icon

Zpožděná MS, test negativní. Mám zajít k lékaři?

koncice
6. led 2015

Ahoj už jsem sem psala 🙂 dělala jsem si test a negativní ale menstruace stále nějak stávkuje prozatím 5 dní. Kdyby se nedostavila mám zajít k lékaři? A popřípadě za jak dlouho?

nonacek
6. led 2015

@koncice no jestli si testovala dnes ráno a tt neg. tak bych počkala do pondělí a a zašla k lékaři!

koncice
autor
6. led 2015

@nonacek ano dnes ráno, jen jsem zapoměla dodat že jsem přestala brát prášky takže to asi bude i rozhozené

nonacek
6. led 2015

@koncice tak to jsi zapomněla dodat to nejpoctatnejsi..! Ano nejspíše mas rozhozene hormony,ale jak jsem již psala počkej do pondělí a a zajdi na gindu. jedna malinka rada Já když si chtěla o jeden dva dny přizpisit MS tak jsem se koupala, sprchovala v horke vodě,tak to můžeš zkusit✌

koncice
autor
6. led 2015

@nonacek no jen aby mě neposlal domu s tím že mám počkat :D , ale tak stejně i přes negativní test to muže byt těhotenství

nonacek
6. led 2015

@koncice kdy jsi vysadila hormonální antikoncepci?

koncice
autor
6. led 2015

@nonacek přec cca měsícem

nonacek
6. led 2015

@koncice před měsícem? no tak to tehu byt můžeš!
Byla jsi v ty lékárně??

koncice
autor
6. led 2015

@nonacek jo byla včera ,dneska ráno jsem si dělala test a negativní

nonacek
6. led 2015

@koncice hm,tak to asi nebude tehu ,si myslím ....,samozřejmne nevím.
Přeji hodně štěstí 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

dasus
6. led 2015

já jsem testovala 2. den po yvynechání a nic, potom 8. den a už byla slabá čárka, takže být tebou, zkusím tak za ty dva dny znovu 🙂

koncice
autor
6. led 2015

@dasus jj bych asi měla 🙂 a nebo skočit k lékaři 🙂 ale asi to mám fakt jen rozházený .