Zpožděná MS, test negativní, bolesti břicha. Těhotná?
tak holky mam takovou otazku jak uz sem psala ze cekam na menstruaci a ze se pokousime o miminko tak mela sem to dostat v utery 3.11. Nedostala ale mela sem pred MS i ted po co sem ji mela dostat velke bolesti bricha coz pri menstuaci na to trpim vcera a dnes sem si dala test a je negativni bud to to jeste dostanu nebo sance jeste byt tehotna?Dekuju
Ahoj.ja cekala na MS take jsem mela dostat 3.11. Mela jsem predtim jeste 5 dni hnede spineni s prestavkami a bolest v podbrisku coz se mi pred datem MS nikdy nestalo . Myslela jsem si ze jsem tehu , protoze jsem mela nechraneny styk v den ovulace 20.10. Ale asi nejsem test negativni.Dnes se rozjela neobvykle silna MS :( a velke bolesti. Tudiz bych jeste pockala, MS muze mit pry normalne spozdeni i 7 dni rikala sestricka na gyn.
Počkat pár a ev. zopakovat test, pak teprve k doktorce.
To je ještě brzy, hlavně když se snažíte, takže nestresovat a být v klidu a čekat, test bych udělala až ke konci týdne.
diky holky
ahojky, řeším stejný problém... MS měla dojít 1.11. a pořád nic...test byl negativní... bolesti břicha mám už 6 den, prsa mě bolí... tak nevím no... zkusím ještě počkat, jestli třeba MS přijde... pak volám na gyndu...

Tězko rict, ja si delala test po dvou dnech vynechane MS a test byl positivni hodne, ale nekomu to ukaze az po tydnu...neklesala mi BT a bricho me bolelo jako na MS...nezbyva ti asi nez pockat..