pobolívají mě záda jako by ms měla dojít, ale furt nic. Můžu být těhotná? Děkuji předem za odpovědi.

mikikiki1
autor
•
20. čer 2017
jaja01k
•
20. čer 2017

@mikikiki1 Pokud bys otehotnela z toho sexu 9.6. muze byt na test jeste brzy. Zkus test znovu za par dni.

mikikiki1
autor
•
20. čer 2017

No mě je právě divný,že mám bolesti jako bych měla dostat ms a pořád nic. Tak mě právě zajímá jestli to může být těhu, nebo jen nějaká krpa.

valisovasara
•
20. čer 2017

Nejrozumější výsledek ti dá test kolem toho 23tího.bude to od toho sexu 14 dní a během toho už by se prcek zavrtal. Tak posečkej a uvidíš 🙂

mikikiki1
autor
•
20. čer 2017

@valisovasara
Dobře děkuji🙂

mikikiki1
autor
•
20. čer 2017

Doufám,že to vyjde 🙂

11mat
•
21. čer 2017

my měli poslední sex před menstruací 9.6. ale 15.6.jsem to dostala , měla jsem ji strašně krátkou jen 1den špinění,1den střední a 3.den špinění a konec (normálně mívám tak 5dní celkem silnou) a od té doby mě taky pořád bolí podbříšek, záda v kříži tak jsem si taky udělala dneska tt a byl negativní ☹ myslela jsem,že když menstruace byla tak slabá,že by z toho mohlo něco být ale asi nic...tak snad příště...

mikikiki1
autor
•
26. čer 2017

Tak sem si v patek i dnes dělala test a nic... a ms se také nedostavila

voleskap
•
26. čer 2017

@mikikiki1 Tak myslím, že těhotná nejsi. Ještě můžeš jít na krev nebo se objednej na gyndu... Minimálně Ti pichnou injekci na vyvolání MS 🙂 Pokud se snažíte o miminko, gynekolog Ti může říct, kdy cca ovulujes 🙂